смятам, че лекцията е подходяща за основни насоки. Уау - аз почнах като рекламен консултат на Девата 
, утре ще правя кръвна картина , да видим, ходих и при Измирлиева и при Рибов, за две мнения, какво да ти кажа....Измирлиева , ми махна в12 и Собифер-а, а ми изписа да пия само ферофолгама един месец и фолиева и после иска да си напря изследвания в СВ. София и да ги погледне да видим как ще процедираме...., Рибов ми каза ,че се дължи на бременността , но е хубаво да се правят изследвания на 15-тина дни , ще видим какво ще излезе, моля се всичко да се нареди 

Аз си пия по едно всяка сутрин, а след обед карам на количка и кръвното ми пак не скача над 100 горна граница. Ако е без кафе и кола, сигурно ще ходя като сомнамбул 

При мен така се получи, уж заради слабо качване. Ако памперсите са пълни и детето е спокойно 200гр. за 10 дни хич не е малко- реално това са 600гр. за месец.
Ако искаш пиши в темичката на ЛЛЛ и питай, но според мен дохранването ще е грешка в твоя случай

Днес и звъннах на лекарката и ми каза освен с реванол с нищо друго да не го мажа
,можело и с тетра,но аз знам за тетрата,че изсушава и ме е страх да не му стане много сухо и да му дразни.На мен след раждането ми бяха казали да си правя промивки с тетра за по-бързо заздравяване на шевовете,но точно след първата промивка и толкова много взеха да ми опъват конците,че едвам ходех и спрях с промивките

Препоръчани теми