Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява вътрематочната инсеминация (IUI)?
Как се извършва вътрематочна инсеминация (IUI) на естествен цикъл?
Какви фактори влияят върху успеваемостта на вътрематочната инсеминация (IUI)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява вътрематочната инсеминация (IUI)?
-
Как се извършва вътрематочна инсеминация (IUI) на естествен цикъл?
-
Какви фактори влияят върху успеваемостта на вътрематочната инсеминация (IUI)?
-
Кога трябва да преминем към ин витро оплождане?
-
Какво представлява процедурата на инсемнация и как се извършва?
.
. Успех!
видя се че има още 2 по-малки фоликула единият с размери 13.9 на 13.6, а другият - 15.1 на 11.8. изписа ми меногом и ме извика днес на 13-я ден, за да види как са се развили тези фоликули. днешните размери са единия е 15 на 17.9, а другия 11.1 на 14.7. насрочи ми инсеминация и реинсеминация за събота и неделя и ми каза да продължавам с меногона. на мен обаче ми се струва, че тези фоликули са малки и че при 27 дневен цикъл инсеминация на 15 и 16 ден е късно. Предните 2 месеца правих фоликулометрии при друг лекар на 13 ден имах фоликули по 21 мм (без меногон). Приемам всякакви съвети.
незнам от какво е... ама нямам грам сили ..
Твоят доктор е този, който трябва да те съветва и него да слушаш. Първо аз не разбрах как така дом.фоликул го няма?
.Така че не може да се сравнява един обикновен МЦ с такъв, в който се приемат лекарства и се правят процедури. Малките фоликули предполагам ще порастнат достатъчно за събота , все пак 17,9 днес, ще стане към 20 до събота