Предстои ми инсеминация 9

• 43 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
miho she, ние канцелирахме инсе с 4млн след обработка. предполагам, че и карелия говори за материала след обработка. т.е. преди обработка трябва да е поне 10 млн.

# 331
  • София
Мисля, че беше, че при по-малко от 5 млн/мл няма смисъл.
след обработка обаче.

# 332
  • Sofia
miho she, ние канцелирахме инсе с 4млн след обработка. предполагам, че и карелия говори за материала след обработка. т.е. преди обработка трябва да е поне 10 млн.

Благодаря ви момичета. Ние сме с много плаващи параметри - 15 млн., 5 млн, 2 млн, 11 млн. Ей такива. Диагнозата ни е ОлигоАстеноЗооСпермия. Каквото и да значи това. С едно неуспешно ИКСИ сме и куп мисли как да продължим. Сега ми се върти в главата докато чакаме и мислим дали пък да не опитаме с една инсеминация. Ако не са добри параметрите най-много да не стане, но какво губим..

Вие при кой правите инсеминациите? Някой, който в момента е при д-р Тодоров?

# 333
Miho_she, колко ви беше бройката след обработка за инвитрото? Можеш да очакваш подобни за инсето (естествено и те ще варират). В този линк има табличка с бройката, типа на стимулацията и успеваемостта (не приемай числата като абсолютната истина, а само като ориентир):
http://www.advancedfertility.com/iui-success-rates.htm#drugsiuisuccess

А кой е този д-р Тодоров? Да не е онзи, при който Bib4o прави онова ненормално таймирано инсе  newsm78? Предполагам, че може да и пишеш на лични или да преровиш старите и постове. Ако да - бягай далечеееее от там   animal037

# 334
  • СОФИЯ
Здравейте момичета едни големи  Hug Hug Hug за всички от мен
Веранче честито миличка, много ама много да се пазиш и един страхотен завършек с бебче в ръчички миличка  Hug Hug Hug
Розичка много съжалявам миличка, знам как се чувстваш аз го преживях това преди години. Горе главата и да продължаваме напред. Един ден ще сме горди мами на нашиге съкровища Hug Hug
Freedom чета, че си се върнала в темичката, успех миличка със следващата процедура  Hug Hug Hug

Аз чат-пат ви чета, не съм ви навестявала скоро защото около мен за сега няма нищо. В очакване сме, с този фонд не знам кога ще му дойде моментът, но чакаме. Искам от Вас обаче да чета само положителни емоции и резултати.  Hug Hug Hug

# 335
Добро утро, Момичета !!! Успешна седмица ви желая  Hug
Аз да ви запитам от утрогестана температурата повиши ли ви се, че моята е малко височка и ме гони глад, но го отдавам на лекарството..А след самата инсеминация гърдите ме болят яко, предполагам има вероятност и това да е от лекарството, нали съм чакаща явно не съм от търпеливите..
При Вас какво ново, няма ли да минавате на отчет ???

# 336
Здравейте аз съм сравнително нова тук. Повече ви чета, този месец ще правя вътрематочна инсеминация. Днес ми е 11 ден след стимулация с клостилбегит от 3 до 7 ден по една таблетка  и имам вдясно три фуликула по около 15 мм и вляво 1 около 11 мм. В сряда пак съм на преглед за да видим как върви зреенето. Желая на всички успех и стискам палци. Hug

# 337
silvi, дано всичко е наред и инсеминацията да мине успешно..стискам палчета  Wink

# 338
Силви, успех и от мен.

тирири, мисля че и повишената температура и болките в гърдите са от повишения прогестерон след овулацията - т.е. нормални са. Simple Smile То зависи все пак колко ти е температурата де. Wink

# 339
karelia, температурата ми движи между 36.9 и 37.00 измерена под мишницата, оф не искам да се вглеждам ама хич не съм от търпеливите  Laughing

# 340
Ами аз не съм мерила БТ, ама май не се мери така. Simple Smile Нека и другите да кажат, че аз май не бих могла да съм много от полза.  Embarassed

# 341
наистина не се мери така, защото не е много достоверна ама все забравям да я меря сутрин, но понеже се усещам леко горяща, та затова  Grinning

# 342
Температурата, измерена под мишницата е аксиларна, което в никакъв случай не е базалната (БТ) и не ти върши никаква работа.
Разсейвай се с нещо до датата на теста, че ще изперкаш дотогава  Crazy Grinning

# 343
Кафенце, аз вече съм изперкала, от това повече не виждам на къде..а твойте моми как са ? тормозят ли те много  Wink

# 344
Момичета идвам да се оплача. Имам киста и отново започвам Линдинет Sad Бях толкова обнадеждена, че отново съм на линия, а то какво се оказа. Много ми е мъчно, последните няколко месеца все на криво ми върви, дори не мога да започна процедура. Не знам какво става, всеки месец нещо ново и като се струпат 2-3 служебни проблема и направо се загубвам...от къде да намеря още търпение и спокойствие и докога  Thinking
Извинявайте, че натоварвам и вас, но ако не споделя с някой съвсем ще се скапя  Hug

Много много стиснати палци на чакащите момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт