Предстои ми инсеминация 9

• 43 146
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Момичета имам един въпрос, може да е много глупав и не е за тази тема, но ме терзае.  Embarassed При малко количество материал от страна на мъжа ми, не може ли да се събира от няколко пътим, т.е. няколко пъти да се замрази и после да направим инсеминация?
Аз утре съм при док и ще разпитам всичко, но е възможно там от многото теми да забравя.

# 91
  • СОФИЯ
Freedom имате възможност да замръзите материал, според мен не е проблем newsm78 Но, нека и другите момичета да се изкажат по въпроса. Моя приятелка така направи, но не знам подробности

# 92
nedinka, нямах нужда от клипче  Embarassed явно съм мазохистка  Embarassed боцкам дупето и това е....  Laughing

кафенце, хич не се чуди как си ги слагам. мери се с педя - слагаш палеца на кокала на ханша и опъваш показалеца към д-то. където ти стигне показалеца там боцкаш. вярно е, че трябва да се извъртиш малко. позата не е удобна, но понеже аз съм много прецизна и се старая много  Wink

крики, в корема се слагат подкожни инжекции, не мускулни. как така си слагала мускулни в корема  newsm78

лейси, успешен старт с новата процедура  Hug

freedom, за съжаление незнам дали може да се замразява така на порции...

и вече да се отчета. инсеминацията се проведе. материалът беше 20млн преди обработка и 9млн. след обработка /доки каза, че е добре, ама аз си мисля, че е малко/. от 8 фукита се бяха спукали 6  Party останаха само 2 по 20мм, които явно си ги пазя за утре  Wink да ги оползотворим на собствени сили. доки като видя колко  са се спукали около 10 пъти ми каза, че ще правим редукция  Joy аз казах, че ние като стигнем дотам тогава ще му мислим  Laughing представяте ли си да стигна до редукция  Joy hahaha Joy аз за едничко се моля да се хване  Praynig Praynig Praynig сега остава да чакам.  Tired това е най-трудното май   Tired

# 93
hut, ние ще стискаме палци за едничко...пък ако трябва редукция случайно, ще се прави, няма накъде, въпроса е да стане. иначе за инжекциите сигурно си права че не са мускулни а подкожни щом са в корема.
за замразяването ние замразихме 2 пъти за да има повече материал в случай че не достига за ин витрото, така ни посъветва лекарката , така че мисля че би могло да се замразява на порции.

# 94
Благодаря, момичета!  Hug Утре ще разпитам и ще докладвам Simple Smile

Hut, много се радвам, че процедурата е минала успешно! Много много  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover и само хубави емоции ти пожелавам!

# 95
Аз съм обратно на линия след малко почивка. Вероятно края на септември ще правя четвърта инсеменация.
hut, mierin, стискам палци за успешни процедури при вас - нещата изглеждат много обнадеждаващи.  Praynig Дано не пропускам някого.

# 96
  • СОФИЯ
karelia123 здравей мила, благодаря ти. Дано  Praynig Praynig Praynig да успеем, че вече не се издържа. Хътчето е с повече шанс от мен, дано ако аз недай боже не успея тя да е нашия герой за този месец Hug Hug Hug
Leisi_bb и тя се подготвя, дано и при нея нещата се получат  bouquet
verano и за нея  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Момичета ще викна Бибчо пак да ни поръси с прашеч, че нещата за всичкини вървят за сега добре.

Бибчоооооооо малко да ни поръсиш, че да са се прихванали малките човечета, може ли  newsm32 newsm32 newsm32

# 97
Добро утро, момичета Hug

hut, много се радвам, че процедурата е минала успешно Hug Ти го докарай до бременност, пък не му мисли за редукции и тн, то Господ си знае работата Wink

Freedom, и аз мисля, че може да се събере материал от няколко еякулации ,за да е повечко за процедура, но то всъщност е важно количество и подвижност на сперматозоидите, а не дали е кило или лъжичка Grinning Вашият доктор какво казва по въпроса?Обаче аз се чудя друго - ако не ме лъже паметта вие не успяхте да направите морфология заради по-малко количество, нали newsm78 Пък аз доколкото знам е задължително да има такава, за да се назначи инсе, че иначе няма от къде да се знае с какъв материал се работи.

karelia123, желая ти успех за този месец. Ние май сме в една клиника и ми се иска да виждам повече успяли там, че това определено обнадеждава.
Момичета, желая ви чудесен ден с много положителни емоции Hug

# 98
hut и Mierin, стискам палци! Нали знаете - най-хубавото предстои, ама да дойде по-скоро!

Karelia, и на теб успех в края на септември!

При мен нещата засега са горе-долу добре. Доки иска да направи преглед на матката, след като ми дойде цикълът (ако лелята не дойде до края на месеца, ще хапна малко Дуфастон, за да я накарам да дойде) и ако нещата са наред, на следващия цикъл (през ноември) започвам стимулацията. Тогава вече ще са минали три месеца от аборта, което според доки е оптималният вариант, за да осигурим най-добрите условия за успешно инсе. А пък хубавата новина е, че ще мога да използвам същия донор - предишния път добре се сработихме, или поне до 22-ра седмица!

Прегръщам ви!   bouquet

# 99
Здравейте!
Хът всичко звучи много,много добре.Стискам палци да е последна и успешна Praynig
Карелия123 успех и на теб Peace
Лейси,Верано успешен старт!  bouquet
При мен няма нищо ново.Чудя се дали да си запазя час преди да ми дойде да се видим с докторката или като ми дойде тогава....Ох незнам,мисля си и аз!
Лек ден момичета Hug

# 100
  • Sofia
Ехе, браво мацки  Hug
Ще ръся не ами няма да се спирам само да не сте ме зарадвали мислете му  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Nedinka тоя път ще е до края  Praynig Колко много ти се радвам, че намери сили и не се отказа за секунда. ГУШШШШШШШ
mierin, hut ,Leisi_bb,karelia123,verano хайде дами да видим дали моя прашец няма да е вълшебен Simple Smile ЩЕ ви стискам не палци ами квото мога  Praynig Praynig Praynig
Ако съм пропуснала някой да ме извини ама съм много отнесена, трудно мога да се съсредоточа така че малко бонус babydust7: babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 101
  • СОФИЯ
Хоп под прашеца, мерси Бибчо  Hug Hug Hug
 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 12:04 от mierin

# 102
 newsm79 newsm79 newsm79
Да се възползвам и аз от промоцията Wink
Бибчо Hug

# 103
Бибчо,  Hug.
Благодаря ви, момичета - при мен има още време засега.
Leisi_bb, дано скоро приключим с клиниката и двете.  Grinning

# 104
Момичета, пак малко спам от мен. Днес се срещанах с док и тя е категорична, че сме за ИКСИ, дори ще подготвят документите за фонда, а ние само трябва да добавим резултат от втора спермограма.
Leisi, да, твърде малко беше материалът, за да се направи разширена спергмограма, а и док каза, че не става да се събира и замразява на порции....
Вземам си едно вирусче от бибчо, че ще се опитаме да самофинансираме един опит Simple Smile

Много силно ви  Hug всичките и чакам само хубави новини!!!

Общи условия

Активация на акаунт