Предстои ми инсеминация 9

• 43 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Определено утре ще отида да говоря с доктора, надявам се и да може да погледне какво е положението с коремен видеозон, макар, че никога досега не са ме гледали като съм в цикъл. Но определено не е нормална ситуация, винаги ми се е случвало да закъснява, а подраняване не се е случвало. Миналият месец даже като спрях дуфастона ми дойде 12 дни след спирането. Само закъснения са се случвали. Ще пиша утре, ще видя какво ще ми каже. Благодаря ви за подкрепата.  bouquet

# 481
Здравейте момичета!
Силви7878 съжалявам,че така се случи  bouquet.Стискам палци да не е нещо сериозно!
Молито,Хът благодаря ви момичета!Аз имам леко завишени 14% НК клетки и имунолозите ми назначиха да пия омега 3 форте,идеос,аспирин протект,а аз иначе си пия метфогамма.Една шепа лекрства,ама какво да се прави.Та затова се чудя дли да я правя тази биопсия,защото пише,че ще ми се влива киовиг(май така беше),ако лекарствата не подействат.Както и да е,незнам ще видим!
На всички стискам палци Hug Hug Hug
Лек ден и хубава седмица  bouquet

# 482
Момичета да се включа и аз в дебата за Утрогестана Wink Аз моят го слагах 2 часа преди ставане.Просто си навивам алармата на телефона за 5 часа, слагам Утрогестана и си лягам да си доспя Wink.Това е добра стратегия хем да постои достатъчно сутрешната доза, хем да изтече повечето още докато сте си вкъщи и се оправяте за работа.
Успех на всички и да ви минава бързо чакането и после да ни зарадвате с хубави новинки Hug

# 483
  • Пловдив
След много мислене аз си реших проблема с утрогестана кардинално,просто спрях да го слагам сутрин.Едва ли ще е нещо фатално.

# 484
Аз също си навивам телефона по-рано, за да мога да го слагам. Друг начин и аз не виждам.

# 485
silvi_7878, какво каза докторът, защо така се е получило?

# 486
Здравейте момичета, аз в крайна сметка се отказах да ходя на лекар вчера и затова не писах. Той цикъла ми дойде с пълна пара и си казах, че той така и така няма да може да ми направи преглед като хората като съм в такова положение и реших да отида като ми свърши цикъла. А и тъкмо да започнем да плануваме следващата инсеминация, както и фоликуметрия при евентуална липса на други проблеми за следваща процедура. Иначе моето обяснение е, че от дуфастона нещо ми се разметешиха хормоните, миналият месец след спирането му ми закъсня цели 12 дни, което доколкото зная рядко се случва. Така че при мен поне засега нищо ново  Sad  Но ще пиша пак като се появи нещо на хоризонта  Hug Иначе ви чета и чакам да видя на 24 - ти много положителни тестчета от вас.  Praynig

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 21:38 от silvi_7878

# 487
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала в темата. Сега обаче имам повод. Най-после, след пета инсеминация на естествен цикъл,в понеделник видях ДВЕ чертички!Днес - също, плътна втора черта.
При нас стерилитета е неизяснен, уж нямаше проблеми, вече имаме едно дете, а второ все не идваше.Но ето - след повече от година, след подаване на документи за осиновяване - чудото стана.
Исках да споделя с вас и да ви дам кураж и надежда.

# 488
Adelinche, честито  bouquet! Пожелавам ти сега да видите точицата, после тупкащо сърчице и голяма радост след 9 месеца Hug

silvi_7878, ако мога да ти дам моето скромно мнение, трябвало е да отидеш на преглед.Първо защото хормоните се изследват на 3 ден от МЦ и това, че си неразположена изобщо не е проблем за никой лекар да направи преглед с УЗД. Напротив в такова състояние единственото , което не може да направи док е да ти вземе микробиология или цитонамазка, но те нямат никакво отношение към хормоналния дисбаланс.

Момичета и аз ви чакам с хубави новини, няма сега да изброявам поименно нашата тройка отличнички  Wink, които чакам да се похвалят,но не съм ви забравила и ви стискам много силно палци да успеете този път! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 489
  • гр. София
Adelinche, честито! Пожелавам ти успех до края!  newsm32

# 490
Adelinche, честито и от мен. Успешно и безпроблемно до края!  Simple Smile

# 491
  • Пловдив
Adelinche,честито! Лека и безпроблемна бременност! :  bouquet
Хайде дано поведеш крак и за нас и ние да се похвалим след някой ден с  EFP

# 492
Аделинче,честито1Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност до края с хубав и гугукащ финал!  bouquet

# 493
Adelinche тихичко честитоо   bouquet Наистина обнадеждаващооо  Hug
silvi_7878 дано следващият да е твоят  Praynig  Hug
При мен деня дойде с отрицателен кръвен и уринарен тест  Cry спрях всички лекарства и сега си чакам М и се мятам на новото инсе ,този път ще е  стимулирано като първото да видим с какво  Rolling Eyes Вече нямам сълзи ,но имам мн надеждаа ,така че продължавам напред и повечко вяра  Peace Знам че и на мен ще се случи и си заслужава чакането Blush
Стискам палчета на наскоро исеминираните   Hug Hug

# 494
molito, кураж!!! Понякога мечтата за дете се сбъдва след борба, кога повече, кога по-малко, но и с това препятствие ще се справиш и някой ден ще плачеш от щастие. Пожелавам ти този ден да е скоро  Hug  Hug  Hug.
Adelinche, страхотни новини, честито!!! Дано се гушкате много щастливи след 8-9 месеца. Направо да се чуди човек защо ви е измъчила така втората ви рожба. Сигурно е чакала да се роди или зачене бъдещата и половинка  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт