Аранжиране на маса -тема 4

• 194 720
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
.............една декорация на стара пейка Mr. Green

matze, прелестно кътче, сутринта му се любувах не знам колко време, сега се прибирам от пазар и пак на него зависнах. Но измислих какво му липсва - една черно плюшено килимче до ботушите със светнали фарчета!  Grinning  bouquet

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 14:49 от labrex

# 721
  • DE
Хе-хе Лабрекс, разсмя ме Mr. Green
Ама то "килимчето" е там, само че не се вижда и шпионира от два метра растояние какви ги върша и защо тази стара и грозна пейка е допрята до нейната лятна резиденция, хралупата и де hahaha

Радвам се че ви хареса Hug
Пейката беше приготвена от съседите да стане на трески и да бъде изгорена.
Нямала вече външен вид, че боята била почнала да се лющи.
Аз нали съм с добро сърце Mr. Green я спасих от огъня.
На пролет мъжо ще я поизшкурка, нова боя, и ще и намерим някое прилично ново цветно кътче.

# 722
Мацее, скамейката е чудна, само една бяла боя и ще е като нова Heart Eyes
Най-накрая и аз да заснема нещо. И тъй като някои съфорумци не обичат колажите, за това слагам и снимка и колаж.

още снимки: https://picasaweb.google.com/106747088626244467840/ZurichSAparme … 99623645256859186

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 23:15 от danchika

# 723
# 724
 wavey Тя Hug
Да не би и ти да живееш в Цюрих? Laughing
Ягодка в очакване съм Heart Eyes

# 725
  • Банкя
 danchika Виждам , че тук си се разширила и с тази голяма маса ще има прекрасни аранжировки.А това винце го познах.Лятото бяхме на вариант-розе....

# 726
 danchika,не, но следя блога на една българка от Троян,която живее там.Много лъчезарна,усмихната,артистична и емоционална.

# 727

Салфетките са други, не са предишните сини, други сини са  Wink  Laughing

# 728
Наскоро си купих тикви за Хелоуин и съм украсила дома. Сега трябва да си купя голяма и да ѝ изрежа страшна физиономия Mr. Green

Неделя, докато се разкарвах из Алпийките улички, попаднах на тази къща с много симпатична Хелоуинска украса.

останалите снимки: https://picasaweb.google.com/106747088626244467840/HalloweenInsp … sRgCIyiiuvi0uqKAQ[/color]

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 11:00 от danchika

# 729
  • Банкя
Ей браво.Супер нежна маса.Ще направя и аз една проекто хелоуинска подредба.

# 730
  • Австрия
Да са живи и здрави да разпиляват лего, Ягодка!  А и ние - да го събираме след тях  Laughing

Благодаря ти, Сабина  Hug

Поздравления за есенните аранжировки! Тикви, шипки, лешници, желъди, кестени, разни дребни плодове, трънки и листа.. винаги са ми харесвали! - създават едно особено усещане за топлота, уют, спокойствие и тиха радост  Simple Smile

Хелоуин някак си не ми е по душа... но есенната украса, която е част от този (и не само този) празник - да  Sunglasses

Да не съм голословна (макар и с нещо от преди  Blush):

И тъй като ме и досрамя - преди вечеря днес ще щракна масата, макар и без повод, семпла, ежедневна... но пък за четирима  Wink

пп.

И колко е трудно да се снима срещу светлината от полузалязващото слънце:

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 19:35 от DimS.

# 731
Понеже много си харесах вчерашния букет реших специално да го снимам и го споделям с вас.

# 732
 pina,
DimS.,
danchika,
matze,        HugБРАВО МОМИЧЕТА! Hug

# 733
  • Mostly in my mind
пина, както винаги много изискано. фен съм ти   bouquet а тези стари книги зад букета  веднага ми привлякоха вниманието  Heart Eyes не знам какви са и как си се сдобила с тях, но само от видът им и ти завидях  Mr. Green

# 734
Лолита, благодаря!       bouquet

Книгите съм ги показвала много пъти, но не в тази тема, къде ли не съм ги 'аранжирала' у нас. Лошото е, че не са в добро състояние и май не е особено подходящо да са на показ - докато им бърша прах не знам дали няма да се разпаднат завинаги... Иначе са на повече от 100 години, гръцки са, и са наследство на мъжа ми.

О, DimS, редактирала ли, насмалко да не видя. Трябваше нов пост. Да ви имам ежедневните маси  Laughing  Казвала си, че ти е омръзнало от синьо, верно е доста синьо, ама на мен като не ми е омръзнало много ми харесва! У нас синьото на практика отсъства  Thinking  Зорлем го показах тук там чрез едно одеалце, наскоро с някоя и друга свещ и май до там.

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 09:05 от pina

Общи условия

Активация на акаунт