Предстои ми инсеминация 9

• 43 133
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Само не знам дали да започна втора опаковка дуфастон като свърши, че той нали е за 10 дни  Confused Може би е добре да го продължа до тест? Вие как мислите?
Относно лежането, вчера ме накараха да лежа половин час и се зарадвах, но спекулума не знам защо го усещах все едно ми е прищипал нещо и страшно ме болеше, помолих сестрата да лежа без него, но не можело и този половин час ми се стори цяла вечност, като го свали почувствах такова облекчение, идваше ми да скачам от кеф  Embarassed офтопик, но исках да споделя
Според мен започни втората опаковка. Трябва да се пие 14 дена, ако теста е положителен най- вероятно ще го продължиш. Аз от днес започвам дуфастон, утрогестан и естрофем. От дуфастона ще си допия каквото е останало от последния опит и започвам нова опаковка.
Спекулума е много гаден,  днес и аз си полежаш доста с него и по едно време ми идваше да извикам някой да го маха, ужасно беше!!! Важното е че всичко мина, и че инсеминацията се състоя, защото първоначално били изолирали само 5 милиона Shocked наложи се мъжа ми да се връща и да дава още материал  Rolling Eyes

# 706
Кафенце , ще стискаме зъби и крака пък каквато стане..
freedom , браво на тебе и на фоликулчоо...Момичета, аз пък си лежах 5 мин. без нищо и сега съм само на утрогестан - 1 преди лягане и на фолиева киселина.
armira , freedom , vaneska , значи ставаме 4 за горе долу по едно и съща време чакащи теста  Praynig
А какво стана с неземната , някой знае ли ?

# 707
Да, ще чакаме 4 положителни теста  Whistling Whistling

# 708
тук съм, седя и си чакам вторник за да направя теста, макар че едвам издържам  Grinning

стискам ви палци и аз момичета  Hug

чета ви и се чудя, мен ме оставиха да полежа 30 мин. , но без спекулум  Thinking

# 709
неземната , чакаме те във вторник с добри новини  Praynig
чакането е ужасно, имаш чувството, че времето е спрялооооооооо

# 710
тук съм, седя и си чакам вторник за да направя теста, макар че едвам издържам  Grinning

стискам ви палци и аз момичета  Hug

Няма ли къде да пуснеш един кръвен?! Моята лекарка ми каза , че може на 10 ти ден да се направи!!! Успех...

# 711
четох, че трябва да минат 14 дни за да се изчистя от прегнила и затова нищо не смея да предприема, даже и кръвен тест

# 712
четох, че трябва да минат 14 дни за да се изчистя от прегнила и затова нищо не смея да предприема, даже и кръвен тест

На теб колко единици прегнил ти сложиха?

# 713

На теб колко единици прегнил ти сложиха?
10000 единици

# 714
Ванеса, много се радвам, мислих те тези дни  Hug
Страхотна групичка сме се събрали, дано общата енергия ни донесе хубави резултати Simple Smile
Сега благодарение на нашите усилия и прашеца от Кафенцето първо Неземната ще ни зарадва и ще повлече крак и новата тема ще започнем само с  EFP EFP EFP EFP
Неземната, още мъничко търпение, късмет миличка!!!

А представяте ли си да се съберем четирите и да направим заедно тестове и после да мислим как да изненадаме мъжете Simple Smile хехе ще бъде забавно, размечтах се...

Тирири, на мен всеки месец ми изписва различен медикамент и доза и аз съм била само на дуфастон или само на утрогестан, не знам как определят дозата, но да им се доверим Simple Smile

# 715
Момичета, така както сте се спретнали четирите, от сърце ви желая да се изнижете бързо от темата вкупом с положителни тестове Praynig Praynig Praynig
Ванеса, браво, че сте успяли да направите процедурата Hug Какво като се е връщал мъжо, малко да се потрудят и те и без това нямат друг принос освен  даването на матриал Laughing
Ей, момичета от Щерев, убихте ме с това лежане със спекулум #Crazy. Явно имат някакви съображения във вашата клиника, но не знам дали другаде процедират така. Но важното е да свърши работа Peace

# 716
Ванеса, много се радвам, мислих те тези дни  Hug
Страхотна групичка сме се събрали, дано общата енергия ни донесе хубави резултати Simple Smile
Сега благодарение на нашите усилия и прашеца от Кафенцето първо Неземната ще ни зарадва и ще повлече крак и новата тема ще започнем само с  EFP EFP EFP EFP

Много добре си го замислила. Дано да опразним темичката  Wink Ние с теб май сме се засекли дне с в клиниката, ама не сме се познали!!!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 717
Ами да, vanesssssa, може би сме се засекли, аз бях от 9 до към 10 там. Ти сутринта ли беше?

Лейзи, ти как си, какво предстои? Няма ли да стартираш скоро?  Hug

# 718
Ами да, vanesssssa, може би сме се засекли, аз бях от 9 до към 10 там. Ти сутринта ли беше?

Лейзи, ти как си, какво предстои? Няма ли да стартираш скоро?  Hug

Ами да бях от 9 до 13  Simple Smile Бях с една дълга жилетка Wink

# 719
  • София
armira , freedom , vanessssa, тирири Успех момичета и  EFP за всички.
неземната* Аз едно време като правих инсета понеже нямах търпение  14-ти ден, правих кръвни тестове на 12-ти и винаги бяха отрицателни. Единствения път, когато теста беше положителен не беше фалшив резултат. Винаги са ми слагали прегнил 5000 или 10000 единици.

Общи условия

Активация на акаунт