Предстои ми инсеминация 9

• 43 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте отново. При мен стимулацията беше сравнително лека - клостилбегит по едно хапче от 3 до 7 ден. Отначало се виждаха 4 фоликула, но днес 15 ден от цикъла имам само един 21мм, който видяхме на ехографа и  инсеминацията ще ми е утре сутринта. С един фоликул риска от многоплодна бременност май е почти никакъв, ако въобще се получи някаква бременност  Embarassed , но каквото има да става ще става. Малко ме е страх, но ще скачам в играта на късмета, може пък да оцеля джакпота.  Praynig Стискам палци на всички очакващи резултати, на всички в процедури и  на тези чакащи бебчета всичко да е наред и всяка от нас да види резултат  newsm30

# 406
Здравейте отново, днес направих инсето на неспукан фоликул. Вече е 22 мм. Хубавото, е че днешната реколта на материала се оказа много добра и сигурно ще изчака яйцеклетката. За всеки случай ще ходя да понаправя някоя друга коремна преса, че може да се окаже непослушен този фоликул. newsm78 Така да се каже "пуснах си фиша" след две седмици ще чакам тегленето на тиража  Rolling Eyes Желая на всички две чертички   bouquet

# 407
Силви, аз също правя само по един фоликул и миналият път имах бременност за малко. Така че и с един фоликул е възможно, не се притеснявай.  Hug Аз на ваше място бих добавила и проба по приятния начин утре - за всеки случай. Simple Smile
Прегнил ти сложиха, нали?

# 408
Да сложиха ми прегнил, но съм чела за случаи, когато въпреки прегнила, не се пука фоликула  newsm78, та за всеки случай малко фитнес  Wink То при нас нормалния начин на бебеправене е проблем  и това е една от причините да се обърнем към асистираната репродукция, защото рядко свършва моя мъж или трябват часове правене на секс, което си е доста уморително. Но пък хубавото е, че със стерилното контейнерче и материала няма проблем. Аз също имам някои проблеми, но дано да се получат нещата. Embarassed

# 409
силви, дано да го спукаш този непослушко и да стане работата  Wink

молито, палчетата ги имаш сега остава да видиш и положителното тестче

бела, знам, че си до мен мислено  Hug

днес 16-и ден естрадиола беше 400  Party имам 1 фуки 23мм и 1 фуки 16мм. инсе в понеделник в 12.00ч. тази вечер е прегнила 10 000 единици.  Laughing

# 410
hut, в колко часа ти е Прегнила?

# 411
  • Пловдив
Да дам отчет и аз Grinning Прегледа  мина вчера,отидох на 10 ден с идеята за преглед и уточняване на нещата за следващият месец.Доктора се зарадва на размерите на лигавицата 11мм и фоликул 14мм.Попита ме дали искам от този месец да започнем на естествен цикъл защото нещата и се виждат добре,аз казах да.Назначи МБ и вирусология и за двамата,предписа ми медрол и утре съм на преглед за да види до къде е стигнал Ф.
Всичко стана доста бързо и неочаквано за мен.
В тази суматоха обаче не разбрах защо ми предписа медрол?За какво е това?

# 412
При АРТ Медрол се изписва за, един вид, отслабване на отговора на имунната система при имплантация, защото с 50% чужд генетичен материал (на таткото), ембрионът се счита за чуждо, вражеско тяло и организмът на майката се опитва да го изхвърли.
Имаш ли неуспешни бременности, имунологични изследвания?

# 413
  • Пловдив
Кафенце благодаря за бързият отговор,вече разбрах  bouquet
Две години и половина правим опити без резултат,имунологични изследвания не са ми правени.Между другото доктора се зачуди за тях кога да ми ги пусне newsm78  Те какво ще покажат? Имам едно хидро (тръбите са ок) и едно хистеро (полипа е махнат) и това е.Хормоните и спермограмата са добре.И въпреки всички ''добре'' бременност няма.

# 414
кафенце, сега в 20.00 часа ще бия прегнилчето  doctor

армира, успех  Laughing

# 415
Милички, стиснала съм по едни палци за всичките и ви пожелавам най-сладките две чертички..Аз в понеделник съм на кръвен, но виждам каузата загубена..Леля ми, чука зверски на вратата, та поне в понеделник да мина кръвния и да спирам утрогестана пък другия месец - нов късмет.
Мислех, да си купя тест за утре, но някак си не виждам смисъл и съм се подготвила за отрицателния кръвен в понеделник... ПРИЯТЕН УИКЕНД !

# 416
тирири, симптомите на бременност много си приличат с тези на ПМС. какво имаш предвид, че лелката чука на вратата. кървене има ли?

# 417
И аз така този месец съм се отдала само на вас, пия си противозачатъчните и стискам здраво палци за всички, които чакате!!! Хайде да се похвалите и да повлечете крак за следващия месец Wink
Hut, ще се повторя за кой ли път, но много ти се възхищавам как сама слагаш мускулните, голям герой си!!! Радвам се, че хормоните се вдигнаха и в понеделник много успех!!!
Тирири, не го отписвай, лелката може да почака 9 месеца, данооо Simple Smile
На всички   Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 418
hut, вярно, че ти сама си биеш прегнила  smile3501 Хайде, хаирлия да е този път  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

тирири, при толкова фоликули, които беше отгледала, защо се отписваш така с лека ръка? Не виждам нищо положително да ти носи отрицателната нагласа  Blush Изчакай малко с вдигането на белия байрак  Flowers Four Leaf Clover

# 419
Hut, знаех си аз,че напразно се тревожиш! 400Е си е вече друго нещо! Почвам с голямото стискане!!! Този път много се надявам! Миналия път вирусът скапа нещата, но сегааа....

Общи условия

Активация на акаунт