*SportsDirect-30

• 48 450
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Момичета много моля ако някой има С8 или С9 от тези маратонки http://www.sportsdirect.com/nike-main-draw-infants-025187 да ми измери стелката, интересуваме също така и стелката на С8 и С9 от тези http://www.sportsdirect.com/adidas-lin-jogger-cf-infants-021127?colcode=02112738  Praynig
Предварително благодаря на отзовалите се  bouquet  bouquet  bouquet

От първите С9-17 с стелка,страхотно моделче  Heart Eyes

mamamari,абсолютно споделям мнението ти!Но и да говорим,и да не говорим,надали има смисъл....  Confused

# 121
  • София
Момичета много моля ако някой има С8 или С9 от тези маратонки http://www.sportsdirect.com/nike-main-draw-infants-025187 да ми измери стелката, интересуваме също така и стелката на С8 и С9 от тези http://www.sportsdirect.com/adidas-lin-jogger-cf-infants-021127?colcode=02112738  Praynig
Предварително благодаря на отзовалите се  bouquet  bouquet  bouquet

Имам подобен модел на първите - С9 № 26.5 стелка по етикет 15.5 ,измерена с рулетка 16.5
и друг модел на Найк С8 №25.5 стелка по етикет 14.5 ,измерена с рулетка 16 см. Peace

Този модел става ли за зимата ?Не виждам в описанието дали са кожени  newsm78 Ще помоля за стелка на №10 ,че детето си няма ботуши.Каримора от мин.година ни е малък. Cry

http://www.sportsdirect.com/karrimor-cougar-boot-mens-182013

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 12:44 от tedichka07

# 122
Заслужаваме си да ни резнат и от там.Като чета се сещам за онези нашенци  дето избират пакет за почивка закуска+вечеря и сутрин пълнят чантите та да си имат и за обяд. ooooh!
Направили си били сметката. ooooh!Толкова ли сме загубили мярка във всичко?!!Много ми е обидно и унизително,че имам такива сънародници.
Толкова са се самозабравили,че и се хвалят с простотията си.Похвали ли чакате ,разбиране ли,защо изобщо ни занимавате с това?!!
Не четете темата,не уважавате времето и труда на съфорумците си,спамите за да се хвалите с безобразията си .Ясно ми е ,че няма да се научите на се държите като бели хора,ама изчерпахте търпението на редовните посетители на темата.Стига ни занимавахте с простотийте си!Толкова страници се изписаха с глупости ,а ние мълчим, четем ,отговаряме на едни и същи въпроси през страница.Че и от намеци не разбирате.Засрамете се бе хора!
  Тук се коментират артикули,които НЕ СА КОМЕНТИРАНИ НА ПРЕДНАТА ИЛИ ПО-ПРЕДНАТА СТРАНИЦА.Сщо проблеми с поръчването,за които не е имало информация до момента.За всичко останало си има КЛЮКАРНИК.
Eто това сме ние българите, дай ни само да се плюем един друг! Толкова е жалко да чета подобни постове...И защо си мислите , че само ние се възползваме с такава открита радост на предложената ни БД?! Убедена съм, че и в останалите държави, които са с доста по-голям стандарт от нашия, поръчват "като невидели", но ме съмнява да има такова отношение един към друг...!
Доволна съм, пуснах една поръчка с маратонки и блузки за детенцето ми!  bouquet

# 123
  • София
а аз бих казала, че ако тази БД им беше неизгодна на спортса, едва ли щяха да я удължат до довечера  Peace

# 124
Момичета аз имам следния проблем.
Платих в Спорт директ  с Пей пал,получих потвърждение от Пей пал и потвърждение за поръчката,но парите са ми в картата.Някой има ли такъв проблем.

# 125
Момичета аз имам следния проблем.
Платих в Спорт директ  с Пей пал,получих потвърждение от Пей пал и потвърждение за поръчката,но парите са ми в картата.Някой има ли такъв проблем.

Не, ще си ги вземат, не бери грижа.  Peace

# 126
Пуснах поръчката за 16 L, получих потвърждение още в петък вечер, а дали ще ми пратят  номер за проследяване?

# 127
...
  Тук се коментират артикули,които НЕ СА КОМЕНТИРАНИ НА ПРЕДНАТА ИЛИ ПО-ПРЕДНАТА СТРАНИЦА.Сщо проблеми с поръчването,за които не е имало информация до момента.
Съгласна в тази част.

Но да се изживявате като ментори и корективи за правилно поведение - малко генерално и прибързано, до колкото касае настоящата промоция.
а аз бих казала, че ако тази БД им беше неизгодна на спортса, едва ли щяха да я удължат до довечера  Peace
Ето това е реплика и от мен.

# 128
  • Bulgaria-Italia
И аз да питам за доставката .Имам си номер за проследяване ,който ме отвежда към YODEL ,който пък дава постоянна грешка.Проверих със същия номер в DHL - никаква информация  Rolling Eyes

# 129
sugar_baby ,как може да коментираш пост който не си прочела?!!
Не критикувам възползването от възможността на промоцията.Тя е за това.
Дори не коментирам липсата на какъвто и да е усет за мярка у някой потребители.Дали ще пуснат 5 поръчки с по една-две тениски понеже е безплатно и да я ползват тази промоция на мах.  или ще пуснат една нищо че само веднъж ще ползват промоцията е въпрос на манталитет.
КРИТИКУВАМ,това че ни занимават с това което правят и за да намрея информация за нещо МИ СЕ НАЛАГА ДА ИМ ИЗЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ страници назад.Също критикувам това че се задава един и същ въпрос на всяка страница вместо питащия да се върне назад и да потърси дали някой друг не е коментирал същото.Това пак е спам и губи времето и изнервя всички нас,които ценейки времето на тези дето отговарят си правят труда да се върнат назад и да потърсят преди да питат.
Нарича се съобразяване и е проява на  уважение към съфорумците.

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 13:24 от mamamari

# 130
  • София
И аз да питам за доставката .Имам си номер за проследяване ,който ме отвежда към YODEL ,който пък дава постоянна грешка.Проверих със същия номер в DHL - никаква информация  Rolling Eyes
и при мен е така, но принципно ДХЛ опресняват със закъснение, така че се надявам утре да се появи пратката при тях  Peace

# 131
ЛЪВИЦA, tedichka07, благодаря ви момичета, както винаги много отзивчиви  bouquet    bouquet  bouquet

# 132
  • Bulgaria-Italia
sugar_baby ,как може да коментираш пост който не си прочела?!!
Не критикувам възползването от възможността на промоцията.Тя е за това.
Дори не коментирам липсата на какъвто и да е усет за мярка у някой потребители.Дали ще пуснат 5 поръчки с по една-две тениски понеже е безплатно и да я ползват тази промоция на мах.  или ще пуснат една нищо че само веднъж ще ползват промоцията е въпрос на манталитет.
КРИТИКУВАМ,това че ни занимават с това което правят и за да намея информация за нещо МИ СЕ НАЛАГА ДА ИМ ИЗЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ страници назад.Също критикувам това че се задава един и същ въпрос на всяка страница вместо питащия да се върне назад и да потърси дали някой друг не е коментирал същото.Това пак е спам и губи времето и изнервя всички нас,които ценейки времето на тези дето отговарят си правят труда да се върнат назад и да потърсят преди да питат.
Нарича се съобразяване и е проява на  уважение към съфорумците.

Абсолюно си права за това ,но знаеш ли,че за всяко действие си има и причина .
Аз например(не говоря за тази тема,пиша за 2ри път тук) , ползвам абсолютно бавен интернет,и когато ми се налага спешен отговор,влизам и питам,защото са ми нужни часове да прочета 5 страници например  Crazy
Та може и някой да има сходен проблем  newsm78

# 133
  • Bulgaria-Italia
и при мен е така, но принципно ДХЛ опресняват със закъснение, така че се надявам утре да се появи пратката при тях  Peace

Да не се спичам тогава  Laughing
Правя за първи път такъв тип поръчки,и понеже адреса е в трета глуха  в България,а аз самата съм в друга държава и ми е малко притеснено как ще пристигне  newsm78

# 134

И това вече мнократно се обясни  ooooh!  Това,че имате тракинг,не июозначава,че поръчката пътува...Събота и неделя не пътуват DHL!А в понеделник и вторник не могат да поемат всички пратки,подготвени за изпращане петък,събота и неделя.Обикновено към вторник-сряда има раздвижване по тракинга.От Yodel поемат първоначално пратката,но трябва тракинга да се напише в полето вдясно на началната им страница,после вече се поема от DHL.С толкова много поръчки обаче,може и да минат повече от 3-4 дни преди да има движение.Това е икономична тарифа все пак,поне 7-8 дни отнема пътят на пратките,и то с платена доставка.С безплатна такава може и по-бавно да е и е съвсем нормално да е така.
Какво очаквате-да поръчате за 10 лири и на другия ден да ви доставят поръчката ли  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт