Предстои ми инсеминация 9

• 43 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
14 ден тест негатив. Не че се изненадвам, но мисля че за пореден месец без успех. сега остава да чакам да ми дойде. и този месец почивка, другия ще взимам противозачатъчни и после заминавам за Бг за първо ин витро. Twisted Evil

# 61
Здравейте момичета.
Ех Крики #Cussing out.Тези тестове значи как ги мразя...
Миерин стискам здраво палци!
Верано успех днес.
Лек ден

# 62
  • СОФИЯ
kriki  #Cussing out #Cussing out #Cussing out ного ме е яд, да знаеш. Как при някой се получава от раз, някой се мъчим мамка му  #Cussing out #Cussing out Миличка, чакамете да дойдеш в БГ, туко виж късмета ти се е усмихнал още от първото инвитри и дай боже  Praynig Praynig Praynig

Sam4e благодаря ти миличка имам нужда  Hug Hug

# 63
благодаря ви много за подкрепата!  Hug процедурата мина добре. имах лека болка като при цикъл, но отмина много бързо. лежах 30 минути. изписаха ми само утрогестан 3 пъти по 1 от утре. казаха ми тест за бременност да направя на 18.09. Wink

# 64
  • СОФИЯ
verano браво мила, сега чакането е най-трудното нещо от цялата процедура. Но ще стискаме палчета, дано да има раздвижване с положителните тестчета, че напоследък не е добре положението ...... добре, че беше Бибчо да ни отсрами Hug Hug Hug

# 65
Че всички ще се похвалим не се и съмнявам, само се надявам чакането и усилията да са по-малки Wink

# 66
kriki   Hug Hug Hug. Каквото-такова, мисли си за плановете и дано успеете от раз!
verano и mierin  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Нединка, и аз си помислих някои работи, ама както и да е. На лекарите работата им е да запознаят пациента със статистиката. А колкото до работата - аз отдавна не им се връзвам на глупостите тука, то и в деня след пункцията "можеше" да се ходи на работа.
Apr, не знам каква е разликата между смелия човек и този в безизходица, май никаква  Wink.

На всички в творческа почивка пожелавам да си починем добре.

Приятна дълга почивка на всички (по стечение на обстоятелствата понеделник и тук е почивен ден  Grinning).

# 67
Дарленка, аз още два часа след като ме пусна упойката от пункцията бях на работа. Не исках да стоя сама вкъщи и да плача за скапаната яйцеклетка .

# 68
  • СОФИЯ
Darlena мерси миличка, ще ни е нужно да ни стискате палчета Hug Hug Hug

# 69
Kriki, съжалявам за отрицателния тест. Но нали знаеш, че най-хубавото предстои!  Hug

Verano, мисли сега положително, ама не се самонанивай. Имам предвид да не си измисляш разни симптоми. Най-добре е да не мислиш за процедурата, а се отдай на разни приятни занимания - кино, приятели, разходки, каквото обичаш! Стискам палци след две седмици да видиш заветните две чертички!

Дарлена, статистика нестатистика, нали знаеш, не питай старило, питай патило. А по въпроса за статистиката - доки каза, че много рядко се случвало такова голямо скъсяване на шийката на матката (при близнаците по-често), та оттогава се питам все ''защо точно на мен трябваше да се случи''. Аз че съм уникална, това е ясно, ама точно тази уникалност можех да си я спестя   Cry

Миеринче, продължавам да стискам палци и за теб!

Сигма, ти какво твориш? Права си, че работата разсейва и помага. Тази седмица ходих на работа с такова желание каквото никога не съм имала през последните десет години, в които работя.

И да се похваля - от два дни не съм плакала! Предвидливо обаче отказах да отида на една погача, на която ме поканиха, както и на гости на една бременна приятелка, която много си я обичам и не съм я виждала от три седмици, но не искам да се разстройвам. Дано само не ме избие на някъде.

Приятна почивка, момичета мили!

# 70
  • СОФИЯ
Nedinka когато загубих бебето преди 4г. и аз така се чувствах, плачех и ме беше много яд на себе си ...... не знам защо, но не ходех по такива сбирки - погачи, кръщенета и тогава като на пук всичките ми братовчедки и приятелки една по една забременяваха  ooooh! ooooh! ooooh!
Сега съм в същото положение, покрай мен само бременни, чувствам се много гадно  Weary Weary Weary но такъв е живота, на едни дава всичко на други ги измъчва до дупка

Но, ще се справим по някакъв начин......много се надявам
Целувам Ви    bouquet  bouquet

# 71
да се включа и аз към тези, които отказват вече да ходат по погачи....за последно ходих някъде декември миналата година май newsm78 след това три колежки родиха почти една след друга и аз не ходих. някак си ми писна да ходя по чужди погачи. искам вече на мойто бебе да правя погача Mr. Green

нединка, добре, че Господ ни е дал поне сълзи иначе щяхме да умираме вътрешно малко по-малко, а сега като си поплачеш ще олеква. колкото и банално да звучи времето лекува.  Hug

крики, борбата продължава. ти си силна и ще успееш Hug

дарленка, приятна и на теб дълга почивчица  Sunglasses

# 72
Ми аз честно казано досега нямах проблеми с погачите, бебетата и бременните, имам предвид допреди да забременея. Напротив, беше ми много приятно да ходя, дори последната, на която бях, беше точно преди инсето. Сега обаче нещата доста се промениха. Може би защото вече си представях как ще правя погача на близнаците и разни такива хубави неща. Та затова казвам, че човек не трябва да се самонавива и да си представя много-много неща - иначе после се чувства като излъганото камилче, точно като мен!

Пожелавам ви много приятен почивен ден, всъщност даже дълъг уикенд в БГ   bouquet. Аз отивам да си лекувам нервите с чистене  Joy

# 73
Да се включа и аз освен.Аз се моля да не ме поканят на някоя погача или кръщене.Направо ми се напълват очите,като чуя,че поредната приятелка или позната е бременна.И се чувствам ужасно,че се чувствам така,ама какво да направя.След стимулациите преди инсето така се бях подула,че си бях точно като бременна,и само ме заглеждаха всички и ме питаха:Ти нещо май,ааа?И аз направо Embarassed
Оф,абе слънце ще изгрее и на нашата улица,ама дано да е по-скоро.
Лек ден момичета  bouquet

# 74
На мен пък погачите не са ми интересни. Даже преди да заискам дете и да срещна проблеми в това отношение, не ми се ходеше. Питките се правят според мен за удоволствие на майката и до известна степен за събиране на някой лев за детето. Хората, които присъстват освен ако не са с децата си, не мисля, че се забавляват много. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт