Предстои ми инсеминация 9

• 43 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Здарвейте нямах нет и със закъснение влизам  Heart Eyes
Самче веднага ти отговарям Peace Значи аз съм със завишени анти бета глюкомини и от предишното инсе съм на Медрол,направих едно вливане с Имуновенин,а след спонтанния пуснах НК клетки,това според мен е задължително+имунулогия и генетичните  Rolling Eyes Но на мен ми бяха мн над нормата антителата и чак този месец, като ги пуснах пак се оказа ,че са влезли в норма! Whistling Док друго не ме е карала да пускам но то и не е нужно това изчерпва обичайните въпроси след спонтанен  newsm78 Дано съм била полезна  Hug
Иначе при мен започна обратното броене  ooooh!  Praynig
Палчета на всичкиии  bouquet

# 466
Аз съм 5-6 ден след инсеминация и от оня ден започнаха едни спазми  ниско в корема - като контракции, макар, че не съм имала такива, но си ги представям така, като съкращения на мускулатурата,почнаха и  едни придръпвания отляво отдясно, на всичкото отгоре ми се усили и течението. Чела съм, че много момичета след инсеминация имат такива оплаквания Cry Дано да са за добро. Да, нещо темичката поутихна вчера-днес.

# 467
Аз съм 5-6 ден след инсеминация и от оня ден започнаха едни спазми  ниско в корема - като контракции, макар, че не съм имала такива, но си ги представям така, като съкращения на мускулатурата,почнаха и  едни придръпвания отляво отдясно, на всичкото отгоре ми се усили и течението. Чела съм, че много момичета след инсеминация имат такива оплаквания Cry Дано да са за добро. Да, нещо темичката поутихна вчера-днес.
При мен е абсолютно същото - едно към едно като усещания. Не че е нещо силно и интензивно, но ги имам като усещания. Ще видим след десетина дни какво означават.  Simple Smile

# 468
силви, карелия, дано тези придърпвания и спазми са на хубаво  Mr. Green

на мен нищо ми няма. няма гъделичкане или болка в яйчниците, няма спазми, няма бодежи. чувствам се чудесно  Laughing

армира, къде се скри? ти как си?

# 469
  • Пловдив
Ааа,тук съм ,тук съм ,на къде без мен  bouquet пия си хапчетата и не мисля ,много много ,че да няма разочарования след седмица.Забелязах,че хапчетата които пия ги пием почти всички тук-фолиева киселина,аспирин протект,дуфастон,медрол и утрогестан Grinning наредили сме се като мъниста една след друга Grinning
И да попитам къде мога да прочета за разликата между инсеминация на ЕЦ и тази със стимулацията?

# 470
армира, точно така, не му мисли много, разсейвай се с каквото можеш  Laughing пък на 24-и ще се тестваме.
междудругото от всичките изброени аз не пия само медрол. явно доки е преценила, че на мен не ми трябват. но пък си пия на своя глава инозитол по 4гр. дневно, витамин Е и витамин А /но само до ову/. бях споделила на доки, та каза, че няма проблем да си ги пия  Laughing казват, че инозитола помага за по-качествени яйцеклетки.

# 471
Здравейте момичета, явно се оформяме добра групичка за тестване на 24 октомври Hug Надявам се тогава всички да се похвалим с положителни тестчета  Praynig

# 472
Днес сутринта като станах по малка нужда изпишках кръв, много се уплаших, а е неделя и не работи никой гинеколог. От провинциален град съ м, а София е далеч. Имам още седмица до цикъла, нещо никак не е наред. Не ме боли, а беше кръв сигурна съм. #Crazy Много ме е страх.

# 473
Момичета, за мен явно опита излезе неуспешен - тръгна ми така като гледам цикъла. Даже виждам части от лигавица и кръв. Явно някакъв хормонален дисбаланс се е получил или кой знае какво. Лекар естествено в неделя не можах да намеря, но то и при цикъл какво да ми помогне. Така или иначе няма да се отказвам, ако всичко е в рамките на хормонален дисбаланс ще стартирам нов опит, който ще си е нов шанс. Стискам палци на чакащите две чертички на 24 октомври да ги видят, а и на всички останали в най-скоро време.  Hug

# 474
silvi_7878, съжалявам, че така се получи при теб. Sad
Сега се върнах назад, за да прочета мненията ти. При мен се е получавало нещо такова, когато още правехме фоликулометрия, за да видим дали имам овулация. Цикъл ми дойде няколко дни след като доктора каза, че би трябвало всеки момент да имам овулация. Т.е. вероятно нямах овулация. При теб видях, че инсе-то е правено на неспукан фоликул. После докторът извика ли те пак, за да провери дали се е спукал? И още един въпрос - след инсето, ти слагаше ли утрогестан или да пиеш нещо друго за прогестерона?

# 475
  • Пловдив
silvi_7878,съжалявам Sad дано следващият опит да е с положителен край,горе главата!
hut ,моят цикъл трябва да дойде към 27 и миля да си го дочакам дата и тогава да си направя тест.Някак си ме е страх да не се разочаровам,три дни по малко или повече не е кой знае какво..
И да попитам нещо за утрогестана-като го сложа сутрин след около един час всичко изтича,има ли смисъл да го слагам?

# 476
Аз се опитвам да лежа поне половин час, за да не изтича. Според мен все нещо остава и има смисъл. Ако те притеснява, че е малко, според мен може да слагаш и едно на обяд. Ако си в движение, пак ще изтича голяма част, ама все е  нещо.

# 477
  • Пловдив
Нямам възможност да лежа сутрин след като го поставя,а след това цял ден съм на крак.Сменям ежедневни превръзки като луда и имам усещането ,че всичко изтича.Може пък пък да греша newsm78

# 478
Момичета, не му се притеснявайте на прогестероновия препарат. Вие сте след инсе и фоликулите са си се спукали нормално, т.е. имате си жълти тела да си произвеждат прогестерон и дефакто нямате нужда от допълнителна помощ. Естествено, ако имате диагноза на нисък прогестерон, това е друга работа. На мен не ми предписаха прогестерон след инсетата, но моите нива са си достатъчно високи без стимулация. Май ви го изписват "за всеки случай". Иначе аз след ин витрото бях на Crinone гел като прогестеронов препарат, почти не изтичаше, но доколкото разбрах май е доста скъп в България.
silvi, малко е странна твоята ситуация (за моите познания). Успех утре като се обадиш на лекаря  Praynig

# 479
силви  spoko дали няма да е добре да пуснеш пак едни хормони и да ги обсъдите с доки?

армира, и аз неисках да правя тестове предишните 3 инсета. но сега вече нямам търпение да разбера какъв е резултата, защото ако е отрицателен искам веднага да подавам документи за фонда. там наплива е много голям /сега приемат по 100 заявления на седмица/ и чакането ще е много дълго. повече от година със сигурност.
колкото до утрогестана, аз го слагам преди да излезна от вкъщи. така докато се втечни съм стигнала на работа, а пък на мен работата ми е на бюро т.е. не се изисква много движение. преди го слагах половин час преди да стана и беше ужас. със ставането текваше. но това не е голям проблем. организмът все пак си набавя необходимото количество. не се пртеснявай, че изтича.

Общи условия

Активация на акаунт