Предстои ми инсеминация 9

• 43 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, благодаря ви. Пожелавам на всяка от вас успех.
molito, мъчно ми стана, разбирам мъката ти. Ще се случи и при теб.
Дано наистина повлека крак.

# 496
аделинче  Hug тихичко честито и от мен. много леки 9 месеца и пухкав розов вързоп след това  Laughing

моли  spoko една изгубена битка не означава, че губим войната. края за всяка една от нас ще е пухкав, нежен и ревлив......рано или късно.

аз продължавам да си чакам...............

# 497
     Adelinche тихичко честито! Това е страхотна новина потвърждаваща, че винаги има надежда. Желая ти най-безпроблемната бременност и най-сладкото бебче след 9 месеца.
      Molito, миличка, ще дойдат и при нас двете чертички. Сигурно бъдещите ни деца ни изпитват дали сме достатъчно търпеливи за бъдещи родители, за да изтърпим след това всичките им лудории и затова се бавят  Wink Ще ги видим двете чертички, няма да ги оставим да ни избягат.  Hug

# 498
Молито  bouquet,много съжалявам миличка!Надявам се това да е последното препятствие пред теб!
Следващото инсе ще е успешно,ще видиш! Praynig Hug Hug

# 499
ехо, няма ли някой на който му предстои процедура? тук сме се събрали да обменяме опит. пишете какво се случва. нима останахме само чакащите тестче в понеделник  Rolling Eyes
чакам ви-и-и-и  Hug

# 500
  • Пловдив
При мен май работата не отива на положителен резултат.Имам всичките си симптоми на идването на цикълът ми.Освен ако лекарствата които пия не ме подвеждат по някакъв начин.Така или иначе не остана много -само 2 дни.
hut ,ти как си?

# 501
Е здравейте момичета, аз отново съм една от тези с предстояща процедура, но за съжаление чак за следващата седмица ако някое фоликулче вземе, че стане. Днес ходих на преглед и според доки прогестероновото ниво ми е било ниско за да задържи бременност и затова ми започна цикъла с една седмица предварително или по точно на осмия ден след инсеминация. Той хубаво ми беше предписал да вземам дуфастон след процедурата, но аз на своя глава реших да не го вземам и сигурно там ми е била грешката. Вече по-твърдо ми каза, че ще трябва да го вземам след инсеминация. Но пък аз не искам вече да се стимулирам с клостил, тъй като и с него си правя по един фоликул, и затова реших, че ще ходя на фоликуметрия и когато имам годен фоликул тогава. Надявам се да е още този месец. Хайде за тестващите се на 24 октомври, дето се казва не остана  Hug
  Armira всички знаем, че признаците, водещи до положителния и до отрицателния резултат са общо взето едни и същи. Така, че не се притеснявай излишно.
  Hut почти не остана до понеделник. Ех можеше да съм една от вас, но като си своеволнича така е. Стискам палци за  EFP

# 502
армира, симптомите за цикъл са по-скоро добри  Wink най-вероятно ще доведат до  EFP

при мен положението е както и при предишните 3 опита - нищо ми няма. и това ме притеснява най-много  Tired никакви симптоми, абсолютно нищо. надявах се поне да започне да ми се доспива - ама няма  #Cussing out каквото стане. понеделник идва часът на истината.

карелия нали беше с нас. къде се загуби?

силви, задължително е приемането на прогестеронов препарат след процедура. аз освен дуфастон 2 на ден, взимам и утрогестан 2х2 на ден. все пак процедурите са изкуствен начин, с външна намеса. организма не по естествен начин е произвел яйцеклетка и спермитата също са обработени.  затова е необходимо да има повечко грижи след процедурата. сигурна съм, че следващия път ще спазваш всичко, което ти каже доки  Hug успешен старт следващата седмица.

дарленка, ти докъде стигна, че ти изгубих спатиите?

# 503
  • Пловдив
silvi_7878,ти защо отказа да пиеш дуфастон?Проблем ли имаш с него?

hut ,ти си опасна работа,държиш ни изкъсо всичките и винаги помагаш Heart Eyes

Ще се види в понеделник какви сме хубавици всичките Grinning
Като стане стане,като не стане пак отначало!

# 504
Ами аз имам съмнения, че дуфастона ми разметеши хормоните цикъла преди този опит, защото след като го спрях ми закъсня поне 10 дни, преизпълнени от началото докато го приех докато ми дойде, с гнойни пъпки и то много, а съм минала 30 години и то отдавна все пак, да не говорим за предменструалните симптоми, които бяха многократно по-усилени. Не знам може утрогестан да вземам, ако го има на хапчета. Ще говоря с доки ако стигна до там, че вече ще съм на естествен цикъл. newsm78

# 505
силви, може да го замениш с утрогестан  Peace той е по-добре да се слага вагинално, но може и перорално. когато се приема перорално натоварва много черния дроб, затова се препоръчва вагинално. но ти ще си прецениш.

# 506
Момичета, стискам ви палци много силно за тестчета в понеделник! Дано да са (+)  Praynig Praynig Praynig

silvi, щом се е получило така, ползвай си прогестероновия препарат. Вярно, че може да са ти се разбъркали хормоните, но на твое място бих го ползвала. Между другото, прогестерона под формата на хапчета не се усвоява добре (поне на мен така ми казаха след трансфера), най-добре вагинален препарат.

Hut, благодаря, че си сетила за мен   bouquet. Аз до сега почивах от първото ин витро и сега съм на прага на второто. Вече почнах да се замислям, но продължавам упорито да си заравям главата в работа. Малко ми беше моята та се ангажирах и с изборите.
Гласувайте утре, момичета, вярно, че няма голям избор, но по-добре да изберем по-малкото зло (стига да го усетим кое е  Wink).

Хубава събота и неделя на всички  Hug

# 507
Здравейте момичета. Досега само ви четях и се надявах заедно с вас, но реших и аз да споделя моята история накратко. Ние от около 7 години се опиваме да имаме дете. Имам две неуспешни инсеминации преди време, а тази година на мъжът ми му откриха варикоцеле след една много лоша спермограма, тъкмо когато бяхме решили да започнем наново с инсеминации. През септемви се върнахме в клиниката (Щерев) с подобрени резултати, но се наложи да отложим една процедура, защото естрадиолът ми беше много нисък. За щастие, сега, през октомври, всичко беше ок, на стимулиран цикъл имах два фоликула, и на 15, в неделя направихме инсето. Фоликулите се бяха пукнали, и сега чакам и много, ама много се надявам. Ще продължа да споделям с вас, и искрено се надявам всички да успеем Simple Smile.

# 508
добре дошла дия Laughing много време сте чакали, цели седем години. време ви е да видите и вие  EFP ще стискам много силно палци тази процедура да е успешна. разкажи малко повече за нея. с какво те стимулираха, с какво таймирахте ову-то, какво ще пиеш след самото инсе и т.н.
сподели опит  Hug

# 509
Здравей Dia79 и добре дошла при нас  Hug И аз като теб все четях момичетата и в един момент реших да се включа. Добре, че го има този форум, че да си сверяваме часовниците, ако мога така да се изразя. Пожелавам ти  да преминеш още  този месец  във подфорума "Бъдещи майки" и да не се задържаш дълго при нас. Това е мечтата на всички ни тук.  Praynig
    Hut, Darlena благодаря за уточненията относно хормоналните препарати дуфастон и утрогестан. Мисля, че ще помоля доки да ми изпише следващият път утрогестан вагинално.  Макар, че много ми е интересно как може да се установи в една текуща бременност, след като имплантацията е на 7-8 ден, че прогестероновото ниво е ниско, ако се взема такъв препарат. А пък ако не се взема и се чака да се изследва този хормон вече може да е късно. Въобще май се получава порочен кръг и май е по-добре застраховането. newsm78
  Иначе аз твърдо съм решила да гласувам и утре съм там и съм нахъсала и роднините си, защото ако не друго поне имаме право на глас. Peace

Общи условия

Активация на акаунт