Предстои ми инсеминация 9

• 43 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден, Миеринче! Бъди много здрава, щастлива и силна, бъди търпелива и уверена и нещата ще се наредят! Пожелавам ти да ти се сбъднат всички желания, които ще те направят истински щастлива!

smile3525

# 121
  • СОФИЯ
Блягадаря Ви момичета, много сте мили  Hug Hug Hug

# 122
И аз се присъединявам към пожелеанията! Много много здраве от мен и утреееееее -  най-плътната тестова черта!!!!!!! Хубав празник   bouquet   bouquet   bouquet

# 123
Миеринче, честит рожден ден и от мен  newsm59 nbirthday nbirthday !!!
Пожелавам ти на следващия да сте трима и дано да имаш много поводи да си на седмото небе от щастие и никакви да се качваш на метлата  Grinning.

Нединка, на теб успех и дано пак да се сработите пак отлично с донора  Wink
Freedom, не си сама в предстоящото пътешествие, тук сме ако имаш нужда  Wink. Дано успеете от първия път  Praynig .

Успех на всички чакащи и почиващи! Лек ден и много прегръдки   bouquet Hug

# 124
Миеринче, честит рожден ден и от мен   

Много радост и късмет и утре чакаме хубави новини.

# 125
  • Най-сетне у дома
Влизам да се запиша като ново попълнение и какво виждам...  Cry мамка му и живот... Нединка  Hug  Hug Сега ще ти досаждам да ти правя компания в УЗ, щото ще сме заедно там.

Здравейте, момичета! Приемате ли нови попълнения? Моята история накратко: след една успешна бременност последва една извънматочна и три аборта, това в рамките на 18 месеца. Проблемът се оказа щитовидната жлеза - Хашимото. Най-вероятно през декември ме очаква първата стимулирана инсеминация, ако не се класираме за тогава, ще е през януари. Малко съм се поизнервила по повода, защото от всички операции и загубени бременности здравето ми доста се влоши, та не знам дали добре ще се справя със стимулациите. Пък и с една тръба... крива работа.

Та така. За инсеминациите знаете повече от мен, засега само ще чета, ще си мълча и ще се уча, пък като стигна до там да мога да съм полезна някому - и ще споделям.
Успех на всички, стискам палци на чакащите тест!

# 126
Миерин, на малки патерички бързам да и честитя рождения ден   bouquet
Пожелавам ти да си жива и здрава, все така борбена и упорита и Бог да възнагради всичките ти усилия като те дари незабавно първо с EFP  , а после и с smile3504 smile3504.

Момичета, на всички ви пожелавам хубава седмица с много светли мисли в главата и радостни чувства в душата Hug

# 127
mierin, честит рожден ден и от мен. Сбъднати мечти ти пожелавам!  Hug Hug Hug

# 128
  • СОФИЯ
Леиси, Кари благодаря Ви момичета и на Вас за пожеланията. Да Ви се връще десеторно, дано всички имаме щастието да сбъднем най-голямата си мечта.  Hug Hug Hug Ви всички

# 129
Кажи какво да правим с палците - да продължаваме ли да стискаме?  Wink

# 130
Миеринче, ох вълнувам се все едно аз ще правя теста.
Стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 131
# 132
  • СОФИЯ
Сигмичка мерси миличка, и аз да ти кажа много се вълнувам. За първи път ми се случва така с такова голямо вълнение да чакам резултата. Боже дано да е +  Praynig Praynig Praynig

Sam4e  Hug Hug Hug

Или ще плача от ЯД или от радост  Praynig

# 133
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,

smile3518 smile3518 smile3518

новините отново са лоши - теста е отрицателен. Нямам думи вече, плача ..... и не знам вече какво да правя. Извинявай те, само дано не съм карък и да повлеча крак.

Стискам палчета за всички Ви, дано да успеете  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 134
  • София
Миерин  Tired Hug
Наистина не знам какво да ти кажа в този момент, много те прегръщам, наплачи се, изживей си емоцията, но недей да забравяш, че и след най-тъмната нощ идва ден. Явно е било писано много да си чакаш рожбичката...
Между другото, това първия тест за този месец ли е? И защо не направиш и друг, знаеш, че понякога дават грешки тестовете.

Общи условия

Активация на акаунт