ХИПЕРИНСУЛЕНЕМИЯ - да я победим заедно! Тема 8

• 56 036
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
на мен изобщо не ми се отварят Sad
Ние бяхме правили албум в http://album.svatbata.bg/

# 136
  • София
сега вече трябва да стане, беше ограничен достъпът Simple Smile

# 137
много хубава булка си била Simple Smile
Много ми хареса и роклята Simple Smile

# 138
insane, много сте красиви!  Hug Страхотна сватба и настроение!
Пожелавам ви да сте винаги толкова щастливи и толкова да се обичате колкото в празничния ден!  Hug

# 139
  • София
Благодаря Ви отново  Simple Smile

# 140
  • до едно тепе
Инсейн много сте сладки Flutter Много да се обичате и подкрепяте Peace

# 141
Инсейн, много сте хубави, пу, пу. Особено ти, невероятна булка и жена си. Рядко правя комплименти на жени, но наистина имаш супер излъчване. Желая ви още веднъж много семейно щастие. Simple Smile

# 142
  • Благоевград
insane , много сте красиви!!! Още веднъж ви желая много щастие!!!  Hug

# 143
  • София
Insane, каква красива булка си!  bouquet

# 144
  • София
Insane, наистина си голяма красавица. В един от кадрите ми напомни за Ваня Цветкова на младите и години. Много любов и щастие  Heart Eyes

# 145
  • София
Благодаря ви момичета, наистина беше много хубаво.
Аз пиша отново да спамя темата, само да споделя, че на 17.10 влизам в Майчин дом за амниоцентеза. Излезе втория БХС и той показа още по-лош резултат.Много ме е страх от самото изследване, но се реших, защото няма да съм спокойна, пък и това беше препоръката на проф. Кременски, въпреки че каза, че най-вероятно няма да има нищо. И така, стискайте палци за тогава, аз в понеделник ще пътувам за Русе, искам поне ЛК да си сменя с новата фамилия и ще постоя няколко дни, че ако не се прибера сега, после не знам кога ще дойде, то още прегледи ми предстоят, още една трета ФМ (ако я докарам до нея).Та такива работи покрай мен.

# 146
insane, стискаме палци, но и ти се старай да си възможно най-спокойна, защото стреса покачва инсулина...

# 147
  • София
insane, стискаме палци, но и ти се старай да си възможно най-спокойна, защото стреса покачва инсулина...
Благодаря. Това сигурно обяснява защо, когато съм нервна съм повечко гладна

# 148
  • до едно тепе
Инсейн дано резултата от амниото е перфектен и да нямаш повече притеснения до края fingerscrossed

# 149
Инсейн, стискаме палци всичко да е наред.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт