Предстои ми инсеминация 9

• 43 127
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • СОФИЯ
Момичета забравих да питам, докторката ми изписа Утрогестан 3х2 и дуфастон 3х1, до сега не съм вземала толкова голями количества  newsm78 newsm78 newsm78 Някоя от Вас вземала ли е такава доза ??? И защо ми предписа повече ?  newsm78 newsm78 newsm78

# 46
благодаря Leisi_bb! първа инсеминация ще ми е и явно заради това съм толкова притеснена.утре на обяд ще ми слагат две ампули прегнил.

# 47
  • СОФИЯ
verano  с теб сме  Hug Hug Hug Само спокойно, вярвам, че всичко ще бъде наред. И ти така трябва да си мислиш миличка. Пиши когато имаш яснота по въпроса, можеш да разчиташ на нас във всеки един момент. Успех   bouquet  bouquet

# 48
verano, щом утре ще слагате Прегнила, значи това че ще правите в неделя и ре-инсеминация е чудесно PeaceЗащото обикновено фоликулите се пукат около 36-48 часа след слагането на инжекцията и в събота може и да не са готови още.Ама пък така тъкмо ще порастнат още до утре Wink
Колкото до притеснението, аз съм много неподходящ човек за раздаване на съвети,че така спичам като ида при док, че не помня после какво ми е казала LaughingНо ако може да си спокойна е по-добре отколкото да не си Wink
Стискам палци всичко да е ОК fingerscrossed fingerscrossed
Миеринче, а на теб браво за добрата реколта и успешната процедура HugОт сърце ти желая най-сетне да се опровергае скептицизма ти към инсеминациите и после да видиш ти как ще ни навиваш само такава процедура да правим Joy

# 49
Миеринче, аз слагах само утрогестан вагинално - 3 пъти на ден по една таблетка от 200 милиграма. Голяма цапаница, така че си слагай ежедневни превръзки. Освен това е хубаво, като си сложиш таблетката, да полежиш малко.

Верано, успех! Инсеминацията не боли, макар че аз имах някакви странни усещания в корема. Дано първата процедура бъда и последна за теб!

Грета, да ти кажа за инфекциите! Преди около година пих антибиотик за възпаление на гласните струни, вследствие на който получих гъбички, от които едва се отървах след какви ли не лекарства и много строга диета. Да, ама сега от време на време пак се появяват без някаква причина. Та тези инфекции са досадни и често се появяват ненадейно.

Сигмичка, това, което ми се случи, е много гадно и за съжаление никога няма да го забравя. Сега обаче се опитвам да гледам напред и да се утешавам, че всичко ще бъде наред. Това ми струва невероятни усилия и невинаги успявам, но се надявам с времето нещата да се притъпят.

# 50
Момичета да ви разкажа за днес. Направихме спермограма, но само обикновена, тъй като материалът беше малко и не ставаше за разширена. Явно в деня на провалената инсеминация не е било случайно еднократно, а имаме проблем. В четвъртък съм при доки да обсъдим какво ще правим. Според мен вариантите са два или да се борим да се подобрят показателите или ИКСИ, това ми се струва на първо четене. Ще видим док каво ще каже. Захващам се сега да чета за мъжки фактор, че от това досега не съм се интересувала.
Инсеминация може и да не разбера какво е Simple Smile , но си оставам в темичката при вас, че много палци стискам и чакам вие да ме зарадвате!!!!!

# 51
миеринче,айде дано е успешна тази  Praynig ,че и мен това ме чака края на септември   Mr. Green  ...за утрогестана не се притесняваи,щом така е изписан,значи така трябва да е.на мен всеки път ми го изписват по различен начин-веднъж 3х2,друг път 2х2....а дуфастона 2х1 (това беше при 3-тата и
инсе) МНОГО СИЛНО СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ТЕБ !!!                                                                                            

# 52
Freedom, съжалявам, че проблема не е бил еднократен  Sad. Само дето много не ми е ясно това с " недостатъчния материал за разширена" (някой беше писал нещо подобно в темата за мъжкия фактор преди време), защото им трябват 100-200 сперматозоиди да го направят това изследване (май ги мързи да броят под микроскопа) и искат всичко да е автоматично с компютъра. Може пък и да греша, може би има нещо в изследването дето не ми е много ясно. Успех на разговора с лекарката Simple Smile.
 А за тази темичка съм съгласна - много хора не щат да я напускат  Whistling Laughing
Грета, не бързай да се шашкаш за инфекциите и възпаленията (всъщност може да е за добро  Wink, много жени правят подобни в ранна бременност заради подтиснатата имунна система). И много от инфекциите са си от дисбаланс в нашите тела, не е нужно да е дошла отвън.
Leisi, Сигма, вие на кой етап сте, забравям извинявам се  Embarassed.
Добре дошли на новобранците и дано не зависвате тук и в тоя подфорум  Wink.

И ние днес си поговорихме с доки. Повечето от нещата ще са спам тук, но разговора приключи весело  Laughing. Събрах смелост да си задам и последния въпрос. И аз, като някои хора тук, имам притеснения за многоплодната бременност, малко хем ми се иска, хем не ми стиска (който до сега не е разбрал моя милост е голяма пъзла  newsm43). Намерила съм обаче пред кой да се оплаквам. Лекарката ме пита какво точно ме притеснява при бременност с близнаци и аз и казах тя да ми каже, при положение, че те пишат препоръките, формулярите и само плашат всичко живо (дето се плаши). И тя ми отговаря: "Ами да ти кажа тогава. Моите близнаци са на 21 години и всичко си им е наред, а по време на бремеността си работех до последно" и аз  #Crazy. Е, това в рамките на шегата. Обясни ни как върви кривата с рисковете, има леко повишаване между едно и две бебета, но кривата тръгва много по-стремглаво нагоре с три и повече. Но като цяло каза, че в деня на трансфера аз имам право на тежката дума, все пак това са си мойте деца, рискове и т.н.

Толкова от мен, лек ден/ лека вечер на всички   bouquet

# 53
  • СОФИЯ
Nedinka   тоя утрогестан определено е цапаница голяма  ooooh! ма сутрин и вечер си лежа, но на обяд няма начин, в работата нямаме диванче  Joy Joy пък и само това остава да си полегна и ще ми покажат вратата. И без това напоследък с тия излизания ме гледат на криво та не знам как ще се кара за напред.
Freedom мила  Hug Hug Hug
zzzz дано да е успешна тази инсеминация, че и аз да се кротна и да се поуспокоя. Но само Господ знае какво ще стане, ще разберем след около 12 дни. И много ти благодаря   bouquet  bouquet
Leisi_bb туко виж съм си сменила мнението за инсетата  Joy и ще почна да им правя реклама тук във форума  Joy Joy Joy

Успех на всички  Hug Hug Hug

# 54
Freedom, a колко точно беше материалът? Не може да ти кажат само, че е малко... В коя клиника правихте спермограмата? Пиши как е минал разговорът с док, предполагам, че ще ви насочи към среща с андолог. Прочети темите за мъжкия фактор, старшно са полезни, да не кажа, че там има почти всичко. Въпреки това прегледът от специалист, ехографията, както и други изследвания, които той би назначил по своя преценка, също са задължителни! И накрая, страшно съжалявам, че ще минете през това, но дано откриете и решите проблема!
Darlena, браво за зададените въпроси, а за "пъзлата" - да знаеш, че в моите очи си си направо смелчак! Hug

# 55
[Лекарката ме пита какво точно ме притеснява при бременност с близнаци и аз и казах тя да ми каже, при положение, че те пишат препоръките, формулярите и само плашат всичко живо (дето се плаши). И тя ми отговаря: "Ами да ти кажа тогава. Моите близнаци са на 21 години и всичко си им е наред, а по време на бремеността си работех до последно" и аз  #Crazy. Е, това в рамките на шегата. Обясни ни как върви кривата с рисковете, има леко повишаване между едно и две бебета, но кривата тръгва много по-стремглаво нагоре с три и повече. Но като цяло каза, че в деня на трансфера аз имам право на тежката дума, все пак това са си мойте деца, рискове и т.н.

Ей това сега да ми каже някой, да видиш аз пък какво ще му кажа  #Cussing out. Darlena, не го мисли дали ще са близнаци или не. Ако обаче се окажат такива, ще вземеш все пак някакви предпазни мерки и не те съветвам да работиш до края, напротив ще настояваш за болнични и няма да се преуморяваш. Моята работа е чисто умствена и по цял ден седя на стол, ама явно това не помогна особено. За следващия път обаче съм подкована. Twisted Evil

Между другото, аз днес съм невероятно спокойна. Вече си мисля за бъдещата процедура и, дай боже, бебета, но продължавам да мисля за тях като близнаци. Абе човешкият мозък е много странна работа.

Миеринче, ясно, че в офиса не можеш да лежиш, но пък можеш след като си сложиш таблетката, да седиш известно време с краката, вдигнати на една кофа (лекичко вдигнати  Joy), и поне един час да не ставаш.

# 56
Дарленка аз съм в творчески отпуск. Чакам си фонда, от който се надявам края на април да се обадят. Ако дотогава излязат някакви парички ще пробвам още един път инвитро на ест.цикъл,  защото тоя път съм се подковала с лекарства и добавки за подобряване на яйчицето.

# 57
здравейте! връщам се от преглед - днес вече по-спокойна  Wink фоликулите са нарастнали, лигавицата също. според докторката ми от вчера до днес са станали чудеса и имаме всички шансове за успех. последно съм с 3 фоликула по 18.5 мм. сложиха ми прегнил 10000. Инсеминацията е утре в 10, реинсеминацията е в неделя.

# 58
  • СОФИЯ
verano браво миличка, всичко утре и вдругиден ще е наред, ще стискам палчета. Успех и пиши да кажеш как е минало  Hug Hug Hug Praynig Praynig

# 59
Apr, не знам повече подробности относно показателите освен, че са около 10мил. В клиника Щерев сме. Извикаха мъжа ми и той не е задавал въпроси. Като се среща с док ще пиша какво е казала и какви да другите данни.

Verano, много късмет утре  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт