РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 49

• 46 046
  • 693
  •   1
Отговори
# 675

Галя, честит рожден ден и от мен! Жива и здрава с много късмет дарена!

Сладурки Hug
Хепи купувам си сушени плодове тук наблизо на пазара до нас. В някои има захар, но поне при тази жена си пише в кои има и в кои няма добавена захар. Слагам малко, добавям овесени ядки и топла вода и става страхотна закуска. Да ти кажа толкова малко количество слагам сушен плод, че дори и да има добавена захар не ме притеснява, защото в този случай е като подправка.
Да си призная от години не се вглеждам толкова стриктно, особено ако количеството от забраненото е нищожно. Важното е коремчо да е щастлив. Joy

# 676
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но ви чета.
Тъкмо влизам да се похваля, че съм помъдряла и открих, че вече сте ме поздравили- Мурка и Сладурска, много се зарадвах.Благодаря ви!
А сега да почерпя.

# 677
  • София
Честит рожден ден, Гале Hug. Много да си обичана, здрава и щастлива  bouquet.
.
Как си, защо не пишеш? Как са принцесите Hug.
И другите се загубиха, аз вече и новичките следя Mr. Green. Боре, gundie, Дидранад , Де жа ву, ангел?, hrispito и всички останали, къде сте Rolling Eyes.
Ходих на танци, стана късно за вечеря и пия фреш от портокал с трици, дано не засвири корема от глад през нощта Joy.
Лека нощ  bouquet.

# 678
Ами на мен не ми пращаше известия тая тема и затова бях зачезнала, сега обаче съм на линия Hug
На адашката (и аз съм Галина Wink) много здраве и късмет  bouquet

# 679
  • София
Добро утро и успешен ден  bouquet.
.

# 680
Альоооо и от мен Mr. Green

Хепи как е положението с мАлАдьежа Mr. Green нищо не казваш newsm78
може и на скайп за отчет Joy
важното е блясък в окото да има Party най-хубаво е това състояние на възбуда и приключение срещи жижи бижи - ходене нагоре - надолу. изобщо това прекрасни моменти в началото на всяка връзка - а колко е прекрасно ако този момент продължи и след това   bouquet пожелавам ти го Heart Eyes
сладурки - хайде влизайте на отчет, че моята приятелка Бухалкова е ей тук на в ъгълчо hahaha

# 681
Здравейте, момичета.
Благодаря за пожеланията.
Смаилче, не пиша защото съм супер неразделна та чак ме е срам.
Принцесите бяха болни, но вече са на училище и на градина, само се страхувам от студа да не се разболеят пак.
Освен това предстои операция на сърцето на племенника ми /на Анджелина детето/тези дни утре или вдругиден и съм доста притеснена.
Пожелавам ви по една топла усмивка в тезиледени дни.

# 682
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Тук съм, Хепи, надничам и чета, но нямам време да пиша. Гоня срокове и времето не ми стига. Иначе сме старателно разделни в къщи - тези дни правих задушено месо с разни салати към него; днес сме на кафяв ориз с праз и лека зеленчукова супа от лук, морков, целина, чушка и само един картоф на цялата тенджера. Тоз кафяв ориз - голямо варене, голяма драма, но на мен ми хареса много (за разлика на остатъка от домакинството).

Галина, стискам палци за лека операция на племенника ти, дано мине леко и детето се възстанови бързо.  Heart Eyes

# 683
Здравейте и от мен  Hug.
ГолЕм студ  cold.........
Аз бях нощна смяна и след неуспешните ми опити да  1countingsheep  , реших да не се мъча повече.
Галина, чеситит рожден ден  newsm59!
Бъди жива здрава и много щастлива !
пожелавам на племенника ти успешна операция и бързо възстановяване Hug.
 Didranad, на мен кафявия ориз ми прилича на жито.
Dundy Sladurska, ето ме на, отчитам се  Laughing .
 happysmile, и аз съм от любопитните и нетърпеливите да разбера  Wink.....
Госпожо, къде си как си  Heart Eyes?
Хубава вечер, момичета, аз отивам да си лекувам главобола.

# 684
  • TX
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed :fingerscrossed:Angelina gALINA

# 685
Здравейте момичета!
Приематели нови попълнения?
След доста неуспешни диети и непрекъснато качване на кила,реших че това ще е последния ми опит,и дано да е успешен.Ще се радвам и на вашата подкрепа Peace

# 686
  • София
Галина - стискам палци за юнака Praynig, дано мине леко и да се възстанови бързо Hug.
Дидранад - супер меню Peace.
Алекс, Дънди - не ме кефи младежа вече - скъп на триците, евтин на брашното ми се струва Rolling Eyes. Парадира с неща, които не ме вълнуват, пък други пропуска Crossing Arms.
svetli333 - добре дошла  bouquet.
Аз днес - закуска - банан, обяд - пилешко със зеленчуци, следобедна закуска - мандарини, вечеря - салата с пълно зърнест хляб Flutter. Намерих си и фитнес инструктор - почвам в събота Flutter Mr. Green.
Хубава вечер  bouquet.

# 687
Гале, стискам палци и вярвам, че всичко ще мине ОК.  bouquet

Хепииии - малииии каква програма си си спретнала Mr. Green Ти така в това темпо, скоро тотално ще изчезнеш Joy Но само така давай. А за младежа, по-добре сега го гледай под лупа, че после ако станат работите с чувства, става страшно Thinking Мъже колкото искаш, качествените са малко, но пък ти си ни такова слънчице, че няма начин да не попаднеш на правилния човек Heart Eyes

Момичета - днес явно заплахата проработи и ми харесва вашата активност  bouquet
Алексче, добре че те зърнахме и теб - че се загуби Joy Heart Eyes
Госпожоооооо  bouquet
Светли приемаме и още как - само се зареди с търпение и приеми, че това нещо РХ е начин на живот. Hug

# 688
  • София
Добро утро  bouquet.
.
Специални положителни мисли за племенника на Галина Praynig Praynig Hug.
Дънди - няма страшно, няма опасност да се загубя Joy, не мърдам ни на килограми, ни на мерки Crazy.
Хубав и успешен ден  bouquet.

# 689
Добро утро и от мен  Grinning.
Нашата Хепи е сервирала кафенце, аз мятам чайче- за разкош.

Сладурска, така е ,като съм на работа, излизам по тъмно и се прибирам по тъмно и докато се освежа, вечерям, чуем се с виенчанката и то станало време за лягане Laughing.
Сега имам почивни дни и ще бъда редовна .
Хепи, може пък човекът да се притеснява, понякога мъжете се правят на глупаци в стремежа си да се изтъкнат. Виж например мъжките птици - то не е перчене, то не са надувания  hahaha  Стига съм дрънкала глупости, принцът на мечтите ти ще се появи, със сигурност ти заслужаваш най- доброто. Айде, слагам ципа на устата smile3505, че днес май не ми е ден Joy ,само глупости дрънкам....
Прекрасен слънчев, макар и мразовит Трифон зарезан и наздраве.

Общи условия

Активация на акаунт