Предстои ми инсеминация 9

• 43 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Момичета,

Потресена съм................ Confused
Инсеминацията се отложи защото спермограмата на мъжа ми беше много лоша.
Аз съм в овулация Sad

# 301
zuziza, много гадна работа #Cussing out
Ами като си в Овулация поне поработете по старомодния начин, пък то човек никога не знае Peace
Какво ще предприемете за лошата спермограма?

# 302
zuziza, много неприятно. И аз бих пробвала нормално, пък нищо не губите.  Praynig

# 303
zuziza, и ние канцелирахме една инсе заради лоша спермограма и знам колко е гадно, но можете да пробвате със собствени сили, дори ще е много по-приятно  Laughing
вие принципно с мъжки фактор ли сте?

# 304
Zimna roza,много съжалявам за това което ти се е случило..Искрено се надявам следващият път всичко да е успешно и да изкараш една прекрасна бременност  Hug Hug

Зузиза - много неприятно положение,но може би е за добре ...за всяко нещо си има причина.Момичетата са ти дали прекрасен съвет !Много късмет желая и на теб!

Много къмсет желая на всички!
При мен нищо ново , нямам симтоми ,освен леки болки в кръста,които ми подсказват,че и четвъртата може би ще е неуспешна,но не съм загубила напълно надежда.
Има ли някой ,който чакаме с положително тестче?

# 305

Има ли някой ,който чакаме с положително тестче?

Теб.  Wink Не го отписвай.  Praynig

И Лейси май е в началото. Simple Smile

# 306
Зимна роза голяяямо гуш  spoko Толкова добре те разбирам,няма думи които сега да ти кажа.....всичко е толкова не справедливо Hug Но времето само лекува Rolling Eyes
zuziza действайте с домашно инсе пък каквото стане  Hug  Praynig
jolie16 еййй я си чакай ,за къде го отписваш от сега Crazy тези болки знаеш че също са симптом  Wink   Hug
karelia123 и ние от тогава пробваме ама...такава ни била съдбата,но съм 100% сигурна че сега ще е мн по-сладко  Hug
Самче  Hug въпреки отрицателния тест съм сигурна, че ще се въоръжиш с положителни мисли и напред към новия и дай боже успешен цикъл Peace
Аз пък на пук на всички бременни около мен,2.5 г чакане  съм супер ентосиазирана и знам че скоро ще се случи и на менн Blush Толкова мн го искам че няма начин просто Crossing Arms
Иначе утре пак съм на преглед и дано вече да има откроил се доминантен и да почвам пустите инжекции  Mr. Green
Целувки и палчета на всичкииии Hug Hug Hug Praynig

# 307
Момичета,

Благодаря ви за подкрепата Hug

karelia123, Leisi_bb,  hut,  jolie16, molito_84 Аз също мисля да пробваме със собствени сили пък каквото излезе. Ако не, следващият месец съм пак на линия. До мен има около 750 номера по фонда за инвитро и минавам в тежката артилерия ако не стане с инсеминация.

Leisi_bb Казано частно, не знам какво ще правим с тази спермограма. По предложение на Андреева ще изчакаме малко и ще направим нова спермограма. Може да временно състояние. Ако пак е лоша сигурно ще се обърнем към андролог.

hut Най интересното е, че не сме по мъжки фактор. Даже преди време го попитаха дали иска да стане донор Peace

Аз поради тази причина съм потресена. Той също.

Дано да са временни нещата Praynig

# 308
ние също не сме с мъжки фактор, ама един път се случи за беля  Sad

# 309
zuziza, hut, как са мъжете ви с алкохол, цигари, стрес ?
jolie16, аз съм чакаща за 10.10 - тогава трябва да отида на кръвен, иначе болките от предните два дни отшумяха и днес определено се чувствам добре. Остава само чакането..
зимна роза, дано това да са последните ти антидепресанти и скоро усмивка да огрее лицето ти...

# 310
тирири и от трите неща, но май стреса е най-много при мъжа ми Tired

Явно  всичко заедно  му идва в повече  Thinking

# 311
тирири, моят мъж живее здравословно  Wink не пие, не пуши, тренира, пие витамини и други полезни хранителни добавки. при нас когато спермограмата беше зле се получи така, че имахме въздържание само ден и половина  Sad най-вероятно това беше причината.

# 312
zuziza,hut, пожелавам ви от сърце да е временно и следващата процедура да ви е последна и успешна. За съжаление минаваме през много перипети, но надеждата остава. Прегръдки за всички

# 313
Tiriri, и аз съм за 10-ти Simple Smile Късмет на всички!
Приятен последен септемврйски ден момичета,дано октомври имаме повече радостни новини!
Целувкиииии

# 314
jolie16, pojelavam i na dvete ni mnogo kasmet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт