Аранжиране на маса -тема 4

• 194 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Пина,ти си от Варна нали?Как така няма избор на цветя при вас?!Аз лично съм виждала на много места и то различни видове,доста си беше заредено.Не говорим обаче за пазарските павилиончета.

Хризантема си вземаш бяла,лак за кола син цвят и си пръскаш на воля ,правиш я от светло синя до тъмно според желанията ти.
Еустоми/така наречената прерийна роза/ има от бели,розови,розово бели,светло лилави с бяло,до тъмно лилави.Но започват вече да изцъфтяват,което ще рече,че можеш да ги намериш с къси дръжки...,което според мен пак ще ти свърши работа.Има и един цвят светло лилаво преливащо,което малко напомня към синьото...,но дано намериш.

Питай по цветарските магазини за едно цвете,то по скоро е като притурка към цветята,макар някои само от него да купуват за букет...казва се статица.Според мен то ще ти свърши идеална работа,след това си изсъхва и ако харесваш сухи цветя ще ти остане в някоя вазичка... PeaceЕто я...

Успех... Peace

# 691
Мерси, Меридит!

# 692
Аз пак с една изчанчена маса  Grinning:

# 693
  • Австрия
E, защо тъй? Изчанчена  Laughing Намирам я семпла, уютна и гален преход от лятото към есента. Харесва ми  Simple Smile

# 694
O, DimS., благодаря! Радвам се, че ти харесва!  Blush

# 695
  • Австрия
Тази тема е от любимите из форума  Grinning Обаче.. нямам аз нищо за показване (освен бебешки играчки разпилени навсякъде из къщата) и затова само мълчаливо (поне до скоро така Wink) ви следя  Blush

# 696
Момичета, благодаря ви, че ми отделихте толкова внимание! В крайна сметка не купих сини цветя. Тъкмо видях синя еустома, но отблизо се оказа увяхнала. Всички продавачи ме убеждаваха колко много сини цветя има, но всъщност те са лилави. Купих бели и сякаш не съжалявам. Синьо си има достатъчно на масата, можеше и букета в повече да е. Ето ми окончателната маса, само кошничката за хляб е празна, но ще го сложа по- късно, а по- късно не зная дали ще мога да снимам, и да имам време светлината ще е кофти, затова сега обещаните от мен снимки. То няма нищо ново, вие вече сте го виждали.

# 697
Пина, хубава се е получила масата. И дантелите си отиват с карамфилите. Simple Smile
DimS., а знаеш ли какво е разпиляно Лего из цялата къща?  Mr. Green Имаш, имаш какво да покажеш! Масата със синьото цветенце е много хубава. Салфетките, покривката и чашките са много красиви! Продължавай в същия дух, но ни ги показвай по-смело, не като скрит текст, твоите маси.  Wink Hug И да знаеш, че и с бебешки играчки може да се спретне маса. Пък, виждаш ли, май и с Лего може..., само да я измисля масата.  Laughing

# 698
Здравейте мили аранжорки!  Simple Smile
Големи красоти сте сътворили отново!Страхотни сте!  newsm51

Пина- много-добре се е получила масата ти!
DimS.- радвам се да те "видя" тук.  Simple Smile  Hug Масите ти са страхотни!   bouquet

Ето и от мен една масичка ... Flutter

# 699
  • DE
Здравейте момиченца Hug не сте ме забравили, нали?

Появявам се с една есенна аранжировка

И само снимка

Разглеждам ви с удоволствие и всеки път повтарям но...прекрасни сте!

До скоро!

# 700
  • Банкя
Аааа Маце, много свежо.Тъкмо навреме , утре почват дъждовете.
bliznacite2004 ей  таз покривка е страхотна.
pina Всички с нетърпение очаквахме масата ти.Много добре се е получило.

# 701
  • Банкя
Ами есенна още не съм заформила.Но отдавна си мислех да направя една африканска маса.Просто у нас е пълно с такива неща.но се оказа че не си пасват много със стъклените чаши.та ето това се получи.

# 702
  • DE
tarlio , важна е идеята. Пък и правим "сглобки" с подръчни материали Hug

Здравейте момиченца!
Аз изтървх лятото и летните декорации, за това пък сега съм на вълна "Есен" колкото и да не го обичам този сезон Embarassed

До скоро!

# 703
  • Банкя
Ей , matze Много са ти хубави тикветата.Есента е хубава когато има слънце.А при теб виждам ,че си е още лято с тез красиви сакъзчета и мушката

# 704
Нямам аранжирана маса, но си пробвам разни декорацийки и м се иска да ги споделя, хем че са ми красивички, хем може да дадат идеи на някой.

Общи условия

Активация на акаунт