*SportsDirect-30

• 48 455
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-camden-slp-sn-10-115105?colcode=11510590

От тези обувки кой номер да поръчам за мъж, който носи 42 - 8 или 8 1/2?
Спешно е - че още не са изключили БД?

# 106
Пише, че са удължили безплатната доставка.

# 107
Пише, че са удължили безплатната доставка.

Да, сега видях - до полунощ на 29-ти!

# 108
GERY80, аз сигурно малко късно се включвам, но ние сме с широко краче 17 см (май сме 29 номер) и направо си е за С11 моята, за да е точно. С12 й е с 1 пръст аванс и пак стават за носене, а С10-ката на брат й й е тясна отвсякъде - едва се хващат лепките в края. За този модел става дума:
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-ealing-childrens-033256?colcode=03325632

Според мен Лонсдейла не са твърде удачни за сравнение (спрямо други марки, имам предвид), защото повечето са си умалени или са за по-тесен крак. Това се коментира постоянно във всички теми  Peace

Ха така. Аз защо съм останала с впечатление, че Лонсдейла си отговарят и детските, доколкото съм чела из темата, като моделите с лепки само се взимаха номер нагоре. Сега значи май ще се окаже, че толкова хвалената висока Fila дето й взех С13 за догодина ще е сигуно най-рано за по-догодина (като гледам и мерките дето давате, макар че нещо всеки мери с различен метър, та не могат сантиметрите да са ми много ориентир, а и широкият ни крак май автоматично вдига номера с плюс 1).

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 10:37 от yoshko

# 109
  • София
GERY80, аз сигурно малко късно се включвам, но ние сме с широко краче 17 см (май сме 29 номер) и направо си е за С11 моята, за да е точно. С12 й е с 1 пръст аванс и пак стават за носене, а С10-ката на брат й й е тясна отвсякъде - едва се хващат лепките в края. За този модел става дума:
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-ealing-childrens-033256?colcode=03325632

Според мен Лонсдейла не са твърде удачни за сравнение (спрямо други марки, имам предвид), защото повечето са си умалени или са за по-тесен крак. Това се коментира постоянно във всички теми  Peace

Това не е вярно.Лонсдейл си отговарят на №,но за широк крак се взима +1номер . Peace

Аз съм доволна от качеството- естествена кожа,леки и подметката не е твърда/поне тези ,които имам аз и детето /.За цените ,които са Лонсдейл са екстра. Peace

# 110
Четох някакви безумия, да не се пускали поръчки под не знам си каква ст-ст с БД, поради еди какви си съображения. Мили дами, който е измислил тази промоция си е сметнал достатъчно добре дали ще загуби или ще спечели. И подобни агитации (и хора, които им се връзват) са просто... ooooh!
И не виждам нищо лошо да се пуснат и 5 поръчки една след друга - щом системата на сайта позволява - значи не е проблем. Твърде вероятно е пакетите да дойдат накуп. Така че пак не виждам защо някой трябва да вменява вина, а друг пък да се чувства виновен.  Crossing Arms
Ла Редут също нито ги жаля, нито ги мисля, спомням си единия път, че поръчките се бяха забавили много, защото 4 тира (!!!) чакали на митницата...айде и на тях да съчувстваме, че не им излизала сметката...

Относно Paypal - преди 10-тина дни дойде една друга поръчка, която бяхме направили, платено беше пре Paypal по курс 1 GBP= 2.29 BGN, така че курсът е много дървен. Затвоа и сега направихме плащането с кредитна карта.  Peace Въпросът е човек да прецени дали вярва достатъчно на сайта, от който пазарува или иска да има една застраховка и съдействие от трети лица, което обаче струва пари...

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 10:57 от no_name

# 111
  • ...край Дунава
Четох някакви безумия, да не се пускали поръчки под не знам си каква ст-ст с БД, поради еди какви си съображения. Мили дами, който е измислил тази промоция си е сметнал достатъчно добре дали ще загуби или ще спечели. И подобни агитации (и хора, които им се връзват) са просто... ooooh!
И не виждам нищо лошо да се пуснат и 5 поръчки една след друга - щом системата на сайта позволява - значи не е проблем. Твърде вероятно е пакетите да дойдат накуп. Така че пак не виждам защо някой трябва да вменява вина, а друг пък да се чувства виновен.  Crossing Arms

И аз на това се чудех от снощи, но някой просто обичат да си размахват пръста за глупости.

В сайта на DHL, за тракинг номера ми няма никакво инфо. Явно няма начин да си проследя пратката Tired

# 112
  • София
Ла Редут също нито ги жаля, нито ги мисля, спомням си единия път, че поръчките се бяха забавили много, защото 4 тира (!!!) чакали на митницата...айде и на тях да съчувстваме, че не им излизала сметката...

Относно Paypal - преди 10-тина дни дойде една друга поръчка, която бяхме направили, платено беше пре Paypal по курс 1 GBP= 2.29 BGN, така че курсът е много дървен. Затвоа и сега направихме плащането с кредитна карта.  Peace Въпросът е човек да прецени дали вярва достатъчно на сайта, от който пазарува или иска да има една застраховка и съдействие от трети лица, което обаче струва пари...

Всеки си има глава на рамената и да си прецени кое е редно и кое не . Peace

Явно на ЛР им писна от нас и ни резнаха. Peace

А относно ПейПал  може да не те таксуват по техният курс ,а по курс на твоята банка.Влиза се в профила в ПП и там се отбелязва. Peace

Става също така и преди плащане с ПП - http://prikachi.com/images/501/3751501D.png

Слага се отметка на Bill me in the currency listed on the seller's invoice.и Submit

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 11:09 от tedichka07

# 113
Здравейте, може вече да е коментирано, но не успях да намеря как върви  номерацията на маратонките FILA?

# 114
Фактурирали са ми вчерашната поръчка, една шапка е отпаднала от поръчката като изчерпана.
Тази сутрин я гледам - чисто налична.
изкушението да си я пусна сега само нея е много голямо - няма да го направя, но аналогията с ла редут ми идва неибежна  Peace

# 115
  • София-Младост
Здравейте, може вече да е коментирано, но не успях да намеря как върви  номерацията на маратонките FILA?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=606052.msg19587462#msg19587462

# 116
  • София
Записвам се да ви следя и отивам да чета,че за 3 дни много сте изписали  Hug
gul4i   bouquet

# 117
  • София
Ами аз действително се чувствам малко виновна, че се наложи да напускам няколко по-малки поръчки за 2 дни, вместо една - две големи, защото съм работила в такава, фирма където поръчките идваха по интернет и повярвайте, ама хич не е хубаво да пристигат неща от един и същи акаунт на час по лъжичка и да ме правят на луда калинка цял ден. Затова им съчувствам на хората, но също е истина, че те явно са си направили сметката щом даже и промоцията удължават. 

# 118
Заслужаваме си да ни резнат и от там.Като чета се сещам за онези нашенци  дето избират пакет за почивка закуска+вечеря и сутрин пълнят чантите та да си имат и за обяд. ooooh!
Направили си били сметката. ooooh!Толкова ли сме загубили мярка във всичко?!!Много ми е обидно и унизително,че имам такива сънародници.
Толкова са се самозабравили,че и се хвалят с простотията си.Похвали ли чакате ,разбиране ли,защо изобщо ни занимавате с това?!!
Не четете темата,не уважавате времето и труда на съфорумците си,спамите за да се хвалите с безобразията си .Ясно ми е ,че няма да се научите на се държите като бели хора,ама изчерпахте търпението на редовните посетители на темата.Стига ни занимавахте с простотийте си!Толкова страници се изписаха с глупости ,а ние мълчим, четем ,отговаряме на едни и същи въпроси през страница.Че и от намеци не разбирате.Засрамете се бе хора!
  Тук се коментират артикули,които НЕ СА КОМЕНТИРАНИ НА ПРЕДНАТА ИЛИ ПО-ПРЕДНАТА СТРАНИЦА.Сщо проблеми с поръчването,за които не е имало информация до момента.За всичко останало си има КЛЮКАРНИК.

# 119
Момичета много моля ако някой има С8 или С9 от тези маратонки http://www.sportsdirect.com/nike-main-draw-infants-025187 да ми измери стелката, интересуваме също така и стелката на С8 и С9 от тези http://www.sportsdirect.com/adidas-lin-jogger-cf-infants-021127?colcode=02112738  Praynig
Предварително благодаря на отзовалите се  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт