Аранжиране на маса -тема 4

• 194 712
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • DE
tarlio благодаря!
За топлото, не е! От няколко дни пускаме вечер парното, а през деня на вън не е повече от 10*.
А мушкатата са на вън докато не хване големия студ и до тогава цъфтят.

Пина, да,да симпатични идеи! 

# 706
# 707

Това е специално за моето момче което днес има рожден ден-Честито скъпи!

# 708
Момичета, хареса ми и се сетих за красивата ви темичка, погледнете, може би нещо ще ви допадне като идея!  bouquet

pinka222, да ти е живо и здраво момчето!Масата е чудесна!  bouquet

# 709
  • Банкя
 pinka222 Да ти е жив и здрав.Да ти дава много вдъхновение и радост.
Много приятни цветове.А букета ти ли си го правила.Харесвам такива цветя.
labrex  Благодаря за темата харесах си един венец.

И нещо от слънчевите дни.тази чаша ми е подарък и отдавна исках да я покажа.Много си я харесвам Laughing Laughing

# 710
Здравейте!

Дани, къде се губиш?

Прекрасни маси и чудесни идеи показвате момичета   bouquet

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 11:20 от Le Soleil*

# 711
# 712
Пина, тези чинии са просто приказни!

Ето и от мен още една снимка:

# 713
Да, чинийките са много симпатични. Аз купих този коплект за десерт, а след година се появиха и за основно иии... доста се зачудих дали да не потроша още малко пари  Embarassed  Не, че ми трябват чинии, да му се не види, аз не съм консуматорски тип, ама напоследък много ме влече да купувам.
Та, гръцки са чиниите, марката е Vicko и не са много скъпи, средна работа, предполагам ги има във всички градове, ако някой има желание. A, ето ги тук
http://www.vicko-varna.com/?p=catalog&category=34&page=7

Пише, че са устойчиви в миялна и е така, защото имам и сервиз от китайски костен порцелан, значително по- фин, но и по- скъп, ама се опитах да го съсипя в миялната... вече на ръка  Confused

# 714
Здравейте момичета, бях в БГ 20 дена и наскоро се прибрах и се местихме  в нов апартамент в Цюрих и докато оправя багажа и разопаковам беше кошмар!!! Twisted Evil
Вече имам повече време и уж желание, надявам се скоро да ми дойде муза да направя нещо.
И да не съм с празни ръце ви показвам една част от лятната градина на покрива на кооперацията в която се преместихме.

# 715
  • Банкя
Ей  Това с покрива е чудесно.Да не говорим как са го подредили...

# 716
Още една българка в Цюрих! И аз бих се настанила с удоволствие в такава кооперация с такъв покрив-градина!Много красиво!

# 717
  • DE
Здравейте момиченца!
Аз покрив под небето си нямам Mr. Green приемате ли ме с една декорация на стара пейка Mr. Green

Данчика, добре се завърнала Hug

# 718
Ау чудно, matze , чудно!

# 719
  • Банкя
Е как без теб.Особено с тези плодове в кошничката .Червената шапчица къде се е скрила?? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт