Аранжиране на маса -тема 4

• 195 587
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Здравейте момичета! Hug
Отново виждам чудесни изпълнения.
Danchika, масите ти с тези красиви цветя така ме размечтаха.....  bouquet
Аpr., Hestiq, добре завърнали се отново в темата-много красиви маси ( а и вкусни)  bouquet
Siren, отлично начало   bouquet- много харесвам тези декоративни тиквички, но досега не са ми попадали.
Matze, както винаги с неподражаем стил- браво!:bouquet:
Yagodka, много интересна идея с рисувани тикви и то в два различни варианта, хубаво е че имаш и помощник. Simple Smile
Chrissy, чудесна комбинация в лилаво.  bouquet
Момичета, съжалявам, че съм толкова лаконична към красотите, които показвате, но пусто надпреварване с времето.
Много, много ви благодаря за милите думи към моите аранжировки. Hug

И сега, леко повлияна от идеята на Chrissy (благодаря за което), една маса с цвете от кестени и канелени пръчици:

Хубава нова седмица от мен!

# 91
Здравейте момичета! Не ми остава време да пиша...Благодаря за всички коментари, приемам всякакви съвети.  Hug Черпя от вас много идеи и се уча от всяка една. Имам нужда да се развивам в композиционно отношение, успявам да подредя някоя маса, но не е да я снимам както трябва. никога не мога да я представя в най-доброта и светлина и да уловя детайлите. Ако може да ми дадете препоръки, предварително благодаря!
Ето нещо ново от мен.

# 92
Здравейте  Grinning

Ягодка, много ми харесаха тиквените ти маси.Чудесна идея да ги изрисуваш.На първата маса ме впечатли подредбата на тиквите, свещичките и камъчетата /това нали са камъчета/ около тях, много добре са си паснали.На втората маса отново прекрасно си съчетала цветовете!
Маце, аз пури не пуша, но една цигарка Embarassed с удоволствие бих испушила при теб!
Apr, много е стилна масата ти, как хубаво стоят тези салфетки и цветята на бялата маса.
mama1+2, чудесно си сгънала салфетките, аз вече нямам търпение да идва Коледа!
siren, много хубава аранжировка, кратунките са чудесни!
Данчика, тази ми е любимата маса от островните ти!Много, много е хубава!
Hestiq, прекрасна цветна и свежа маса, а салатките ...
Криси, /ние май сме адашки/ обичам лилавия цвят и така нежно си вързала приборите ... Apr и тя прави страхотни лилави маси, дано скоро ни зарадва с някоя!
Mitonela, много приятно си съчетала сервиза с тези хубави салфетки, кестените и канелените пръчици!И отново запалени свещи, страхотна атмосфера!

Заповядайте и нещо от мен:

# 93
Днес бях на едни малък коралов остров и си взех малко корали, които морето е изхвърлило на брега, ейй такава красота на това островче... сърцето ми остана там... самият остров е супер малък не по голям от 1000-2000 кв м. Взех си шнорхел под наем и влезнах в кристално чистите светлосини води на океан, да разгледам подводния свят... Толкова красота не съм си и помисляла, че съществува. Все едно Гледаш Нешънл Дгеографи на живо!!!  Стига съм плямпала! Grinning
Chrissy- да са ти честити новите подложки, много са ми симпатични, особенно цвета им. Аз в нас постоянно използвам, понеже е много практично и няма опасност да се изцапа покривката, но от както съм на острова, живея примитивно. Имам и същите чинии от “прокето свекървата” много ги харесвам. Букета ти е също много сладурски, пилича ми на сух. Харесват ми лилавите свещи и как си вързала с панделка приборите.... а и да не забравя покривката. Аз тука ни една си нямам Sad   bouquet
ааа тук палмите са навсякъде... ми поне това, друго като нямам... само, че е лято ми стига Grinning
yagodka Благодаря за комплиментите,  на колажът какво толкова му харесваш, нищо особенно не е Grinning Ти както обикновенно ни хвърли в тъч с екстравагантсност и широк мироглед Simple Smile
Масата си я слагам в любими! Как си съчетала цветовете само! Жестоко е!   bouquet
Tиквите кой ги рисува ти или баткото, с малката Ягодка ме съмнява да имш време и да рисуваш,   но пък кой знае, от теб няма да се учудя Simple Smile имам чувството че от всичко разбираш... дори и математика Simple Smile)) Ъъъ Колко различни цвята подложки имаш... вие ме бяхте заподозрели, че произвеждам салфетки, а пък аз теб че произвеждаш подложки за храна Wink хижи метни  ми 1-2 на острова Grinning тук такива неща – няма...
Mitonela-   много ми допада как си аранжирала свеща, изглежда ми като чаена, но като че ли ми се вижда по голяма... може и да  грежа,.. а това там са кестени нали  Simple Smile тука няма такива дървета Peace а върху салфетката предполагам това е канела, много оригинално, като в СПА ... Heart Eyes  bouquet
siren - съвет конкретен не мога да дам, но според мен разгледай в галерията снимките на леля Ог, Дина, Ягодка и останалите момичета да не изброявам и забележи там какви снимки те правят.... като човек разглежда повече му се набиват някои неща на окото. Аз да речем вечер, когато няма естествена светлина не снимам масите защото снимките придубиват не естествените си цветове а други нюанси, освен това обичам да снимам под ъгъл нещата не точно над масата... но всеки си има вкус... снимката с храната изглежда добре и много апетитно и кърпите ти са прекрасни, важно е нагласата с която приготвяш масата, а пък че снимките не стават на 100% не се тревожи   bouquet
Ккриси- мммм нови салфетки а?!  Peace всичко забелязвам аз и само колко готино ти се вписват със сета от чинии... ейййй така да ти го харесвам този серви, чуден е!
Maце не се спотайваййййй поздрави ни тука набързо, че ми домъчня wavey

# 94
Много красиво аранжирани маси! Поздравявам всички, които са натворили такива красоти!
За сега само ще ви гледам, защото не успявам да стигна до снимане и качване на снимки. Но обещавам и аз да се отчета... Mr. Green
 Heart Eyes

# 95
Здравейте! Ще споделя с вас едно мое решение на тема "Макове".
danchika благодаря за съветите, наистина си права за светлината, винаги снимам вечер, защото само тогава имам време. Simple Smile масите на леля Ог, Дина, Ягодка, Митонела и ....не искам да пропусна съм следила винаги с интерес и за напред ще се уча. Твоите маси също ми харесват много със своята екзотика, цветя.... Hug

# 96
Стефи и последната ти маса е много тъмна...въпреки, че е  много оригинална. Hug  много готино си съчетала мага на чинията и  букета и в чашите Simple Smile
Не знам дали си разбрала, но аз  се съм си в нас ми съм в хотел за няколко месеца, и нямам избор на посуда,  Sad свещници,покривки ... и ми е страшно трудно да аранжирам и въобще на това да казвам аранжировка, но понеже винаги приготвям все някаква маса и ви я споделям, пък и момичетат се ме подканват да им показвам,
Забравих да спомена нещо за последната си аранжировка, че банановото дърво е точно пред балкона и го снимах, за да не слагам отделна снимка го прикрипих към колажа, същото важи и за  цветето, нямам представа какво е.

# 97
  • München, Deutschland
Ягодка, толкова хубави подложки, така хубаво си пасват цветово! А "новите" тикви, изработка на детето, са страхотни и тематични за наближаващия Хелоуин. Как се е сетил така да ги изрисува  Grinning

Mitonela, идейката с канелата на пръчици си я хванала, развила и представила изключително добре  Heart Eyes Много ми харесват салфетките в каква гама са, както и тези малки купички, които ползваш за свещничета, много есенно настроение създаваш  Peace

siren, много интересно си сложила този рънър. Ще си открадна идейката Simple Smile А на втората снимка дървените подложки са много идейни, като видях първия край на снимката и цвета на покривката, си казах: "Това е доста трдуно-съчетаем цвят". Но на теб ти се е получило страхотно!

kKristi, останаха ми очите в тези салфетки, масата е толкова нежна с тях   bouquet

danchika, аааа, danchika, няма да се разберем така  Laughing Не стига, че имаш палмички, ами и бананови дървета, това вече е прекалено  #2gunfire Шегувам се, разбира се, много се радвам за теб, за това, че можеш да си на такова красиво място! Твоите салфетки също ме залепиха за монитора, ти май малко по малко си попълваш колекция със салфетки, струва ми се Simple Smile

Аз днес уших първата покривка (т.е. рънър беше) в живота си Simple Smile Не е перфектен, но си ми е голяма гордост Simple Smile  Сложих я и имам снимки, като си ги кача на компа, ще покажа и тук Simple Smile

Засега лека вечер от мен  Hug

# 98
Здравейте момичета Grinning

Данчика, прекрасна природа ни показваш от острова!Свещичката-цвете я харесах още от миналата маса и салфетките са много хубави!От там ли ги купи?
Стефи, чудесна е маковата ти маса, много интересно си поставила салфетките!С таз покривка може да направиш и някоя шотландска маса.

# 99
Здравейте,
тъй като моята фантазия никаква я няма се записвам да ви следя и честно казано понякога да крада от вашите идеи  Embarassed , тъй като тук има много красоти  newsm51

# 100
Здравейте, мили момичета! Много ми липсвахте!  Hug
Следя ви всеки ден и не се наслаждавам на всички ваши аранжировки, снимки и истории, които споделяте, но напоследък все не успявам да се включа и имам чувството, че дните някак успяват да минават по пет на един път, вместо да се нижат един след друг!  Laughing

Данчика, за теб нямам думи! Първо, искам и аз при теб на морето, при бананите и охлювчетата! Второ, възхищавам ти се на креативността и ентусиазма! Изключителна ти е цялата серия “от нищо-нещо”! Хотелските ти аранжировки са засрамващо добри! Всичките ти маси са като самата теб – толкова позитивни и със силно излъчване, човек няма как да не ги хареса от пръв поглед!  Hug  Снимките ти са страхотни и за мен беше огромно удоволствие да ги разглеждам!! ! Това, което се е случило с апарата ти  е ужасно! Дано ти го върнат! Сигурна съм, че ще направиш прекрасни снимки и с обикновения, въпреки, че знам, че това не е утешение! Честит ти нов, но все пак дано ти върнат стария! Попивам с ненасита разказите и снимките ти и ти благодаря за подробния отчет! На масичката с мидичките вече се разплаках!  Laughing  Другия път да ме вземеш с теб! Благодаря ти и за вниманието, за това,  че не ме забравяш в постовете си, въпреки моята излагация напоследък!  Embarassed
Маце, много идилия има в твоите градински маси – и в тази с шишарките и биричката, и тази с разкошните есенни листа и дюлите, и чаената, и луканковата… Масата със  щолена и безбройните малки цветчета е като картина! Мисля, че тя ми е любима от последните ти маси! И една малка обувчица си харесах, много симпатична!
kKristi,  и аз се засмях с глас на закуската на малката! Много ми хареса! И едни щипки пеперудки видях, които страшно ми харесаха, както и едни шарени червено-кафяви чинии! Ауу, какви красиви салфетки на последната маса!
Митонела,  слънчогледовата ти маса много ми хареса! Минзухарите ти са жестоки! Много ми харесва и как си сгънала жълтите салфетки! Имам като твоите салфетки на последната аранжировка, правих даже една маса с тях, но беше тъмно и не можах да снимам! Ще правя скоро възстановка, дано наистина да е скоро!
Ягодка, както винаги си неповторима! Масата с есенните листа ме впечатли много – разноцветнте подложки (от къде ги намери толкова много?!), сгънатите като листа салфетки и неизменно вълшебното съчетание на цветовете! Видях ти и салфетките, много са хубави! Видях и разкошните слънчогледи в чашка (салфетените), както и страхотните декоративни тиквички! Масичката с мишката ме накара да се усмихна широко! Ооо, чак сега забелязах и малките хартиени тиквички, страхотни! Другата слънчогледова също е много богата и красива, а снимката с чашката с мишката е много весела! Много е оригинална и идеята, която си показала за Хелоуин! Най-силно впечатлена съм от масата с тиквите, може би защото съм точно на тази вълна в момента!
bliznacite2004, отдавна чаках да покажеш някоя аранжировка, много ми липсват масите ти! Тази със смокините и сините свещи и салфетки е прекрасна!
Рози и рози, chrissy, pina, happy-mamma, Chochito, добре дошли в уютната ни темичка! chrissy, pina,  радвам се, че си се включили и с аранжировки и прекрасни идеи!
mama1+2, радвам се, че и ти не ни забравяш! Много ми хареса идеята с чушките и свещите в чашите, много оригинално! Напомняш ми, че е време да помисля за Коледа, че аз тази година сериозно изоставам с всички сезони и празници!  Embarassed
*Шоколадче*, dekamer, siren, добре дошли и на вас, много са ви вкусни масите!
Боряна, и ти се завърна, много се радвам! Много красива червена маса!
Apr, много радващи окото са последните ти две маси! И цветята, и салфетките ти са много красиви, а във фенера съм влюбена!
Hestiq, няма значение колко се бавим с обещанията, важното е да ги изпълняваме все някога Много е красива и вкусна!

От мен една набързо направена, недоизмислена и много скучна маса, но исках да уважа цветето, което ми подариха, а и да намина при вас, че близо месец нищо не съм показвала!

Надявам се да не се изложа с масата за Хелоуин и да има с какво да се похваля следващата седмица!

# 101
Благодаря ти Леля Ог, обещавам при първият опит да направя такава красота, или поне на половина като тази да ви я покажа  Hug

# 102
Здравейте момичета! От много време не съм показвала нищо  Embarassed, но признавам, че редовно и с огромно удоволствие ви следя. Страхотни сте   bouquet Толкова много красоти сте показали, че няма да ми стигне времето да ги коментирам. Надявам се да имам повече време и най-вече идеи за реализиране. Хелоуин наближава и съм намислила някои неща, дано да мога да ги направя. Виждам, че Ягодка вече е подхванала тиквената тема  Laughing
Топли и уютни почивни дни на всички!

# 103
kKristi,страхотна маса.Как ги направи тези салфетки?

# 104
Сиси, благодаря ти!Още някой питаше за тези салфетки как се правят - в миналата тема на 23стр. има клипче/много са лесни/.
Л.Ог, прекрасна покривка и да не съм чула повече да наричаш масата скучна Hug.А такова цвете, то това си е декоративно зеле, имах и аз миналата година, беше много хубаво, но не оцеля вкъщи.Ти нали знаеш, че се гледа навън?

Общи условия

Активация на акаунт