Предстои ми инсеминация 9

• 43 134
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
armira , leisi , знам точния час защото мъжа ми беше вътре и го съобщи  Laughing , другото весело е, че съм на кръвен на 25 - числото ми е любоми, вярвам в съдбата, но ако не стане сигурно съвсем ще се срина...Поне денят си беше супер весел  Wink
 Leisi , ако стане ще те издирвам в Бг като се прибера да те почерпяяяяяяяяя !

# 691
  • София
тирири Дано толкова съпадения да не са случайни, а с три фоликула накрая да мислиш и друго име освен Виктор/Виктория (за второто бебе)  Simple Smile
Leisi_bb Всъщност не съм се възстановила съвсем физически. Трябва да ми дойде цикъла, който все още чакам, но дойде ли ще действам. Така каза и доки, тъй като бях в 7 г.с. не се наложи кюртаж, организма се изчисти сам. Колкото до психическото възстановяване единствения проблем е, че при повторна бременност ще си умирам от страх да не се повтори. Така или иначе искам още едно дете така, че ще трябва да се изправя лице в лице с този страх, за да имам второ дете.

# 692
anilak , даноооооо...Пък ти не се страхувай, вече имаш едно дете, значи си отличничка  Hug Пожелавам ти бързо възстановяване и никакъв страх - аз имам едно кухо яйце, един спонтанен, страх ме от бременността, но желанието за дете определено надделява..

# 693
Предполагам, че ако спермограмата не е читава процедурата се канселира.

Така е!!! Потвърждавам!!!

# 694
Момичета, много благодаря за стиснатите палчета, много ми помогнаха - днес мина първата ми инсеминация  Hug Както си мислих фоликулът не се беше спукал и утре ще отидем да видят дали вече е спукан и дали трябва реинсеминация. Сега ще правя коремни преси да му помогна малко Simple Smile
Тирири, късмет миличка, наистина много съдбовни знаци, дано ти донесат мечтания резултат  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover И за мен беше много хубав ден, весело и леко мина. Да се надяваме, че така заедно ще се радваме и на 25ти Wink

Анилак, добре дошла, но обещай да е за малко Wink При същата докторка съм и аз и понеже ми е прясно - освен хормоните ни прати на микробиология и двамата, Спин и васерман също трябва, но нашите още важаха от предишния опит. Разкажи ни за предишния път, от коя инсеминация забраменя? Знам, че при всеки е различно, но ей така да ни зарадваш и обнадеждиш Simple Smile

Ванеса, има ли нещо ново при теб, утре ли ще бъде процедурата?

Много  Hug за всички!!!

# 695
Здравейтее  Hug
тирири е няма начин вечееее,толкова съдбовни единици,неизбежно ее  Mr. Green  Praynig
anilak толкова добре те разбирам,съсем скоро бях на твоето място с разликата че все още си нямам детенце  Rolling Eyes Успех  Hug
Freedom честита процедура,вървиш по стъпките на armira,така че очакавам и при теб утре да е същата ситуация Praynig Действай с преси,спорт,оборка в къщи  Peace
armira  Hug нали за това сме тук,обмяна на опит и куражжж  Blush
Стискам палци на всичкиии Praynig време е някой да се похвали майй Mr. Green
Така да се отчета и аз Blush кистите са се махнали за мое щастие yes и сега в новата процедура пу пу, док реши този път да съм на спонтанен цикъл,за добро или зло този месец без лекарства ще го караме Rolling Eyes Дано трети път за щастие да сме с правилната формула  Praynig  Praynig Praynig
Успех момичета  bouquet

# 696
Молито, страхотно е че са изчезнали кистите! Дано дано дано това да е твоята формула и да успееш този месец Simple Smile

# 697
  • София
Freedom Благодаря, мила. Забременях преди две години от четвърта инсеминация, но всъщност първите три бяха с клостилбегит, което най-вероятно не е било моето лекарство. Правих последователно четири, два и три фоликула, перфекна спермограма, добър тайминг доколкото мога да преценя и никакъв резултат. При последната четвърта сменихме стимулацията с фемара, направих само един фоликул, но сега той крещи и тича из хола Simple Smile Не, че има значение, но да кажа че тогава бях при друг доктор и в друга клиника, но той замина в чужбина. На 30.09.2011 г. най-изненадващо видях  EFP (не че не опитвахме, но не сме мислили, че ще се получи). За съжаление радостта ми трая кратко на 18.10.2011 г. направих спонатнен аборт. След това мислих доста и реших да се доверя на сегашния си доктор, надявам се да ми помогне да гушна второто си детенце. Това е накратко моята история. Искрено се надявам да не свършва до тук.  Hug Hug Hug
molito_84  Hug Hug Hug

# 698
freedom , от сърце го пожелавам на теб и на всички, които се борим  Hug
molito , добре са се разкарали кистите, дано този месец да е твоя и може пък на спонтанен цикъл да е по добре, аз на предното инсе имах такива болки след биенето на овитрела, че не го пожелавам на никого...
Благодаря за подкрепата, Момичета !!! Наистина сте страхотни и заслужавате най-сладките вързопчета - всички до една !!!

# 699
  • Пловдив
Ех,ама как се наредихме една след друга като мъниста Grinning
Хйде да ни е на късмет на всички! Hug
Freedom ,ние двете с теб сме големи таланти Mr. Green
molito_84 ,три пъти мечка играе! Третият да ти е последен!
Днешният ден май е бил много ползотворен за всички!
anilak,добре дошла в отбора,но не се застоявай!

# 700
armira , ще да е хубав ден, поне се зарадвахме тук на хубави новини  Hug

# 701
molito_84, ти направо ме разсмя с това с обикновения полов акт Laughing Но иначе наистина е безполезнено, бързо и ако имаш шанса да полежиш и 20 мин си е чист късмет с този конвеир от процедури по клиниките. Е поне в моята е така Crossing Arms
Продължителното излежаване  Wink изобщо не е наложително  Simple Smile Аз лежах няма и 10 минути при последния ми опит в твоята клиника Wink
Правите ли нещо в момента, или чакаш резултат?  Simple Smile

тирири, стимулациите ги правят с цел за повече яйцеклетки и по-добър шанс за бременност. Естествено, това повишава и риска от многоплодна бременност.

Ах, Дарленка, с двете ръце го поемам този риск. Слет толкова години чакане това ще е такава радост, ако ми се случи на мен...
За съжаление многоплодна бременност не означава само двуплодна, а всичко над два плода е изключителен риск за живота и здравето на майката и бебетата. А какви ужасии стават от редукция, не ми се приказва  Confused

тирири, Freedom, успех   fingerscrossed

На всички очакващи датата на теста - търпение, късмет и ...  две черти  Praynig Flowers Four Leaf Clover babydust7 babydust7 babydust7
(че нова тема трябва да се открива  Simple Smile)  Hug

# 702
Кафенце, аз знам, че с лежане само не става,ама пък и много се дразня на скоростта , с която се действа Whistling Знам , че сме хиляди с този проблем, знам и че добрите клиника са малко, но всеки сам за себе си или поне аз искам лично отношение, заинтересованост, пък той резултатът Божа работа Peace Иначе аз чакам да допия двете опаковки Марвелон заради киста и да ми дойде, та да почна процедура евентуално в края на месеца. Хич не ми се ще точно по празниците да чакам резултат после, но каквото такова, да я докараме дотам Praynig

Момичета, желая ви един чудесен уикенд, да си мислите и да ви се случват само хубави неща, защото освен вързопчета, заслужаваме и да сме спокойни, щастливи и обичани Hug

# 703
Връщам се от клиниката и бързам да докладвам - и аз като армира вече съм със спукан фоликул + 77% преживяемост и не се стигна до реинсеминация Simple Smile Сега започвам дуфастон и утрогестан, но от радост не попитах кога да правя тест и мисля да го пусна след 14 дни. Само не знам дали да започна втора опаковка дуфастон като свърши, че той нали е за 10 дни  Confused Може би е добре да го продължа до тест? Вие как мислите?

Относно лежането, вчера ме накараха да лежа половин час и се зарадвах, но спекулума не знам защо го усещах все едно ми е прищипал нещо и страшно ме болеше, помолих сестрата да лежа без него, но не можело и този половин час ми се стори цяла вечност, като го свали почувствах такова облекчение, идваше ми да скачам от кеф  Embarassed офтопик, но исках да споделя

# 704
  • Пловдив
Freedom ,честито ти спукан фоликул Grinning
На мен доки ми изписа утрогестан и дуфастон за 14 дни т.т до теста.Ако е положителен (в което всички се надяваме) почти сигурно е ,че ще се продължат.Ако е отрицателен се спират и до 5 дни трябва да ти дойде цикъла.
А това със спекулума не искам даже да се сещам.През цялото време(30 мин) имах чувството ,че ако мръдна ще се повредя.Няма такава гадория.И на мен ми го оставиха..явно има защо..

Общи условия

Активация на акаунт