Великобритания - тема37 Есенен листопад

• 42 641
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Да се цопна и аз в новата тема и да се похваля, че вече съм на английска земя  bowuu От вчера съм стресирана от лондонското метрото  Mr. Green но мисля да го разуча бързо Blush

Засега само толкова, че все още не мога да си намеря джаджата, с която да си пригодя българските щепсели към английските контакти  Tired и батерията на лаптопа почти умря вече  Crossing Arms

# 16
kremena паниката ми е относно самото раждане, не как ще си гледам детето тук! От това, което видях са доста над нещата относно хигиената...нооо и тук, и в БГ всичко е Божа работа, така че, ще гледам да не мисля за сега  Peace Ние ще се замотаем към центъра днес в този банк холидей! Прекрасен ден ви пожелавам!

# 17
Шу, чудесна нова тема  Flutter

Въпреки, че съм си пуснала парното, времето ме радва-
не вали и грее слънце, макар и зъбато...

Sonnia,
Много лаконично за БГ.. Кажи как му се видя на аланглето*..

Като споменахте за раждания..аз с ужас установявам,
че времето си върви, а на мен деца не ми се гледат.
Ако ме попитат-Искаш ли-О, да, разбира се!
Кога-Не знам, не точно сега..
И обичам децата, и те са луди по мен..но май да не са 7/24 с мен..

# 18
Толумба, аз щях да пиша повече за БГ, ама нещо какво се отплеснах тези дни, излезе ми от ума съвсем.. Аланглето* е ок, той си я знае България отпреди, тъй като е живял там 1 година. Все още не е почнала да му харесва нацяло  Laughing особено тази ваканция, имах един инцидент с колело, наложи се да остана малко в болница и прекарахме рождения ден на аланглето във велинградската болница, двамцата в една стая, той беше "очарован"  Laughing после обаче ходихме на море и му се оправиха впечатленията за малко, но за беда отидохме на сватба предпоследния ден от ваканцията и той се натрови с някаква застояла храна, 2 дни повръща и беше с температура  Crazy луда ваканция си беше, но като цяло ни хареса и останахме с много хубави спомени/снимки от Родопите и южното черноморие Simple Smile Иначе много мога да разказвам за сблъсъка алангле*/БГ, но ще ми отнеме дълго време.. иначе съвети как да направим сблъсъка по-лек давам всякакви Simple Smile Особено след като наш'те го заведоха да бере сливи, да прави компоти и да се запознава с лелята на баща ми, докато аз бях в болницата и не можех да държа нещата под контрол..

А хубаво време скоро не съм видяла, тук е 14 градуса с ужасен ситен дъжд и вятър, ех къде остана хубавото слънце..  Crossing Arms иначе гледаме къщи уж да купуваме някъде наоколо, ама да видим дали ще ни излезе късмета  Praynig

# 19
Хо-хо, във велинградската съм лежала и аз, кога бях на една почивка
да си лекувам кокалите, пък всички местни си мислеха, че съм ялова булка  Mr. Green

Успех ви желая с къщата, най-вече свестни съседи, другото се оправя  Wink

# 20
Само на мен ли ми е студено? От вчера направо треперя! Запалих камината чак. Thinking

# 21
  На всички ни е студено  Grinning И аз почнах да гледам парното. Ужас, не искам студдддд...
  За ражденето в БГ не бих отишла и пари да ми се дават. Тука съм повече от доволна, в БГ за мене са варвари-особедно за естествено раждане. Лекарите имат много знания в БГ, но повечето като отношение са на светлинни години от истината, особедно, ако не си платиш...
  Ана Му всичко ще е наред, не се притеснявай, кога се чака събитието?
  Мimaozka аз с приспособяването никъде не съм имала проблем, вирея си навсякъде. Бих те посъветвала да си седиш при мъжа и да си се климатизираш тук, ако сте решили тука да гледате детето. Много по-лесно ще ти е за вбъдеще. Но вие си преценяте най-добре  Peace
  Толумби всичко с времето си  Simple Smile Аз като бях по-млада много ми се гледаха деца. После нещо от слушане за бебета ми втръсна. Наистина е най-хубавото нещо, което може да се случи на човек, но и всеки си го прави както си прецени. Аз напримерно не мога да си представя, да седя 3 години у нас и да говоря на бебешки. Още от преди да родя ми се ходеше на работа, оставих я на 8 месеца на ясла и сега има мир, че бях почнала да откачам сериозно. Добре, че ми са падна социално дете, много и харесва яслата и си ходи с кеф, така и на мен ми е спокойно, че имах вътрешна борба леко.
 Славейче добре дошла. В някой контакти става да сложиш клечка за уши сгъната, не памука в третата дупка и да си го ползваш. Но незнам колко е сейфти, но за нещо спешно и докато си до контакта върши работа  Peace

# 22
  На всички ни е студено  Grinning И аз почнах да гледам парното. Ужас, не искам студдддд...

Нито аззз!!! Говорих с братовчедка ми преди малко и тя ми разказа как се е пекла днес и изгоряла, аз и казах да спре да ме дразни.
В такива моменти се чудя дали да не мръднем пак към Фр или Бг за няколко месеца другото лято.

# 23
ох, с голям зор успях да си взема билети за 16-ти, 2 дни се рових за да намеря нещо по -евтинко.  Grinning
та значи на 16-ти, живот и здраве и ако не ни мине котка път, кацаме на гетуик. по-добре че нямаше опции за лутън, от гетуик ми е 15 мин с влакче и още 15 с трамчето.
Славейче, такива адаптори има навсякъде - виж в Паундчетата или Асда, там със сигурност продават.
Не ни завиждайте за слънчевото време - много е гадно  Laughing. Съвсем сериозно - аз през лятото почти не излизам понеже веднага ставам вир-вода, дрехите ми лепнат, в очите ми тече пот, задушно ми...Хладното време е доста по-приятно за разходки, определено английското ми допада.

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 21:39 от E.L.

# 24
Хладно да, но тук е студено сега. Направо вече си представям пуйки и подаръци. Crazy

# 25
Е, няма пълно щастие  Laughing

# 26
Хаха, или по-скоро угодия. Grinning

# 27
За бременост и раждане - бих изкарала бременост тук до към 7-8-ми месец и бих родила в БГ- лично мнение, не ме нападайте Peace

# 28
Miss Fine, E.L.  благодаря ви  bouquet

Днес бях на първата си разходка в Tesco и си намерих  newsm44

Мислех си, че само на мен ми е студено. В момента съм при мои роднини англичани - те ходят по тениски и шорти  #Crazy и реших, че само в мен е проблемът  Crazy Успокояват ме, че скоро ще свикна... не съм много сигурна  Mr. Green

# 29
 Славейче ти тях не ги гледай, те зимата бебетата са без чорапи  Crazy То и аз не съм зиморничева и леко се обличам, ама чак пък толкова. Иначе и аз предпочитам тукашния климат, ама да си помрънкам  Mr. Green
 The same myself защо би родила в БГ. Изобщо не го казвам с цел нападане или заяждане, а ми е интересно. Имаш ли деца, че не помня и къде са родени. Иначе съм на мнение, че всеки да ражда, бременее, живее и тн където се чувства сигурен и добре, друго нищо няма значение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт