Предстои ми инсеминация 9

• 43 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Успех на всички  Hug  Hug  Hug

# 106
  • СОФИЯ
verano мерси миличка и на теб успех и много, много късмет. С тези инсеминации явно трябва човек и доста късмет да има.

На мен скоро наближа денят за теста, дано за рожденият си ден /на 11.09/ да си подяря най-хубавият подарък. Е теста е след 11 но много се надявам да е  EFP Но болките ми продължават, не знам какво да си мисля. Доста са странни нали ви казах като, че ми пари нещо в коремчето newsm78 newsm78 Дано  Praynig Praynig Praynig

# 107
Миеринче, дано да се е получило този път  мила. Пожелавам ти го от сърце!!!  Hug Hug Hug

# 108
  • Sofia
Я да направим петъшно ръсене Simple Smile
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Така за бъдещата рожденничка започваме така smile3510 cheers  ura и завършваме така
babydust7: babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 :babydust7
Стискам палци Simple Smile

# 109
  • СОФИЯ
bib4o81   много ти благодаря  Hug Hug Hug Дано, дано  Praynig Praynig Praynig

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
Миеринче, значи в неделя на тест а  Mr. Green
Искам като вляза в понеделник да видя двете черти.
Успех мила  Hug

# 111
  • СОФИЯ
В понеделник веднага щом имам резултата в ръце ще пиша, дано да е успешен този опит  Praynig Praynig Praynig Иначе не знам после накъде, може би към гората  Joy Joy Joy

# 112
bib4o, благодаря за прашеца. я да се овъргалям качествено  Joy

миерин, то съвсем наближил деня за теста. това че имаш някакви симптоми е хубаво. дано и теста да е  EFP

мен все още ме наболяват яйчниците. усещането е, че все едно ще ми дойде. а за коремчето не ми се говори  ooooh! все едно съм глътнала плажна топка  Laughing

успех на всички бебеправещи  Laughing

# 113
Hut, ти хОди ли да видят дали са спукали и последните 2 фоликула?  Blush

# 114
кафенце, не съм ходила. но вчера вечерта кексихме за всеки случай  Sunglasses
със сигурност няма да остане нищо от тях до след 2 седмици. като се има впредвид, че пия дуфастон 2х1 и утрогестан слагам 2х2 на ден, се съмнявам, че някой от фукитата ще се задържи. на спукани 6 фукита предпочитам останалите да се резорбират.

# 115
лелеее.."гледам и на вярвам на ушите си"  Joy   Joy   hahaha СИГМА,ето това вече значи "всеки луд с номера си",както беше писала преди време  Mr. Green  то не е прашец,то не са ръсения..понеделнишки,петъчни.. Joy  Joy  та реших да се отбия и аз да се възползвам...дано има ефект!

# 116
Честит рожден ден, mierin!  bouquet  bouquet  bouquet Пожелажам ти най-хубавия подарък!  Hug

# 117
  • СОФИЯ

Здравейте момичета, днес пораствам с още една година  ooooh! как бързо лети времето. Поднасям Ви по една розичка в знак на уважение, приятелство, търпение и подкрепата която неимуверно я имам от Вас. Благодаря Ви

party023  party023  party023

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 10:25 от mierin

# 118
Честит рожден ден Миерин!Пожелавам ти много здраве,щастие,любов,късмет,да си все така борбена жена!И най-вече ти пожелавам това да успешния ти опит до края!Да е последната спънка по пътя за твоето бебенце!След няколко месеца да си най-щастливата жена-ти го заслужаваш!Стискам палци и на краката!  bouquet smile3525 newsm51 newsm51Весело изкарване на празника!
А на всички момичета лек ден Hug

# 119
Ч.Р.Д. миерин! Пожелавам ти най-желания подарък, а именно  EFP preggo  ylinfant 1stroller newsm32 

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт