Предстои ми инсеминация 9

• 43 131
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, момичета,

Този месец започнах стимулация за инсеминация, която ще ми е за първи път. Да ви разкажа какво направих, че малко да ми се посмеете:)
Доки ми предписат Естрофем от 1-25 ден и клостилбегит от 3-7 по 1 табл. Това добре, направих го и вчера на 9-я ми ден 2 фоликула в десния и един по-малък в левия. Доктора ми изписа меногон на 9, 10,11 ден. Много се притесних, защото не бях подготвена че ще има инжекции и ще си ги бия сама. Първата ми я поставиха в клиниката, за да ми покажат как става. И от тук започва моята смешна, глупава история:) Приятеля ми ме беше завел за събота и неделя в един хотел, за да отпразнуваме рождения ми ден. От там ходихме на преглед в клиниката и се върнахме пак там с инжекциите. казаха ми да ги държа в хладилник, а аз не ги бях обърнала внимание как изглеждат. Ставаме сутринта и аз половин час, ох как ще си сложа инжекция....и накрая като поглеждам меногона вътре в ампулката бяло. Притесних се че е замръзнал и от там хукнахме по аптеки да търсим да купим нов. Напуснахме хотела, прибираме се в нашия град, отивам в аптеката купувам 2 ампули и какво да видя - и те бели.На моите нищо им е нямало, просто не съм ги видяла как изглеждат. Само дето се паникьосвах и мърморах по пътя. Станах за срам и в аптеката като им разказах:) Това е, дано не се разсърдите че разводних темата, исках да ми се посмеете:)

# 721
kissy, добре дошла и не се задържай много тук!!! Историята ти добре, ама мен ме притесни този Естрофем, който ти е изписан от 1ви ден на цикъла  newsm78 Според мен се изписва след овулацията, за да помогне на лигавицата на матката да стане по- дебела, защото самия Клостилбегит има негативно действие върху нея!
Питай док пак за Естрофема, много е рано за него.  Rolling Eyes

# 722
  • Варна
kissy и аз мисля като ванеса на мен естрофема ми го изписаха 9 дни след пункцията при мен става дума за инвитро но смсълът му е един и същ да подобри лигавицата

# 723
Незнам момичета, сега като ми казахте се притесних още повече и вече не ми е смешно. Доки мии го изписа от 1 ден до 25 и даже вчера ми каза да си го слагам вагинално, че действал по-добре. Много се притеснявам, още повече че имам и мастопатия и това лекарство е противопоказно. Но какво да правя, вече го пия 13 дни. като отида във вторник на преглед ще го питам. Благодаря ви!

# 724
Забравих да попитам трябва ли да има няколко дни въздържание преди инсеминацията, за да има по-добри показатели, както при спермограмата. Вие как процедирате?

# 725
  • Варна
ако спермограмата е ок е достатъчно са 3дни въздържание,
но не съм чувала за естрофем вагинално да не е станала грешка нещо

# 726
Според мен бъркаш Естрофем с Утрогестан, но за всеки случай и двата препарата се приемат след доказана овулация...Погледни си пак рецептата, или питай доктора си, може нещо да не сте се доразбрали  Peace

# 727
Vanesssa, След това, което ми казвате съм много притеснена. не го бъркам. Със сигурност ми е изписал естрофем, малки сини хапченца от кръгла кутийка. дано доктора да има обяснение защо ми го е изписал по тази схема:(

# 728
  • Пловдив
Момичета,аз срам не срам ,ще ви попитам как правите секс като използвате утрогестан? Embarassed Аз се чувствам малко неудобно пред мъжът ми.. Embarassed

# 729
Здравейте и от мен, момичета. Днес мина и моята втора инсемиация. Този месец стана така набързо. В петък, 11 ден, отидох на преглед. Доки каза имаш един голям фоликул, 23мм май беше, и един по-малък, 15мм, хайде да ти бием прегнил, и в неделя, инсе. Малко се изплаших, защото сутринта изолираха само 7 милиона човечета, и си мислех, че ще отложим процедурата, но салва богу, направихме я. Фоликулът ми беше спукан, а вторият станал 24 мм, и вероятно утре ще се спука и той. Този път бях по-спокойна и не ме болеше както при първото инсе. От вторник започвам и дуфастон. Не ми предписаха утрогестан този път, не разбрах защо. Сега пак чакане, но няма как Simple Smile
Хайде, мацки, уппех, и нямам търпение да прочета хубави новини. Пожелавам ви лека и приятна седмица!   bouquet

# 730
Armira, единствено вечер преди да си сложа глобулите. Иначе е много некомфортно, като бяло течение.

# 731
  • Пловдив
dia79 ,с теб станахме 5 чакащи мами Grinning Моята първа инсеминация стана така бързо като при теб Grinning Пожелавам ти да е последна!  Успех!
За утрогетана няма ли друг начин? Момичета не сте ли измислили нещо? newsm78

# 732
armira , неприятно  е с утрогестана, ама няма начин  Embarassed Embarassed Embarassed ще се  търпи.
kissy , да явно става въпрос за естрофем, но за мен е необяснима схемата на доктора ти... Прочети листовката там може да пише нещо, аз също ще го направя, че ми стана интересно, но утре Wink

# 733
  • София
dia79 Успех мила дано втората да ти е последна Simple Smile
А по повод утрогестана аз така и не се прежалих да го слагам вагинално и го пих през устата през цялото време и докато бях бременна, точно за да избегна гадното течение и непрекъснатото ходене с превръзка. Да, има много гаден страничен ефект при пиене през устата - заспиваш както си ходиш и сигурно натоварва повече черния дроб (макар че при мен го нямаше този ефект), но за мен беше по-доброто решение. А колкото до доспиването явно е въпрос на мобилизация, защото аз ходех на работа по това време, шофирах и въобще работата ми беше доста отговорна, но не съм имала инциденти Simple Smile

# 734
Момичетаааааааа, коя бремелинка ще ни пусне новата тема? Heart Eyes Хайде този път поне имаме избор, че са ни три: Adelinche, Verano и Jolie smile3525

dia79, зареждам едни палци и за теб  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

kissy , от сърце ти желая бързо да се отправиш към отчетните теми с положителен резултат от процедурата Hug

А колкото до Утрогестана, ами да неприятно е това изтичане, но все пак не тече с години, а само 2 седмици до теста. Пък после ако е положителен, съмнявам се, че някой ще му е толкова голям проблем, че нещо там изтича Wink

Момичета, пожелавам ви една чудесна седмица и по ред на номерата да си изчакате чакането и после да ни зарадвате с положителни тестчета Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт