.Надявам се че нямате нищо напротив ,че от време на време влизам да ви почета,но ми става толкова приятно,като се сетя преди година как и аз по същия начин се вълнувах и броях дните до щастливия ден ,в които най-сетне ще гушна нашето слънчице.
.
.
.Цялата ми бременност е водеше др.Гамишев(тои ми беше препоръчан
от един специалист от софия),много бях доволна от от него,всички нужни изследвания ми пускаше,без да го ръчкам и питам постоянно
,както беше при някои други мами с които по едно и също време,бременеехме
И уговорка имахме уж да родя при него(нормално),но като доиде момента се разбра че уговорка с доктор можело да се направи само ако раждаш секцио,а не нормално
.И така се наложи да раждам при др.Ризова
,а толкова лоши неща съм слушала и чела за нея ,че като разбрах че ще е тя на смяна,всички болки ми минаха изведнъж
.Но благодаря на господ че всичко мина нормално ,тя и акушерката както и сестрата която беше на смяна ,бяха много мили и внимателни,и така останах много доволна от целия екип,които ми се падна.Мамите които са решили да раждат в Девата,няма да сгрешат
,всички са супер внимателни и обясняват подобно всичко което те интересува.
,надявам се да не съм ви досадила,но като се сетя по моето време,всяка такава информация ми беше интересна.Между другото ние ходихме на едни лекции на списание "9 месеца"много интересни бяха и така се запознахме с още много мами ,покрай нашите термини.

Днес или утре вече трябва да се прибираме, и колкото и работа да има из апартамента, друго си е, като съм там 

бебешка работа. Добре е че не ти се налага да се цедиш, ужасно е. 
Още от самото начало на бременноста имаше проблеми и започнах с болки и си пиех Но Шпа. Но един следобед болките станаха нетърпими просто и тъй като до следвашата сутрин хапчетата не помогнаха отидохме по спешност в Девата. Там като ме прегледаха ми казаха, че са контракции и че матката е много напрегната. Бяха силни болки в средата на корема, а той се втвърдяваше и имах нещо като лек спазъм от който се свиваше. А аз в това време бях полудяла, защото мислих, че нещо става с бебето. Просто понякога не осъзнаваме колко много трябва да се пазим...
.А ти умната с тези контракции,не се натоварвай изобщо,дано да ти минат и да не трябва да лежиш в болницата 
Тая Пача, докато и кажа да не я пипа и вече я беше забелила
Вече втори ден е със зачервяване и утре ако не му се успокои трябва да го водя на лекар,само дето не знам на какъв точно трябва
Някоя от вас ако знае,моля да ми сподели 
Препоръчани теми