Предстои ми инсеминация 9

• 43 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Freedom, никой не натоварваш - тук си на точното място с правилните хора..Не унивай, кистата ще се оправи, но ти трябва да си силна...Има моменти, в които просто ни се струва, че всичко ще свърши, но ще видиш и това ще остане просто един лош спомен..Стискам палци да излекуваш кистата и отново да си на бебеправещия фронт..Прегръдки

# 346
Freedom, забавяш успеха само с един месец - толкова сме чакали, какво е още един месец за нас. Wink Горе главата, следващият месец вече ще е твоя.  Hug
Пък аз имам нова драма. Sad Май ме хвана грипа, който върлува навсякъде напоследък. Боли ме гърлото и имам 37 градуса температура. Много тъпо. Sad Това не би трябвало да повлияе на стимулацията, нали? Sad

# 347
Здравейте момичета!  bouquet
Freedom стискам палци това да е последното препятствие пред теб!
Силви  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Аз да помоля за едни палчета.Най-накрая ми дойде и успях да си запиша час.Днес съм на преглед и се надявам да започвам новата процедура.Толкова се вълнувам! BlushДано да стане!
Успех на всички и лек ден! Hug

# 348
Здравейте, момичета Hug

karelia123, изобщо не се шашкай за грипа. Аз бях болна по време на цялата стимулация, после и седмица след самата процедура. Питак док има ли проблем и тя каза, че никакъв. даже си пих до последно хапчета всякакви Wink

Freedom, кофти е това с кистата, но ще мине и скоро ще си пак на линия Hug

Sam4e, палците ги имаш на момента  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Дано всичко върви както го искаш.

Момичета, дано не ви обидя, ама карайте го по-спокойно. Все пак освен телата ни, които тъпчем с хормони и подлагаме на процедури, имаме и психика, която не бива да разбиваме. Знам, че ни е трудно на всички,ама някак трябва да се научим да гледаме по друг начин на всичко, което ни се случва, че иначе #Crazy #Crazy #Crazy. Всяко изпитание ни прави по-мотивирани и силни да се справим и в крайна сметка усилията ни ще се възнаградят Praynig

Желая ви хубав ден с много  позитивни мисли  bouquet

# 349
Leisi, кога ще правиш тестче миличка?
На всички много късмет и положителни мисли! Hug

# 350
Утре Confused Ако можех никога нямаше да го правя,ама няма как, трябва да се спира Утрогестана ако е отрицателен.
jolie16, за твоя тест имаш много стиснати палци от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 351
  • гр. София
Тирири, болки в гърдите имах и при двете инсеминации, при това доста силни. Нормално е  PeaceИ завишената температура също е нормална.

Freedom, дръж се! Намери начин да си силна! Това е поредният препъникамък към успеха, но ще го прескочиш и него, сигурна съм!

Sam4e, имаш палчета и от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed 

Leisi_bb, хайде да ни зарадваш с хубава новина!  Praynig Hug 

Ако съм пропуснала някой, нека не ми се сърди. Успех на всички!

Моето абразио мина. Физически съм добре, но психически.... Cry Cry Cry Cry
Сега трябва да минат три безкрайно дълги месеца, преди да започнем с нова процедура. Времето ще има да се влачи...  Cry Cry Cry

# 352
Zimna roza,бързо ще минат три месеца..сигурно ти е много тежко,но ти желая много късмет и вярва,че всичко ще си дойде на мястото Simple Smile целувки

Лейс,аз май съм за петък,ама вече си имам бая силни ПМС,та може и да недочакам теста!
Късмет и стиснати палци и за теб Simple Smile Hug

# 353
Leisi_bb, стискам палци за утре! На всички останали също пожелавам много късмет!  Praynig

Сега да се похваля  Wink : днес видяхме сърчицето. Когато лекарката ми каза, че имаме сърдечна дейност направо изтъпях, защото и аз се взирах в монитора, а пък нищо не виждах   Sad. Тя забеляза моето недоумение и ми показа точицата, която била сърцето. Определено моите представи за сърце са били по-мащабни от действителността Laughing
Усещането е прекрасно! Надявам се всичко да е ОК до края  Praynig.

# 354
Здравейте,идвам на отчет!Значи в събота ще пускаме микробиология,защото имам завишени малко НК клетки,да видим там ще излезе ли нещо,което означава,че евентуално другия цикъл ще действаме.
Което не е лошо,защото не ми се иска още веднъж да изживея същото.По-добре да изчакам един месец.
Малко ме е яд честно казано,защото исках вече да действаме,ама... Crossing Arms
Зимна роза Hug Hug Hug
Лейси стискам палчета за утре fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Верано браво,все такива новини  newsm44
Благодаря на всички за стиснатите палци  bouquet

# 355
verano,  чудесна новина  bouquet Страшно се радвам за теб и стига си се стискала,ами почвай ни с прашеца Wink

Sam4e, всяко зло за добро Wink Сега тъкмо ще имате време да отстраните всички негативни фактори и следващия месец с перфектни показатели една перфектна процедура с най-добрият резултат Praynig

Зимна роза, от сърце ти желая бързо възстановяване във всякакъв смисъл и да се изтърколят като миг тези 3 месеца Hug

# 356
verano, супер новина, браво!  Hug
Leisi_bb, jolie16, стискаме палци и от вас само добри новини да има.  Praynig Praynig Praynig
Leisi, и на мен докторката ми каза, че няма проблем, което доста ме успокои.

# 357
Здравейте момичета!Много е хубаво че има такъв форум където да ти се изяснят доста неща и най-малкото да се подготвиш психически преди такива процедури.Имам пророблеми като всички вас затова ми се иска да се подложа на инсеменация ,но от вашите изказвания тук нещата ми изглеждат малко отчайващо.Искам да попитам хормоналните стимулации дали са задържителни и само жените ли се подлагат на такива стимулации или и мъжете.Освен това когато нещата не се получат не разбирам какви са обясненията на докторите и има ли изобо такива.Как така без де се разбере защо не е станало оплождането вие трябва пак и пак да правите нови стимулации.Някак си да се разчита само на божа работа..не трябва ли да се търси точната причина Може да ви звуча наивно но ми се иска да разбера  вашето мненише.Пожелавам успех и късмет на всички Heart Eyes

# 358
saranabv, добре дошла!

На хормонални стимулации не се подлагат мъжете, само жените. И то по желание, не е задължително в никакъв случай. Целта е да се произведат по-голям брой фоликули, респективно яйцеклетки, за по-голям шанс за оплождане и развитие на бременността. "Стимулацията" при мъжете, е с външна намеса - семенните им проби се напудрят  Wink чрез обработка и специални хранителни среди, като това важи само за тяхната подвижност. Брой сперматозоиди и морфология не се подобряват по никакъв начин (става въпрос за семенна проба, а не че не се повлияват по принцип).

Инсеминацията не е процедурата на точните отговори! Не очаквай да получиш отговор защо не се е получило, освен ако няма обективна причина, например 3-4 млн. сперматозоида след обработката (по принцип при такъв резултат не бива и да се прави инсеминация, но някои доктори не биха се поколебали  Money Money, особено ако пациентът не е наясно). То при ин витро/ИКСИ не винаги може да се даде отговор защо с перфектни ембриони не се е получило, камо ли при инсеминацията, която е най-малко контролираната процедура. За това трябва специалистът да направи добра преценка има ли изобщо смисъл да се прави инсеминация, като се вземат предвид специфичните проблеми в дадена двойка.

# 359
Cafe благодаря ти много за отговора!
Искаш да кажеш че 3 милиона сперматозоида са малко или много? newsm78
А ако човек има проблем с морфолоията на изследванията значи ли това че инсеменацшя въобще не може да се направи?

Общи условия

Активация на акаунт