Предстои ми инсеминация 9

• 43 177
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Миерин  action032стига де.Съжалявам,просто незнам какво да кажа.Толкова е несправедливо smile3518

# 136
МЕРИЕНЧЕ  Hug

# 137
Миерин, мнгоого съжалявам за теста, а толкова вярвах че този път ще е успешен, но уви....Много е гадно и несправедливо знам, но започвай да потготвяш и ти ин витрото. Явно ни е писано да имаме деца по най трудния и дълъг начин, но пък  ще се борим докато не успеем, и на нашата улица ще изгрее слънце един ден.

# 138
Ех Миеринче...жалкоза теста!!! Sad Наплачи се хубаво и после горе главата и напред с нови сили!

# 139
МиеринчеHug Hug Hug  action032. Толкова много се надявах да стане сега  Sad.

Поплачи си, дано ти олекне поне малко. После с нови сили - пак напред.  Hug

# 140
  • СОФИЯ
Благодаря Ви момичета за подкрепата, не знам какво щях да правя без Вас  Hug Hug Hug
Sam4e несправедливо е наистина, това ми беше 4 инсеминация. И затова след поредният неуспех ми е много болно и мъчно.
Етти пуснах кръвен, едва ли има грешка резултата е 0,100. Ще направя един уринен утре сутрин, въпреки, че няма смисъл. Доста си поплаках, няма да се откажа никога, но в такъв момент ми идва да зарежа всичко и да кажа майна та му Naughty Naughty

Утре имам час при докито ще подготвим документите за фонда и ще говоря с нея да видим какво ще ме посъветва от тук нататък да правим  newsm78 newsm78 newsm78

Крики мила, явно е, че по лесният начин не стана. Ще пробваме с трудният, дано поне по пози начин си заслужават от тук нататък усилията,напрежението,болката и всичко което ни предстой.

Целувам Ви момичета, чакам и стискам палчета за всички очакващи резултати и за всички останали чакащи започване на процедура  Hug Hug Hug

# 141
mierin, съжалявам.  Sad Но освен да стиснеш зъби и да продължиш, друго не ти остава. Ще стане и при теб, сигурна съм.  Hug

# 142
миеринче,умирам от мъка като чета това  Cry  Cry  мн мн съжалявам за неуспеха ви...тайничко се надявах този път всичко да е ОК ...само не се отпускайте,не се самосъжалявайте и не позволявайте на мъката да ви убие!аз след всеки неуспех се чувствам по същия начин,а сега ни предстои и последната инсе края на септември и като видях твоя резултат простоо... явно ще става по трудния начин,но ЩЕ стане!!!!!мн те прегръщам  Hug  Hug

# 143
Миеринче, горе главата! Ти си силен човек и ще се справиш и с това изпитание. Както ми казаха на мен след аборта, не ни е писано да ни е лесно. От друга страна, сме относително здрави, работим и имаме сили да се борим, а това вече не е малко.

Поплачи си малко, може и повечко, но не позволявай на мъката да те завладее. От циврене, самосъжаление и страдание полза няма. Няма значение дали животът е справедлив или не, той е такъв какъвто е и не можем да променим нищо. Щом искаш нещо, бори се за него. Пътят е труден и с неясен резултат за съжаление, но за да получиш нещо, трябва да минеш по него и да приемеш, че във всеки един момент нещо може да се сгруха. Предполагам, че те е страх от това, което ти предстои, така както и мен ме е страх, не толкова от процедурата, колкото от резултата - страх ме е да не е отрицателен, страх ме е също обаче да не е положителен, да не се окажат пак близнаци, страх ме е от серклажа, страх ме е от евентуалното шестмесечно лежане. Изобщо ме гони голямо шубе. Това обаче е положението.

Избърши сега очичките, вдигни глава, пийни едно и утре свежа, свежа отиваш при лекарката! Междувременно с мъжа се обичате, правите секс за удоволствие, а не за бебе, и се грижите за себе си!

От мен много прегръдки, стискане на палци до края и едно рамо, на което винаги можеш да се опреш!   bouquet

Между другото, на теб цикълът не ти ли е дошъл още?

# 144
  • София
Nedinka   bouquet Hug Ще успееш, сигурна съм в това. Бог помага на добрите и силните. А ти доказваш всеки ден, че си невероятен и борбен човек и заслужаваш своето щастие. Heart Eyes

Moмичета, всички сте ми толкова мили, за това всеки ден надничам тук и чета кой до къде е стигнал и стискам палци всеки опит да е успешен Praynig Бъдете сигурни, че всяка от вас ще успее да има своя рожба/и по един или друг начин. Всички много ви прегръщам и ви изпращам от моята положителна енергия  bouquet

# 145
  • СОФИЯ
Nedinka разплака ме  smile3518 smile3518, но сълзите са ми за това, че наистина има хора като теб които мислят за мен и ме подкрепят. Знам, че мога да разчитам на теб, не веднъж си ми го показвала. Всички момичета много ги обичам и винаги съм преживявала с тех мъки и радост. Днес се убедих за пореден път.
Искам много да благодаря /но предварително се извинявам ако изпусна някой/ на Бибчо която във всики един момент е до мен, на Сигмичка която винаги ме е съветвала и давала кураж, на Нединка с думите и, които винаги ми влияят много добре, на Ванеска, Марийчето, на Крики на която се възхищавам на силата и волята да продължи на пред, на Дарленка която никога не ме пропуска да ме поздрави или подкрепи,Sam4e, Априлчето, Леиси .........
На всички Вас момичета един голям  newsm20
Лека и спокойна нощ, целувам Ви   love001

# 146
Момичета, влизам да ви почерпя виртуално, че днес имам рожден ден Simple Smile

Пожелавам на всяка една от вас, от цялото си сърце, много скоро да стане мама Simple Smile

Макар да съм в творчески застой и нямам какво да пиша, ви следя много от близо и ви подкрепям   bouquet

Поздрави  Hug

# 147
Честит празник Мариа!!!  Hug Hug Hug

# 148
Мариа, честит рожден ден! smile3525 Бъди жива и здрава, желая ти много сила и кураж да сбъднеш всичките си мечти!

Миерин, много съжалявам за резултата  spoko наистина предполагам колко е гадно след голямата надежда да дойде разочаование. Но в живота често не става точно както го искаме и когато го искаме. Най-важното е че сме живи и здрави, имаме до себе си хора, които ни подкрепят и надежда, че ще постигнем това, което така силно желаем.
 Но този път намери си доктор, на който истински вярваш и разчиташ, а не някой да си прави експерименти върху теб Peace

# 149
Честит рожден ден, Мариа! Бъди здрава, силна и с много късмет - останалото ще се нареди, рано или късно!  newsm51

Етти, за съжаление се оказва, че бебетата не ги дават по заслуги. Аз обаче съм нахална и мисля да си взема онова, което смятам, че ми се полага по право. А на теб ти пожелавам да устискаш още малко и скоро, ама не толкова скоро, след около три месеца и малко, да ми се похвалиш.

Миеринче  smile3533. Ей така много обичах да правя като малка, когато ми се караха

Общи условия

Активация на акаунт