Предстои ми инсеминация 9

• 43 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Leisi, засега успях  Laughing- днес бях в клиниката, от утре започвам стимулация.
Пък нататък докъде ще го докарам, ще видим. Simple Smile
П.С. Нямах представа, че е възможно настроението ми толкова да се мени в зависимост от процедурните ми фази.  Laughing Преди три дни малко ми оставаше да ревна с глас, днес няма такъв оптимист като мен.  hahaha hahaha hahaha

# 286
  • гр. София
Здравейте, момичета  Hug

Отдавна не съм писала, но ви чета всеки ден. Вече има какво да ви кажа, уви, не е хубаво.  Cry Cry Cry

На 15 август ми беше втората инсеминация. Не исках да казвам на никой за нея, за да знам, че никой не очаква от мен отговори как съм, успешна ли е била и пр. И без това очакването на резултата само по себе си ми беше достатъчно натоварващо. Реших като има с какво да се похваля, тогава да пиша.
Беше успешна. Като видях положителния тест обаче не можах да се зарадвам. Откакто миналата година загубих бебчето вече знам, че само един положителен тест не значи почти нищо и не е гаранция за нищо. Току-що се връщам от преглед. Потвърди се това, което излезе при предния преглед миналата седмица - кухо яйце. Развил се е плоден сак, но в него няма нищо. Няма ембрионче. В понеделник ще ме кюретират.
Това е. Опитвам се да намирам утеха в мисълта, че сега поне не загубих още едно бебе, защото такова нямаше, но пак ми е безумно тежко и едва сдържам сълзите.
Сега 3 месеца трябва да се пазим. Времето си върви, направо лети, а нищо хубаво не ми се случва и това ме смазва  Cry Cry Cry Cry

И какво съвпадение - миналата година забременях на същата дата (но за изненада - спонтанно след двегодишни опити) и ме кюретираха на 4-ти октомври. Този път ще е на 3-ти. Един ден разлика.

# 287
sam4e, verano  Wink
leisi, nayasno sam, 4e sindromite ne sa simptom na nisho pak i oshe e prekaleno rano, prosto ne e normalno 4ak takiva bolki, az sasho sam s boleznen cikal, no si misleh da ne bi pak da e ot utrogestana - znam li i az sled edno kuho yaice i edin spontanen sigurno se vkarvam vav vsiakavi filmi ve4e...
Zimna Roza, mnogo pregradki i se usmihni shastieto she te nameri !

# 288
Зимна роза, съжалявам за това, което ти се случва. Sad Кураж ти пожелавам и следващият път да е твоят път - точно след три месеца.  Hug

# 289
Зимна роза, съжалявам, че минаваш през този ужас вече втори път. Каква несправедливост....
За жалост си много права, че положителният тест нищо не означава, че дори и в много по-големи седмици става непоправимото..... Confused Cry
Ще търсите ли причината за неуспехите по-дълбоко - защо ембрионите нямат потенциал да се развиват? Имаше завишени НК клетки, с тях какво е положението?
Наистина ужасно съжалявам за теб, никой не заслужава такава съдба. То е по-добре да не се получава инсето изобщо, отколкото да докоснеш мечтата и после да ти бъде отнета  Confused
Надявам се следващата ти процедура да е успешна до края на деветия месец  Praynig Praynig Praynig

# 290
Cafence, inseto mina dobre, hi4 i ne pitah na kolko spukani folikuli, 4e se beh vdarvila. I az niamah bolki pri samata procedura, beche na 26.09, kato poslednia cikal na 12.09, imah 3 ili 4 folikuli s dobra golemina, bih si ovitrele v nedelia 1 prez nosha i predpolagam e dobre, ina4e bolkite sa mi ot v4era i dnes, miasto ne moga da di nameria ot krast i pridarpvane v yai4nicite...znam, 4e ne e pokazatel no mi beche lubopitno...
Tирири, според писаното по горе разбирам че си сложила Овитрел в 01 часа в неделя срещу понеделник а самата инсеминация е била в понеделник, което значи по малко от 12 часа след овитрел. Следователно овулацията ти е била вчера следобядвъв вторник/36часа след овитрел, а при пукане на фоликулите е нормално да те болят яйчниците

Зимна роза  Hug Hug и много кураж, наистина много несправедливо. И твоя късмет ще дойде стискай зъби

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 18:26 от Анонимен

# 291
  • гр. София
Вного ви благодаря за милите думи и подкрепата.
Сега по закона за вдсемирната гадост времето до понеделник ще се влачи едва едва...

Кафенце, при миналогодишния неуспешен опит направихме всички възможни изследвания - генетични, имунологични, всякакви. Толкова много пъти ми взимаха кръв, че в един момент реших, че вената ми ще калцира от толкова дупчене (това в кръга на шегата, разбира се). Само НК клетките излязоха. Не помня какви им бяха стойностите, но лекарката каза, че не били много завишени. Пиех Дехидрокортизон, който спрях като видях положителния тест преди няколко седмици. Вероятно сега пак че го почна, не знам. Ще питам в понеделник.
И аз мисля, че е по-добре изобщо да няма резултат от инсеминацията, отколкото да се случват такива неща.

# 292
kriki, за да не обърквам ще го обясня така събота след 24.00, първия час от неделята...не знам дали звучи ясно..Ако пък болежките са от овитрела - сега ми е по-спокойно и ти благодаря.

# 293
зимна роза  spoko заместител на тази болка няма, но ти пожелавам по-бързо да спреш да я изпитваш

тирири, късмет  Hug

карелия, успешен старт

на чакащите им пожелавам положителни тестчета, а на момичетата в стимулация - успешна процедура  Hug

# 294
тирири, а усещаш ли корема и яйчниците подути, имаш ли тежест в тази област? Да не би да развиваш хиперстимулационен синдром?

# 295
кафенце, май ги усещам подути...дано да не  е за лошо, ама ме приболва яко кръст
Хътче, благодаря за пожеланията  Hug

# 296
Зимна роза много съжалявам.Толкова е несправедливо Hug
Не мога да разбера защо така се случва,жени които много искат детенце и то за тях ще е най святото на света да трябва да се сблъскват с такива ужасни неща.Еми не е честно.
Аз тази сутрин се събудих с едно такова чувство,че никога няма да ми се случи и на мен чудото.Толкова обезверена се чувствам.Вчера си правих тест,защото ми закъснява няколко дни,макар че с моя цикъл това е малко Crazy и естествено излезе отрицателен.Как ли можах и дори за секунда да си помисля друго Cry
Извинявам се момичета за дългия и негативен пост  bouquet
Лек ден на всички Hug

# 297
Зимна роза, много съжалявам и аз, че ти се случва подобно нещо.
Наистина в нашия случай не може да се говори за справедливост или не, защото те нещата просто се случват по един или друг начин. Аз няколко години живях с усещането за вселенска несправедливост заради това, че на кой ли не около мен му се случи да забременее дори и непланирано, а пък ние правехме неуспешни опити.После всички разбира се родина, сега някои вече са бременни с второ дете #Crazy Ама това е съдба. Скоро си мислех,че Господ праща това изпитание само на онези, които могат да се справят с него. И явно ние сме такива щом имаме този проблем в живота си ooooh!
Надявам се да ти мине леко кюртажа и да откриете причината за тази ситуация, която дано никога да не се повтаря Praynig и все пак има нещо хубава-явно забременяването не е чак толкова трудно при теб и аз вярвам, че ще отстраните негативните фактори и следващия път всичко ще завърши с една бременност до края по учебник Hug

# 298
Мда, и около мен половината са бременни с второ. Пък аз като знам, че пробваме от преди да им хрумне да пробват за първо и ми действа доста подтискащо.  Sad Ама какво да се прави, ще успеем и ние.  Hug

# 299
  • гр. София
и все пак има нещо хубава-явно забременяването не е чак толкова трудно при теб и аз вярвам, че ще отстраните негативните фактори и следващия път всичко ще завърши с една бременност до края по учебник Hug

Да, ако има нещо хубаво от цялата тази гадост, то е, че поне видяхме, че инсеминацията е подходяща за нас процедура. Първата не беше успешна, но втората, макар и за кратко, беше. От януари-февруари пак почваме опитите.
Тая нощ сънувах, че съм се срещнала с една камара приятелки и всичките тъкмо бяха родили и бяха едни такива щастливи...Събудих се много нещастна. И пак започнах да пия антидепресанти.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт