Предстои ми инсеминация 9

• 43 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
karelia123 , Благодаря ти много за разяснението Hug
Много ме "окуражи", процентът 10% успеваемост на инсеминацията при Стимулация с Клостилбегит ooooh! Аз за себе си вече съм решила, че ако се наложи да потретвам процедурата няма да е с този медикамент Naughty При теб как вървят нещата?
При мен нищо - само се подтискам.  Confused По принцип и аз съм решила при следваща инсеменация да говоря с доктора евентуално да сменим лекарството. Проблемът е, че не ми идва. Sad Днес ми е 35 ден и нямам никакви индикации. А последните месеци ми идваше около 30 ден и затова и така го смятах. Проблемът е, че ако не ми дойде до два-три дни, изпускаме и този месец, защото милото е командировка точно когато трябва да е инсеменацията. Другият месец пък аз ще съм командировка. Надявах се дотогава да имам причина да откажа тази командировка, ама се очертава да нямам причина, т.е. не мога да я откажа, а и е важна. И въобще става една такава никаква и само го мисля и още повече се подтискам и така.  Cry Май съм в дупка.  Laughing

# 271
Момичета, успях да мина преглед.  Утрогестанът определено не е бил за мен. Минавам на дуфастон 3х1 и но-шпа 3х1 заради леки болки. Видяхме плодния сак и си записах час за 4.10. за сърдечна дейност. Надявам се всичко да е наред. Praynig

# 272
verano , чудесни новини Hug Браво, че всичко е останало ОК и без Утрогестан Wink Стискам палци да чуеш най-сладкия звук на 4.10  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Карелия, напълно те разбирам. Уфф, ужасно е като засмятаме тези цикли, като трябва да съобразяваме всичко в живота си с това кога ще ни дойде, няма ли да се падне почивен ден , празник или просто човек да си има друг ангажимент #Cussing out #Cussing out И то пък накрая като се прецака планът #2gunfire Ама няма начин, такъв е животът spoko Дано да ти дойде още днес даже и да си направиш нещата по план Praynig

# 273
верано,  как въобще си устискала толкова време  ooooh! добре, че вече си го сменила с дуфастон. стискам палци всичко да е ок Praynig

карелия, нали знаеш приказката "направи си план, за да разсмееш Господ" нашата винаги е такава. мислим си едно, то напук става друго. но и това ще изтърпим. нали сме БОРБЕНИ бъдещи мами  Laughing

кафенце, как си? как са бебоците? подритват ли вече?  Grinning

бибчо, кафенцето е права, че то след двете чертички започва зора  Joy дано ги уморите гадините.

аз отново съм в играта. днес на 4-и ден вече съм на стимулация. отново ще е както миналия път - клостилбегит 3х1 и меногон 4 инж.  по 75 през ден. доки беше доволна от предишната стимулация и затова я повтаряме. а колкото до неуспеха, тя вече започна да се съмнява в спермограмата. то като неостана какво друго да каже.............явно и ние сме си от тези с неизяснения стерилитет. моля се само да успеем да направим инсето този месец  Praynig и ако отново приключи с отрицателен тест няма да губя и ден и ще подам документи за фонда. още днес я разпитах какви мед. документи ще са ми необходими, че ако има нещо, което не сме правили да си го направим. и докато дойде време за фонда ще си почивам репродуктивно, щото финанси за опит без фонда няма   Crossing Arms

лека вечер на всички  Hug

# 274
Здравейтее  Heart Eyes
Хътче  Praynig  Hug всяко зло за добро,щом вече сте в новата процедура ей сега ще се изтърколи времето Peace
verano добре че сте сменили лекарството,но е мн важно да се взема прогестеронов препарат стига да ти понася,дано от тук нататък всичко е по вода  Hug
Самче  Hug борба и това е  ooooh!
Карелия от доста време и аз смятаммм ама и на мен вече почва да ми писва,всичко да се съобразява с процедурии и цикли Crossing Arms Толкова добре те разбирамм Rolling Eyes
Виждам че обсъждате Костила и големината за фоликулите,та за справка при мен имаше само 1бр и се пукна на 24мм,а аз обикновено ги пукам до 22мм,не знам дали има няква особена разлика но  определено си беше годен Blush Първо инсе -успешно за кратко,значи има надеждаа Praynig
Утре съм на преглед да видим до къде сме я докарали Mr. Green Ще мина да докладвам.
Лека вечер и целувкиии Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 20:42 от molito_84

# 275
Momi4eta, izviniavam se za latinicata, no samo da popitam niakakvi bolki sled inseto imahte li ?

# 276
А ти кажи как мина инсето... На колко спукани фоликула го направиха?
Болки при мен не е имало, другите ще споделят за тях.
Уточни за каква болка точно питаш.

Болките не са показател за това дали е станало или не е.

# 277
Cafence, inseto mina dobre, hi4 i ne pitah na kolko spukani folikuli, 4e se beh vdarvila. I az niamah bolki pri samata procedura, beche na 26.09, kato poslednia cikal na 12.09, imah 3 ili 4 folikuli s dobra golemina, bih si ovitrele v nedelia 1 prez nosha i predpolagam e dobre, ina4e bolkite sa mi ot v4era i dnes, miasto ne moga da di nameria ot krast i pridarpvane v yai4nicite...znam, 4e ne e pokazatel no mi beche lubopitno...

# 278
тирири, при инсето аз имах леки болки - горе-долу като при цикъл, но бързо отминаха, а след реинсето - нямах болка, но пък имах няколко капки кръв.

# 279
При мен при първите две инсеменации нищо не ме болеше, но при третата ме болеше и кръста и имах и пробождания в яйчниците. За пробожданията съм сигурна, че е нормално, защото четох за това, но за кръста и аз не знам.

# 280
Тирири аз имах ужасни болки!Направо място не можех да си намеря.Случвало се както си вървя и изведнъж така да ме среже,че направо дъха ми спира.Така и не разбрах защо стана така.След инсето пиех достинекс по едно на ден докато не свърши опаковката и няколко дни след това спря да ме боли толкова.  #CrazyНезнам,май имах много фоликули,докторката не ми каза.Стискам палци за положителен резултат  bouquet

# 281
Здравейте момичета,

Да се отчета и аз.
Утре на 14-ти ден от цикъла ми предстои инсеминация при д-р Андреева от клиника Щерев.

Пожелавам си успех Peace Laughing

# 282
zuziza, и ние ти пожелаваме успех!  Laughing Hug И след още две седмици да се похвалиш с две чертички!  Praynig

# 283
zuziza, Успех! Да мине по вода процедурата fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Тирири, мен и сега си ме боли коремът като преди цикъл.Но затова пък пия Но шпа и съм ОК. НЕ смятам, че едни такива болки са симптом на каквото и да било свързано с резултатът от процедурата Peace

karelia123, ти успя ли да се вместиш в плановете си fingerscrossed

Кафенце, сори за спама, но на теб кой ти прави инсеминациите със стимулация с Гонадотропини в клиниката?

# 284

Общи условия

Активация на акаунт