Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява вътрематочната инсеминация (IUI)?
Как се извършва вътрематочна инсеминация (IUI) на естествен цикъл?
Какви фактори влияят върху успеваемостта на вътрематочната инсеминация (IUI)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява вътрематочната инсеминация (IUI)?
-
Как се извършва вътрематочна инсеминация (IUI) на естествен цикъл?
-
Какви фактори влияят върху успеваемостта на вътрематочната инсеминация (IUI)?
-
Кога трябва да преминем към ин витро оплождане?
-
Какво представлява процедурата на инсемнация и как се извършва?

Пожелавам ти бързо възстановяване и никакъв страх - аз имам едно кухо яйце, един спонтанен, страх ме от бременността, но желанието за дете определено надделява..

и сега в новата процедура пу пу, док реши този път да съм на спонтанен цикъл,за добро или зло този месец без лекарства ще го караме
(не че не опитвахме, но не сме мислили, че ще се получи). За съжаление радостта ми трая кратко на 18.10.2011 г. направих спонатнен аборт. След това мислих доста и реших да се доверя на сегашния си доктор, надявам се да ми помогне да гушна второто си детенце. Това е накратко моята история. Искрено се надявам да не свършва до тук.

Знам , че сме хиляди с този проблем, знам и че добрите клиника са малко, но всеки сам за себе си или поне аз искам лично отношение, заинтересованост, пък той резултатът Божа работа