Аранжиране на маса -тема 4

• 195 581
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета  sohappy, май аз съм най активния член в темичката през изминалите 7 дена  Shocked чакам ви да знаете Hug
Ккриси-    newsm74 много яко бебешко меню babydust7 дай Боже един ден да имам деца искам момиченце от сега Heart Eyes прически, роклички, звучи ми супер  Hug
Боре - Благодаря захубавите думи. Е няма тука да спамя със снимки от острова, че е друга темата. Нали сме friends във Фейсбук там съм публикувала толкова много, че чак да ти омръзне да гледаш, даже и обяснения слагам под снимките Stuck Out Tongue
аййде на щрек ще съм вече за тебе, мисли му Peace като обещава, че ще си редовна Laughing товацвете във вазата какво е, много ми прилича на божуур,но по това време няма, да не би някакви хризантеми да са, чудно е thumbsup
hameleon2 - вземи ни покажи нещо и ти, ще се радваме  bouquet sisi72 и за теб важи Laughing
dekamer   ти пък нищо не каза "Ето една съвсем скромна маса няма нищо общо с вашите красоти."да, бе дааа! Толкова да ти харесвам масата със белите плата в които има  разни вкусни предястия също така и салфетките   bouquet чакаме още.
Сега аз ще ви покажа една скромна маса. Днес я спретнах на балкона за обяд.

# 76
  • Варна
Благодаря danchika, ти също показваш невероятни неща  Wink

# 77
  • Плевен
Привет и от мен , момичета! Hug
Сътворили сте страхотни неща докато отсъствах от темата, впечатлена съм от всички ви.  bouquet
Yagodka, много, ама много  ми харесват есенните ти маси- толкове цветове има в тях , сякаш са натюрморти , сътворени от най-добрия художник .
  bouquet
 (A вазичката от предишната ми маса е просто обърната купичка и сложена върху нея чашка за кафе) Simple Smile
Matze, ако знаеш само как широко ме усмихват твоите цветни маси, благодаря ти от сърце за хубавата емоция.  bouquet
Близнаците, да си призная редовно надниквам в блога ти , за да се порадвам на красиви маси и вкусни рецепти, чудесно е , че отново ги споделяш и тук.  bouquet
Chrissy, много интересна идея за декорация с тези камъчета, много ми се ще и на мен да се възползвам от нея, но дали ще успея... Поздравления!
Danchika,нали си знаеш- ти си моторът в темата- не спирай да ни радваш с постовете си-
( и с маси, и с изгледи- все са страхотни)  bouquet
Специални поздрави и на другите нови момичета за чудесния старт в темата, и за хубавата маса на Боряна, и за KKristi,и за мама 1+2   bouquet  bouquet  bouquet (ох, дано само не съм пропуснала някой)

Аз напоследък трудно успявам с аранжировките, но преди 2-3 дни видях една баба да продава тези минзухари на улицата и си казах- ето я моята аранжировка-  така че показвам ви последната си маса с есенни минзухари:

Хубава и усмихната седмица от мен!

# 78
 wavey Здравейте  
Искам да поздравя  сред нас ако има доктори. Днес  19 ОКТОМВРИ е Ден на българския лекар doctor    bouquet
Голямо затишие момичета, бива ли такова нещо?! Rolling Eyes Laughing
Mitonela   Hands Clap отново си много стилна, дори и без кристалната посуда. Ах какви красиви мензухари! Къде ги намираш тези продавачки на такива горски цветя? Толкова да са красиви и нежни, като цялата декорация на масата Flowers Bouquet
 Аз тука не мога да декорирам и пак се мъча, а пък вие момичета имате на разположение цяла къща с метериали и пак ви няма Sneaky
Аз ви показвам снощнта вечеря Laughing

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 06:33 от danchika

# 79
Здравейте!

Данчика, справяш се чудесно и без материали, а и виж какви красиви цветя има около теб!
Прекрасна островитянска маса!
Митонела и при теб много хубави цветя, а как хубаво си защипала салфетките!
Много приятно изглеждат масите ти с тези запалени свещички!

Л.Ог и Ягодка липсват, дано скоро се появят с красиви маси!

# 80
Данчика, много е цветно при теб! Имаш красив естествен фон и отново си снимала под интересни ъгли. Новият фотоапарат се справя чудесно със снимките! Определено фотографията ти се удава! Много са красиви и сините, и червените,  и оранжевите цветенца! Чиниите също са много весели. Най-много си харесах сините цветенца във високите чаши с белите салфетки!   bouquet Имам пълна къща с аксесоари, идеи колкото щеш, все ме връхлитат нови и нови, ама времето с малката е кът.  Grinning  Hug
Митонела, много е красива масата ти! Минзухарите са много красиви, харесва ми, че си използвала брашлян, кестените също придават естествен вид на масата ти, а салфетките си сгънала и украсила много красиво! И от чашката си направила чудесна вазичка!   bouquet Благодаря ти за комплимента!!!!   bouquet
Декамер, добре дошла! Много красиви издължени елипсовидни чинии, много нежна подредба и красиви салфетки има на твоята маса! Чакам нови маси!   bouquet
Шоколадче, много красиви салфетки, успяла си да направиш понпоните, браво! Чудесно украсяваш храната! Добре дошла! Давай още маси насам!   bouquet
Боряна, чудни кексчета! Чакам с нетърпение да се включиш отново с маса!   bouquet
А, Кристи, тук съм! Чудни нови чинийки, много интересни! Харесват ми зелените панделки върху чашките, купичката с плодовете! Май малката Никол е доста послушна тези дни!  Grinning Hug
Хамелеон, хайде, къде се губиш, давай някоя масичка!   bouquet
Мама 1 + 2, при теб оригинално, както винаги! Много интересни свещници!   bouquet
Маце, чудна изобилна есен при теб! И като си помисля, че почти всичко е от твоята градина... А как си го накиприла това бурканче! Харесвам кошницата с плодовете, и шишарката е много красива!  Hug  bouquet
Криси, много са ти красиви рисунките с камъчетата!!! Чудесно запълват празните места по масата! Масата ти за закуско-обяда също ми хареса с тези изсъхнали листенца, клончета и шушулки канела!   bouquet

Леля Ог, много, много липсваш тук!   bouquet

От мен една тиквена маса:

# 81
  • DE
И аз тук!
Снощи мислех да пусна снимки, но не ми се искаше след прекрасните снимки на Данчика да ви развалям илюзията че всичко на тоя свят е красиво newsm25
Та ви връщам към реалноста hahaha
Е, поне се постарах Embarassed
Нямам време да оформям снимки та за това така...

# 82
Здравейте, аранжорки! Липсваше ми много любимата ми тема и разбира се вие, момичета! Heart Eyes Страхотни сте както винаги!  bouquet
Аз използвах времето да се упражнявам и най-после се научих и аз да правя салфетките от клипчето Wink

Публикувам и един изостанал колаж от лятото, който мисля, че не съм ви показвала. Имам и нови снимки, но още не съм имала време да сглобя колаж.

# 83
  • Русе
Митонела, много оригинално сгънати салфетки. Не мога да разгадая обаче как се правят  newsm78
Данчика, и аз ти завиждам, че си там. Красиви снимки, макар и с "Не хубав" както казваш фотоапарат. Аз никога не мога да направя свестни снимки. Не съм за фотограф  Grinning
Ягодка, тия тикви ти ли ги изрисува така? Оригинално  Hug
Маце, мнооого сладурска обувчица. От какво е? Аз имах парфюм в шишенче-обувка, но не съм се сещала да я използвам като аранжировка на маса.
Apr, липсваше в темата. Много изискана маса и красиви нежни розово-ливави цветове. След твоите красиви снимки, чак ме е срам да изтипосам моята, ама какво да се прави - ще рискувам  Simple Smile
Аз понеже все по-често започнах да надниквам в любимата ми коледна тема, реших да ви покажа едни салфетки от миналата година, които май тогава не съм ви показвала. Ако съм - ще ме извините. Начина на сгъване е тук от първа страница /от дадените линкове/

# 84
Здравейте, момичета! Следя ви с интерес и ще се опитам да се включа и аз с нещо есенно.

# 85
 bigdance2 WOOOW  newsm81 Kолко много момичета са се включили, които ни бяха позабравили  newsm51
Леля Ог вссички тъгуваме по теб, поне ни драсни някой ред, дори и да нямаш какво да ни пкажеш Heart Eyes
Ккристи с голям "зор" аранжирам, ако мога да го нарека така.  В една хотелска стая  е трудно да се постигне нещо  Close но каквото имам- такова и показвам. Толкова идеи имам за Хелоин но... нямам  нищичко с което да ги усъщетвя за съжаление. Може и да съм ви дотегнала с еднаквите си маси, но друго няма Sad Как ти завиждам  Heart Eyes за красивите чинии ако знаеш, тука има един сет... малко грознички, но това е Mr. Green
yagodka  Силно съм впечатлена от последното ти произведение на изкуството  Hands Clap Two Hearts
Еее никога не бими хрумнало да нарисувам тиквите!!! Но с удовоствие ще си издълбая една за Хелоин  newsm47
Много ефектна декорация и с тези черни камъчета и подложки... ХЕЛОИНСКОТО настроение ви е завладяло вече  202uu малката Ягодка радва ли се на декорациите, или все още не се впечатлява от такива неща

[b]matze[/b]  newsm53 този път ни показа нещо толкова различно и толкова стилно, само не знам как можа да го наречеш, че "Всичко натози свят не е красиво" на мене пък точно тази маса ми е
красива,интересна, различна, забавна и ме накара да  запаля една пура, въпреки че не пуша... и ми се услади както се казва  Wink dazzler1

Apr от кога не се бе появявала, но какъв зашеметяващ старт само. Hug Карамфилите и салфетките са толкова невероятни и така еднакви и с такива приятни за окото цветове, жестоко е! newsm74  И другата маса с розите ми допада сташно много понеже цветовете са много привличащи вниманието ми и особенно красивите ти салфетки  bouquet
mama1+2  и аз не можех да правя свестни снимки, но в Интернет се порових из разни странници дават хората акъл как и се опитвам да правя нещо въпреки смотания апарат. Много зависи качеството на снимката от самоите настройки на апарата.
Салфетките катпо коледен венец са чудни, я ни издай схемата, че тази Коледа ще опитам и аз да си ги направя. Много ефектни Flowers Bouquet

siren от къде ги намери толкова и разнообразни тикви?!- искам и аз coolcool бутилката шише е също много ефектна и различна. Ти ли си и правила поставката  или е купена, много ми допада Peace аакупичката с кранатаа мм вкусно изглежда, прати малко на сам  newsm22
Аз пак показвам една балконска маса с мидички от Тихия океан  smile3549

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 03:56 от danchika

# 86
Здравейте мили момичета  bouquet
Не съм се включвала от много отдавна, защото времето  не ми  достига в последно време и нямам какво да ви покажа Simple Smile, но пък за сметка на това си ви следя през цялото време и гледам какви красоти творите  bouquet  bouquet  bouquet
Страхотни сте, но вие си го знаете това Joy

Ето и една отдаааааавна обещана маса.....в оранжево за Леля Ог и Ягодка .... специално Hug
Поздрави на всички и ще продължавам да ви следя, дори и да не се включвам с маси или ...по-рядко, но пък от сърце  bouquet

# 87
  • München, Deutschland
Еххх, че хубави неща видяяяях!!!!  Peace Peace Peace

Почвам поред:

*Шоколадче*, много хубави чашки за кафе си имате, много настроение създават! Хареса ми и салатката с доматки и яйчица как си поднесла, крадвам си идеята  Hug Прилича ми на цветенце, много красиво Simple Smile А пък за салфетката - как я направи - никой не иска да ми каже как ги правите тези страхотни салфетки, и на mama1+2 й беше същата, искам и ааааз Crossing Arms Thinking Sad

danchika, толкова хубави маси, макар и да казваш, че нямаш аксесоари - ами то само цветята около теб са ти достатъчни, както се вижда!!! Голямо евала от мен! #Crazy #Crazy Чинийките са ми много симпатични, макар ти да казваш, че не ти хареват особено. А цветята... Всичките много ми харесват!!!   bouquet И стигаа с тези палми навсякъдеее! Толкова обичам, но на тези ширини не е като да се срещат особено, освен в кафенцата  hahaha

borianayordanova, чудесни хартиени формички за мъфини - зебра Simple Smile От България ли са купувани Simple Smile  Heart Eyes

kKristi , аватарът ти е супер, очаквам с нетърпение да разгледам и твои маси  bowuu bowuu
О, сега видях и маса! Красиви чинийки, имитират дърво, като дървена подложка са, много ми харесаха! И червените прибори със салфетките им подхождат чудесно!!  Heart Eyes

dekamer, много ми харесаха дългите чинийки / подносчета в средата! И цялата ти маса е много уютна Simple Smile

Mitonela, мила, всеки ден си отварям темата, само за да видя тази маса с минзухари!!! Толкова са красиви, тук няма такива бабки по спирките, а и честно казано не съм видяла минзухари да се продават (не съм и търсила, де). А жълтите салфетки са все едно специално избирани за минзухарите!!!   bouquet А пък дуралексовите чинии се връзват чудесно по цвят на тази есенна маса! Свещичките с бръшляна довършват страхотното впечатление - изчистено, не претрупано и мнгоо стилно! Огромно БРАВО от мен  newsm51

yagodka, лично за мен, една от най-красивите ти маси! Рисунките на тиквите са невероятни и си личи, че са правени с много въображение. Не знам как се сети да ги комбинираш с тези тип речни камъчета, страхотно им отива! А имаш и чудесни черни подложки за цялата  маса, нямам думи  bowuu #Crazy  bouquet

matze, направо ми се допуши пура  Grinning

Apr, и покривката, и салфетките, и чиниите, да не говорим пък за цветята!!! А кое е това клипче за тези невероятни салфетки? Искам и аз да си направя тук Simple Smile   bouquet

mama1+2, много хубава коледна маса. А какво е това в чинийката, ако мога да попитам  Blush. Много уютно е при вас   bouquet

siren, ех, че хубави кратунки! А това съдче, в което си сервирала чушката, ми е много странно, но готино странно, харесва ми Peace

Ехааааа, Hestiq, направо ме изуми с тези количества салата, които си направила  #Crazy И всичките порцийки така красиво поднесени!!! Водни лилии ли са това по средата? Къде се намира такова чудо ooooh! Много са красиви и нежни!!! А жълтите салфетки отдолу се подпират в нещо като рингче, какво е, много хубаво ти се е получило  bouquet

А ето нещо и от мен, мин. седмица си купих подложки за маса, отдавна исках, харесахме лилави, комбинирах с лилави свещички и горски / полски цветя пак в тази гама.

А къде е Леля Ог наистина? Липсва.......  Sad Запазила съм си линка с нейните маси, и него всеки ден си го отварям, да й гледам аранжировките на маси...

# 88
Криси, страхотна маса в индийско лилаво, така го наричаме с Леля Ог, любим за мен цвят! Много нежно стоят панделките върху приборите и лилавите свещи са много красиви!   bouquet
Хестия, радвам се, че си тук отново! Благодаря за оранжевата маса! Страхотна е! Както винаги, много красиво си аранжирала храната, харесват ми тези водни лили в средата, а салфетките си сгънала много нежно и красиво!  Hug  bouquet
Данчика, колажът ти е невероятен!!! И салфетките, и свещичките, и мидичките, и палмите, както и ратановата маса - страшна романтика!!!  Hug  bouquet
Сирен, страхотно съчетание на тикви и дърво, както и на това розово растение! Чиниите са много оригинални, а пълнените чушки са моето най-любимо ястие!   bouquet
мама 1+2, гледам вече те  влече към Коледа! Много красиво изглеждат салфетките така сгънати в чинията, чудесна идея!   bouquet
Апр, мислех си често за теб, доста дълго те нямаше!  Hug Завръщаш се с две чудесни маси! Салфетките-понпони страхотно подхождат на букетчето в средата! Сигурна съм, че си очаровала гостите си!   bouquet Втората маса ми изглежда много романтична, както и при Данчика, и при теб ратан, рози и розов цвят, а фенерчето е много сладураско!   bouquet
Маце, много слабости по твоята маса: шоколад, пури, цветя и бижута - страшно оригинална аранжировка!   bouquet

Моят син изяви желани е да изрисува тиквите и от другата страна, така, че се получи една маалко по-различна маса, предхелоуинска  Laughing:

# 89
Hestiq,невероятна маса.Направо очите ми останаха в нея.Ако не е много нахално,това по средата на салатките какво е?

Общи условия

Активация на акаунт