РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 49

• 46 036
  • 693
  •   1
Отговори
# 660
http://media.snimka.bg/1883/010022031-big.jpg
http://razdelnohranene.hit.bg/Klasifikaciq/Tablica.htm
http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?t=997
Като пускам нова тема ще ги кача от други сайтове, не от блога, защото там периодично изчезват, незнайно защо Peace.

# 661
Супер, много ти благодаря, Алекс  bouquet
Аз да питам, че нещо не разбирам Embarassed по тези таблички... Там, където пише, че комбинацията е проблемна, а не лоша какво значи? До колкото разбрах лошите трябва да се избягват. А проблемните какви са? Такива, каквито рядко трябва да се ядат или..?
Благодаря предварително!

# 662
Правилно си се ориентирала  Grinning. Проблемните може от време на време, по твоя преценка .
Ако организмът ти ги приема и разбира се, целта ти е здравослово хранене, може да си ги позволяваш по- често.
Ако целиш отслабване, трябва да си по стриктна и комбинации, отразени с прасенце/ не напразно  Wink/,трябва да ги забравиш  Peace.

# 663
Вече ми е доста по-ясно Mr. Green По принцип целя сваляне на килограми (5-6 броя), но и ми се иска някак да сменим тия месища ужасните, бъкани с гадости Sick или поне да намалим максимално приема им. Половинката има повече за сваляне и затова сме единни вкъщи  Wink Ако имам някакви въпроси още, ще ви питам - вие сте моята енциклопедия-всезнайка Hug Heart Eyes

# 664
  • София
Добро утро, милички  bouquet.
.
Аз днес съм отпуска, имам една обедна среща и после мързел Mr. Green. Не че вкъщи не е на вили и могили, но ще изчакам тати да си тръгне и тогава ще редя Crazy.
Днес се изкуших с едни кифлички, дето правих и закуската ми хич не е разделна Whistling, но довечера ще подскачам повече на танците,за да ги изгоря Party.
Как сте вие в този студен ден? Heart Eyes
Хубав петък  bouquet.

# 665
Дами, я да ви питам аз нещо... Гледам в табличките млякото може да се комбинира с хляб и тестени изделия и зеленчуци. Това значи ли, че например може да се направи една баница с праз, спанак, лапад или нещо такова и да се хапва за обяд да кажем  Thinking?
Шоколада къде го отнасяме - към въглехидрати ли (говоря най-вече за черен шоколад, че такъв ядем вкъщи)?
Друго май не се сещам да питам засега Thinking

# 666
qcka, къде видя, че млякото може да се комбинира с хляб и тестени изделия?
Баница с праз спанак или друга зеления може да си ядеш, но не слагай мляко в нея и не я комбинирай  Peace.
Шоколадът се яде самостоятелно - като глезотийка, например като следобедна закуска и след него - 4 часа не се яде друго.
 happysmile, как ти се радвам на ентусиазма  Hug.
Аз пък вчера направих любимата си медена торта - хич не е режимна, но от понеделник започвам подготовката за житния режим и тези дни ще се поглезя малко Mr. Green.
Хубав ден на всички Hug.

# 667
 ooooh! ама че засичане съм направила... Много съм влюбена hahaha
Благодаря за уточнението!  bouquet

# 668
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
qcka, четох някъде, че откъм баници разделна е само баницата с тиква. Мисля че и щрудел с ябълки може да се получи.
Снощи правих за вечеря задушени зеленчуци от замразените миксове - броколи, карфиол и моркови и запечени с кашкавал на фурна. Стана много вкусно.

# 669
  • София
Здравейте,
Да пием по един следобеден чай Hug.
.
Сутринта ходих на кукерския празник в Перник - уникално преживяване, горещо ви го препоръчвам(утре е последният ден)! Невероятни костюми, настроение, атмосфера Party. А като задрънкат всички в купом, целият наструхваш от вълнение Laughing. Не че не се намръзнах, но си заслужаваше Flutter.
Хубава вечер, аз два дни хич не съм разделна Blush Whistling.

# 670
  • София
Добър ден Hug.
Сервирам ви следобедната закуска и се надявам да дойдете да споделите как сте Heart Eyes.
.
Попадна ми някаква книга Клуб "Плоско коремче", като я прочета, ще ви споделя как е Crazy. До тук идеята й не е лоша Simple Smile.
Мислех да пиша по - горе, ама забравих Mr. Green, та да кажа мнението си за мюслитата, особено Фитнес - да, много са вкусни, но за мен не са разделни сами по себе си Naughty. В тях има добавена захар(пише го на опаковката), а тя не се съчетава със зърнени храни, ядки и семена. Рекламата, че са здравословни, както и на Активията, е малко спорна(да не говорим, че в САЩ осъдиха Данон за твърдението, че регулира стомаха, а тук още върви). Идеята е, до колкото е възможно, да се стремим към истинска храна. Вярно е, че не може да се ограничим от всичко, че ще хапнем и бял хляб, и пица, и шоколад, но в рамките на разумното. Разбира се това е мое мнение и не убеждавам никой Peace.
 Хубава неделна вечер и усмивки  bouquet.

# 671
Дзак и от мен Heart Eyes

Мерси за плода Хепи Mr. Green

Абсолютно съм съгласна с теб и с казаното от теб. Peace Активията е нешесте и то какво, регулира - друг път  Mr. Green

Не случайно си квася кисело мляко от край време вкъщи - поне знам какво ядем!
Дори съм правила експерименти преди време с кои кисели млека купени то магазин за закваска става и от кои прясното трябва да хвъря, защото за нищо не става hahaha Жива заквастка - друг път. Сега броя на тези които имат е малък, но все пак по-голям от преди Joy
Мюслитата с добавена захар не стават, както и корнфлексове и разни такива чешити.
Лично аз или си правя мюсли сама на момента или си купувам от здравните магазини или био магазините мюслита с 40 процента сушени плодове и са - ммммм. Joy
От две седмици не сам яла мюсли, на портокал съм, но май, май скоро пак.
Абе важното е каквото ти се яде, това да е в разумно количество и правилно съотношение Mr. Green
Е хайде и аз се изказах по въпроса Joy

# 672
# 673
  • София
Добро утро и успешна седмица bouquet.
.
Дънди - а от къде намираш сушени плодове, в които да няма добавена захар? Имам съмнение, че тези масовите ги подслаждат Tired Rolling Eyes.
Мурка - мерси за закуската Hug, днес моята е банан Crazy.

# 674
  • TX
Гале здраве късмет и любов
Днес на протеинчета сус зелева салатка

Общи условия

Активация на акаунт