Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява вътрематочната инсеминация (IUI)?
Как се извършва вътрематочна инсеминация (IUI) на естествен цикъл?
Какви фактори влияят върху успеваемостта на вътрематочната инсеминация (IUI)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява вътрематочната инсеминация (IUI)?
-
Как се извършва вътрематочна инсеминация (IUI) на естествен цикъл?
-
Какви фактори влияят върху успеваемостта на вътрематочната инсеминация (IUI)?
-
Кога трябва да преминем към ин витро оплождане?
-
Какво представлява процедурата на инсемнация и как се извършва?
Защото обикновено фоликулите се пукат около 36-48 часа след слагането на инжекцията и в събота може и да не са готови още.Ама пък така тъкмо ще порастнат още до утре 
, но си оставам в темичката при вас, че много палци стискам и чакам вие да ме зарадвате!!!!!
,че и мен това ме чака края на септември
. Само дето много не ми е ясно това с " недостатъчния материал за разширена" (някой беше писал нещо подобно в темата за мъжкия фактор преди време), защото им трябват 100-200 сперматозоиди да го направят това изследване (май ги мързи да броят под микроскопа) и искат всичко да е автоматично с компютъра. Може пък и да греша, може би има нещо в изследването дето не ми е много ясно. Успех на разговора с лекарката
). Намерила съм обаче пред кой да се оплаквам. Лекарката ме пита какво точно ме притеснява при бременност с близнаци и аз и казах тя да ми каже, при положение, че те пишат препоръките, формулярите и само плашат всичко живо (дето се плаши). И тя ми отговаря: "Ами да ти кажа тогава. Моите близнаци са на 21 години и всичко си им е наред, а по време на бремеността си работех до последно" и аз
. Е, това в рамките на шегата. Обясни ни как върви кривата с рисковете, има леко повишаване между едно и две бебета, но кривата тръгва много по-стремглаво нагоре с три и повече. Но като цяло каза, че в деня на трансфера аз имам право на тежката дума, все пак това са си мойте деца, рискове и т.н.
ма сутрин и вечер си лежа, но на обяд няма начин, в работата нямаме диванче
. Darlena, не го мисли дали ще са близнаци или не. Ако обаче се окажат такива, ще вземеш все пак някакви предпазни мерки и не те съветвам да работиш до края, напротив ще настояваш за болнични и няма да се преуморяваш. Моята работа е чисто умствена и по цял ден седя на стол, ама явно това не помогна особено. За следващия път обаче съм подкована.