Предстои ми инсеминация 9

• 43 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
molito_84 ,кое е рано? В смисъл рано сме направили инсеминацията ли? Аз ви казвам ,че давам заето..

# 661
Споко бе момичее  Mr. Green  Исках да кажа че малко рано след като са ти били прегнила ти е инсето и има време да се спукаа  hahaha Leisi_bb мн добре ти е казала че по принцип прегнилът пука фоликулите след около 36-48 часа,нооо при мен тази схема свърши чудесна работа,дано и при теб е печелившаа Praynig Само не се филмирай  Naughty

# 662
  • Пловдив
Няма да се филмирам ..мноого Mr. Green Голяма съм паника Embarassed Днес като мине прегледа ще ви кажа на какъв кеф е бил моят Ф.Може пък да му е писнало да се надува и да се е спукал Laughing

# 663
От моите 4 фоликула са останали само два.  22мм и 18мм Sad другите не са се развили.  Докторката е много доволна, но аз малко се разочаровах...В събота ми е инсето!!!
Днес в аптеката на клиниката ме изненадаха много приятно като ми поискаха 13лв. за Прегнила, който ми изписаха  Simple Smile Овтрела от 80 лв ми идваше вповече.
...armira, чакаме включване от теб.

# 664
  • СОФИЯ
Ванеска браво за фукитата и 2 са достатъчни за да се получи, ще  Praynig Praynig Praynig
А твоята докторка има навик да изписва само Овитрил, аз даже на 3 или 4 инсе и казах, че искам Прегнил и тя ми го изписа. Разликата в цената и огромна. Пък и по едно време Прегнила беше изчезнал от пазара. Но сега е на лице.
Успех мила   bouquet  bouquet

# 665
Мерси Миеринче...все пак с 4 фоликула е по- вероятно да се получи...но каквото такова...ще се молим да стане!!!

# 666
  • Пловдив
Ето мее,прегледа ми мина.Ф се беше спукал и доки се отказа да правим повторна инсеминация защото преживяемостта на сперматозоидите е близо 70% и това било добре.
Някой ще ми каже ли това какво означава? Embarassed

# 667
Значи сперматозоидите са по- издържливи... Simple Smile това е добре спокойно...сега остава чакането...

# 668
armira видя лиии,казах ти че всичко ще е ток,пу пу   Hug Айде сега след две седмици най-хубавата новинаа Praynig Heart Eyes
vanessssa   и два са напълно достатъчнии Wink може да е за добро,успех  Hug

# 669
 Хей момичета, точно влизах с върпос за времето след Прегнил и вие вече сте започнали темата Simple Smile
Вчера бях на преглед и пуснах хормони. Доминантният фоликул е един, дано да е късметлийски Simple Smile. Доки каза днес сутринта Прегнил и утре сутрин инсе. Аз също се чудя не е ли рано 24ч след инжекцията, но понеже това го решахме по телефона след като излязоха хормоните не я разпитах Sad Сега се притесних първо, че вчера не беше много голям фоликулът (16мм) и второ дали ще успее да се спука до утре... Дано нейните сметки са по-точни от моите, все пак тя е лекарят Simple Smile
Стискайте ми палци  Hug

# 670
Стискаме, Freedom, с всички сили Simple Smile И на Armira и Vanesssa също. Дано тоя месец да е много късметлийски! Успех, момичета!
Аз утре съм на предлед да видим колко фоликула съм направила от фемарата. Миналия месец бяха два, дано сега са поне три. Само каузата ме крепи да не изтрещя, че трябва пак да карам 1 час от работа до клиниката Simple Smile   

# 671
Freedom , ти се притесняваш че ти е трърде рано инсето, аз мойто мисля, че е твърде късно...
Аз сега сложих прегнила , а инсеминацията е събота сутринта, имам фоликул 22мм и мисля че всеки момент ще се спука...
Дано наистина сметките на докторката да са по- точни от моите...
dia79 , благодаря за подкрепата!!!

# 672
  • Пловдив
Ей,големи драми с тези наши фоликули.Правят си каквото си искат Crossing Arms
vanessssa,моят Ф се спука на 24мм,така че може и твоят да изчака.Няма ли вариант утре да отидеш на преглед?
molito_84 ,да знаеш че много ме окуражаваш! Hug Hug

# 673
Ей,големи драми с тези наши фоликули.Правят си каквото си искат Crossing Arms
vanessssa,моят Ф се спука на 24мм,така че може и твоят да изчака.

Може, ама като му знам темповете на растеж...понеделник 13.9мм, днес 22мм  newsm78
Тая работа с инсеминациите си е малко на късмет, дано да го имеме всички...  bouquet  bouquet  bouquet

# 674
  • София
Здравейте, момичета ето ме и мен две години по-късно пак в същата темичка. Мога ли да ви попитам дали е възможно да се направи инсе още първия месец, в който ще си пускам хормони на 3-ти ден и дали винаги стимулацията ви започва от 3-ти ден?

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 21:25 от anilak

Общи условия

Активация на акаунт