Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява вътрематочната инсеминация (IUI)?
Как се извършва вътрематочна инсеминация (IUI) на естествен цикъл?
Какви фактори влияят върху успеваемостта на вътрематочната инсеминация (IUI)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява вътрематочната инсеминация (IUI)?
-
Как се извършва вътрематочна инсеминация (IUI) на естествен цикъл?
-
Какви фактори влияят върху успеваемостта на вътрематочната инсеминация (IUI)?
-
Кога трябва да преминем към ин витро оплождане?
-
Какво представлява процедурата на инсемнация и как се извършва?

Недей да броиш часовете и да смяташ, нали уж затова плащаме по една тобра пари на докторите си, за да го мислят и знаят те
На мен винаги ми правят процедурата след мин 48 часа след Прегнила, така че пак си на далавера с 12-13 часа
За 2 години всичко може да се промени. Знаеш хормоните са динамичен показател, за мъжкия материал да не говорим. А колкото до тръбите, ами по медицинските стандарти като се прави АРТ се проверяват през 6 месеца
Добре , че не ни карат по клиниките през 6 месеца на тест за проходимост, че щеше да е много садистично
Та това с прескочването на "формалностите"...ами не мисля, че това са формалности и ако твоят док прескочи някои от тези неща, говори лошо за него
). Поправи ме ако бъркам, но доколкото си спомням спермограма правят преди самото инсе, когато съпруга даде материала, и ако наистина нещо не е наред просто не правят инсето?
Да и аз това имах предвид