Предстои ми инсеминация 9

• 43 141
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
искам да ви питам. Вчера си направихме разходка до 7-те рилски езера. Аз съм пишман планинар, но за мое учудване се изкачих до 7-то езеро. Гледах да се пазя, да не се изморявам но дали не си създадох главоболия. Днес се чувствам добре, с лека мускулна треска Joy Joy

# 76
миерин, разходката е била прекрасна - тази гледка там с нищо неможе да се сравни  Laughing

аз идвам на отчет. на 11-и ден три фукита отдясно от 17 до 22мм и 4-5 отляво от 19 до 26мм.  Mr. Green направо съм много доволна от количеството. но за качеството още нищо незнам. след около половин час ще звънна до клиниката да видя как са хормонките. стискайте ми силно палчета. инсето ще сряда, четвъртък или петък взависимост от резултатите от хормоните.
по-късно ще пиша какви са стойностите им.  Laughing

а в клиниката днес беше много пренаселено. явно заради почивните дни, но имаше отвратително много хора. отчаках се  Tired цели 2 часа.

# 77
ето ме отново  Laughing хормоните са също ок. LH - 6.92 E2- 1760  Party това означава, че има голям шанс да забременнея, ако направим процедурата. казвам ако, че още имам горчив привкус от май месец, когато сгафихме с въздържание ден и половина и материала беше много зле на самия ден за инсе. сега обаче няма да е така. кекс беше вчера т.е. ще имаме 3 дни въздържание, което е ок. инсето ще е на 7-и в сряда в 4 часа следобед.  Laughing
тази вечер ще е прегнилчето 10 000 единици doctor ама нали ще си го слагам сама, а рецептата вече не е при мен та се чудех прегнила се биеше мускулно нали? овитрела беше подкожно?

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 14:53 от hut

# 78
hut, много фоликули, хубав естрадиол. Лекарката не се ли притеснява от многоплодна? Но пък с такъв брой фоликули, ако случайно пак има проблем с плувците аз много бих настоявала да я направят.
Прегнила се бие мускулно (не знам дали е възможно да е и подкожно  newsm78), с много дълга и дебела игла (аз като я видях очите ми станаха на понички  Shocked). По принцип можеш да си ги биеш сама, но много трудно, сестрите не препоръчваха. Дай на половинката ти или някой друг.
Успех, hut  Hug
Миеринче, супер, че си се разходила, не се притеснявай нито за мускулната треска, нито за нищо. Чистият въздух и добрата гледка се отразяват добре на всички  Wink

# 79
Mierin, супер разходка!!! Не мисля, че може да навреди, напротив - заредила си се с чудесни емоции, което в момента е особено важно   Nature Sun With Face

Hut, да, мускулна е инжекцията, аз продължавам да се възхищавам как успяваш да се справиш сама, успех и с нея и в сряда и после цееели 9 месеца   Wink Hug

# 80
darlena, freedom,  благодаря ви за инфото.  Hug
darlena, то и за меногона /той също е мускулно/ се опитаха да ми пробутат тези големите игли, ама аз си взех от най-малките Wink три инжекции съм си поставила сама и резултата е налице. така че ще си бия и прегнила с тези малките иглички отново мускулно. всъщност си позволявам да го направя, защото съм виждала мед. сестри да ми ги бият с най-малките игли иначе щях да се боцкам с по-големите. благодаря отново  Hug

а колкото до многоплодната, доки ме предупреди, че ако случайно се оплодят повече от 2, ще правим редукция. в тази клиника неоставят повече от 2. но каквото е рекъл Господ!

# 81
Миерин браво за разходката! и аз съм замислила нещо подобно:) Знам, че Рила е едно уникално място - един от най-силните енергийни центрове в България. Така, че по-скоро сега си заредена с положителна енергия Wink.

Hut желая ти късмет! стискам палци!

# 82
Hut, ти си отличник! И аз стискам палци. В интернет има клипчета как се слага прегнилът - аз оттам гледах и всичко мина наред!

Миеринче, хубаво е, че си се разходила. Планинският въздух освежава и разчиства лошите мисли! Няма какво да ти навреди!

За останалите момичета много прегръдки   bouquet!

# 83
  • СОФИЯ
Благодаря Ви момичета, наистина много добре ми дойде разходката. И не съм се сетила за нито един проблем през целият ден. Добре ми се отрази  Hug Hug Hug Hug
Днес обаче имам малки болки ниско долу и някакво парене в корема  ooooh! ooooh! Ма ще мине, нали  newsm78 Hug

# 84
Hut, а къде точно ти е мускулното биене на инжекциите? Защото на мен Прегнилът винаги в дупето са ми го били, та не мога да си представя как ще се извъртя да си го бия сама... отзад  Laughing
Изненадана съм за Меногона, че също е бил мускулно, аз го биех подкожно в шкембарата  Simple Smile

Направо ми се къса сърцето от прочетеното за пропуснатите погачи  Sad

ПС Не помня кой попита за връзката на количеството на сперматозоидите и възможността за разширена СГ и по-специфични тестове, но е напълно възможно да не стига мат'риалът. На една приятелка й върнаха платените пари, тъй като пробата е била недостатъчна като количество.

# 85
Че аз и прегнила си го слагах подкожно в коремчето - стискам зъби и бода! Тъкмо ми зараснаха дупките на корема и сега пак ooooh!

Миеринче, минаха ли ти болките?

# 86
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
hut ти си геройче голямо, браво мила. Стискам палчета този път да е успешна процедурата  Hug Hug Hug
Нединка имам още болки, слаби са но ги има. Не знам какво да си мисля newsm78

# 87
Аз пък до сега съм слагала само мускулно в корема каквито и да било инжекции, Прегнил, Овитрел, ГоналФ, Пурегон, Менопур, Мерионал, Гонази. Всъщност аз сама не се осмелих, но мъжа ми ми бие всички инжекции. сега като ида в БГ за инвитро ще съм сама без него( той замрази сперма там това лято 2 пъти за да има достатъчно количество)..как ли  ще се справя с инцекциите като ме е страх само да гледам иглите, камо ли да си ги бия Embarassed

На мимичетата в очакване стискам силно палци. Чета че почти всеки е направил някаква процедура с хубави фоликули и в подходящия момент, надявам се и положителните резултати да излезнат скоро.

# 88
Здравейте и от мен, момичета Simple Smile
Днес бях на среща с доки и започваме втората инсеминация Praynig
Стимулация като миналия път 2х1 Клостилбегит от 4 до 8 ден и на 9 ден на преглед. Дано и този път нещата минат гладко и успешно, но резултатът да е различен от миналия път Wink
На всички чакащи положителните тестчета, от сърце желая да ги видите мноооооого скоро Hug
hut, стискам палци процедурата да мине успешно и после чудесен финал   ylinfant

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 14:19 от Leisi_bb

# 89
  • СОФИЯ
Хайде Leisi_bb мисля този път да има повече от 1  EFP резултат. Трябва най-накрая да се преместим в темичките за мамите, че тук нещо пуснахме корени  hahaha hahaha
Успех ти пожелавам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт