РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 49

• 46 034
  • 693
  •   1
Отговори
# 30
Дубрутруууу и от мен в тоз прекрасен ден Mr. Green
Алексчееееее ах как ми липсваше твоето кайве Heart Eyes Примерна съм аз вече  Embarassed Mr. Green
Хепи, да е жива и здрава баба ти и още много рожденни дни да чествате заедно семейството   bouquet
Росито, страхотни са изненадите - как да те отидеш и да го нацелуваш този човек, който ти прави такива изненади, а и децата също ги намляскай, както си подобава  Mr. Green
Сладуранки - нали знаете по домовата на Госпожата, която очаквам да грейне и тя  Mr. Green като се завърне от моренцето  Hug

# 31
  • България
привет
тъкмо се върнах от пазар с 3торби зеленчуци и плодове
 ще лунувам-вземам се в ръце малко прочистване е нужно на тялото ми,закуска смокини обяд пъпеш вечеря диня
ох как леко ще ми стане
и продължавам с чистенето у дома и подреждането на багажа моя и на децата
хепи жива и здрава да е баба ти да ви радва още дълги години
алекс  сладурска благодаря за милите думи за семеиството ми
къде са другите момичета...
усмихнат ден от мен

# 32
Здравейте, мамита! Аз съм начинаеща в тази тема и в РХ изобщо.Четох толкова много за него и реших от днес да го почна с началото на седмицата,но имам много неяснотии. Аз ставам към обяд и пропускам закуската,което не знам дали ще навреди на разделното ми хранене .. но още от първото ми хранене аз комбинирах неправилно храните-ядох кашкавал и домати. Затова се чудя какво да вечерям и ще се радвам,ако ми помогнете с менюто.От кафето не мога да се откажа,но мога да го пия и чисто.Ще навреди ли,ако хапна малко ванилов сладолед като следобедна закуска,тъй като някъде четох,че след белтъчини мога да хапна сладолед или шоколад?

# 33
  • Canada
Здравейте Прекрасни моми4ета! Heart Eyes
Росито, да си жива и здрава! Децата са ти прекрасни, а пък за изненадите няма да говорим!   bouquet
Хепи, здраве и дълголетие за  баба ти!   Hug
cvetinchety, добре дошла при нас!  Hug
Брат ми и фамилия ни бяха на гости за дългият уикенд и си изкарахме 4удесно, но и много хранително  Rolling Eyes
Днес е ден на труда при нас - официален празник и сега планираме какво ще правим...

Гуш и цун за вси4ки!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 34
благодаря ти много,но все пак никой не ми помогна Sad

# 35
  • TX
благодаря ти много,но все пак никой не ми помогна Sad
добре дошла и от мен  bouquet
http://club-rh.blogspot.com/2009/01/blog-post_2439.html тук има доста полезни съвети за начинаещи,примерни менюта и т.н постарали са се момичетата
хвани един автор и се придържай към него, теории има колкото и автори, въпроса е на теб кое най ти допада, прави и по един разтоварващ ден, това отпуска усещането, че си налагаш някакви ограничения, нека  РХ ти е приятел и съюзник, начин на мислене преди всичко, а не на поредния режим след който ще ти станат дънките от по миналата година. 

# 36
Здравейте, мамита! Аз съм начинаеща в тази тема и в РХ изобщо.Четох толкова много за него и реших от днес да го почна с началото на седмицата,но имам много неяснотии. Аз ставам към обяд и пропускам закуската,което не знам дали ще навреди на разделното ми хранене .. но още от първото ми хранене аз комбинирах неправилно храните-ядох кашкавал и домати. Затова се чудя какво да вечерям и ще се радвам,ако ми помогнете с менюто.От кафето не мога да се откажа,но мога да го пия и чисто.Ще навреди ли,ако хапна малко ванилов сладолед като следобедна закуска,тъй като някъде четох,че след белтъчини мога да хапна сладолед или шоколад?

Добре дошла  Hug
задължително прочети блога и си избери една табличка, която най-много се доближава до вкусовите ти желания и не на последно място личен комфорт Peace Научи се да четеш етикетите на продуктите, които купуваш. Във всеки продукт има протеин, въглехидрат и мазнина, когато някой от тези е в по-голямо количество, то този продукт го причисляваш към съответната група. За мен лично кашкавала съм го приела като мазнина, освен ако не е от нискокалоричните или растителни. Сладоледът е въглехидрат не става за десерт след белтъчна храна Peace, ако искаш сладолед добре но като самостоятелен прием, както и плодовете. Кафето си го пий както си искаш или свикнала, но след него не яж веднага - изчакай поне час и половина като през това време пиеш и вода. Сутрин или на обед за теб поускори стартирай с кафе след два часа към 14 часа хапвай плод. и като мине време обядвай салатка с пържола или филия хляб, а вечерта предпочитай салата + белтък. Не ползвай повече от един белтък на хранене. Това е общо взето Peace Прочети блока - там се намират всички твои отговори на въпроси. Имай предвид, че сама трябва да намериш комбинациите, които леко понасяш.

ЙОНИТООООО ах как се радвам да те видя Hug Как е лятото при вас? Как изкарахте с вашите? Хайде разказвай, ако не тук то пиши на скайп. Мислихте тези дни, както и Мимче. Hug

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 17:45 от Dundy Sladurska

# 37
Здравейте разделнички! Hug
Роситоо страхотни подаръци Simple Smile а за смокините направо ги предпочитам пред всичко останало-дори и пред торта Тирамису и  Гараж.Моите смокини в двора нещо  тази година изобщо нещо ги няма едни дребни чак ме е яд да ги гледам.
Алекс горе долу нещата са добре в смисъл,че работата върви ,а със здравето се чувствам добре.
Да наистина отслабнах 10 кг и сега гледам да ги задръжам.Просто тайната я разкрих за моя организъм,а тя е следната.
Значи отслабвам по-бързо с чисти протеини,малко мазнина,малко въглехидрати.Не злоупотребявам и с плодовете.Картофи и ориз нещо не ги долюбвам много.Овесени трици всеки ден направени като  палачинки.Правя си и диетични сладкишчета,а ранната вечеря при мен е табу.18.00 ч аз трябва да съм се навечеряла.Когато закъснея и кантара на сутринта ми показва плюсове във грамове.Но пък-чак толкова с грамчета да не се вманячваме.Е имам плюс,минус 1`-2 кг варират м/у 66 кг 67 кг.Ето там  варира теглото ми.Но видимо всеки казва ,че много съм отслабнала и по-вече не трябва,защото става грозно.Трябва да се избере такова тегло което да мажеш да го подържаш.Също и порцийките ми са колкото шепата ми,обаче ядене не препускам.Дори и когато съм първа смяна,когато си дойда и си легна в 16ч когато стана пак ям.Може и две хапки нещо да е  но ям и тогава пия кафе.
Много движение и сега започнах по-малко да правя преси коремни.
Идва зима и някак си намаляват зеленчуците newsm78 и с тия туршийки ..... но аз не ям много.
Да пропуснах да пиша също ,че не пуша от 4 г.не пия никакъв алкохол,дори и бира,безалкохолно единственно кола лайт колкото да казват,че е вредна и т.н.
Е не казвам ,че не пия понякога чаша вино или 0.050 г уиски просто за компания.
Всичко купешко от рода на баници,тутманици,милинки-не ям.Предпочитам аз да си го направя.
Спагети обечам,но без месо ,а със зелечнчуци.А крем карамел не съм и преставала да ям.Но по Дюканска рецепта.
Мисля,че всеки трябва да научи какво иска тялото му.Или просто мозъка контролира нещата.
Поне аз открих за себе си някои неща и дано не допускам по-вече грешки.
Просто по-някога се замислям когато прегрешавам дали трябва да го направя,дали го иска организма ми или просто аз съм си втълпила,че трябва да ям това.
Е имала съм и прегрешения то кой не прави,но просто  не трябва да се улива  човек.
Това е за мен.Сега може някой да ме критикува друг да ме подкрепи,но всеки има право да прави това което мисли за необходимо и полезно.
Вода също пия 1.5 защото имам сън следобеден и вечер след 17ч не искам да си натоварвам бъбреците.
Ами то стана малко дълго това" Паисиево "писание но пък отдавна не съм писала.
Аз не си пиша в др.форуми в Дюканския само  ги чета.
Утре съм почивка ще правя пак домати консерви.то тази година много нещо newsm78дал  Господ  домати Grinning,а пък така ми се шие гоблен....
Да дето казват ,че диетата на Дюки била вредна..незнам при нас ни правят профилактични прегледи и се оказа,че захарност, сърце всичко е шест плюс.Само  с очите ми изписаха увеличение на диоптъра за близо.Там си го знам,че не съм добре.
И така до..... и аз не знам докога ,но ще ви пиша!!!!Тия дни ще е!! newsm78
Обичам Ви! Heart Eyes

# 38
  • TX
Джижи  Hug Джижи  Hug Джижи  Hug
много, ама много се радвам как позитивно "звучиш" и се чувстваш, толкова отдавна не си писала, все като мираж се мяркаш, та те прочетох на един дъх.
като споменах  все като мираж се мяркаш, то май доста разделнички се покриват, я Дънди с бухалката и по домовата книга на  г-жата  Hug Hug Hug

# 39
Добро утро .
Джижи, поздравявам те ,намерила си правилния режим на хранене, имаш психическата нагласа, какво друго да иска човек ?!
Мурка, наисина доста разделнички липсват,но то винаги е така. Захладнее ли времето и активността се увеличава.
Йонито а снимчици няма ли? Развълнувах се, нападнаха ме едни спомени....
cvetinchety, добре дошла при нас  bouquet.
Освен блога ни ,ще ти бъде от полза и една книжка за разделно хранене .
Не бързай със сложни комбинации ,докато не ти се изяснят нещата. Успех!
Госпожата вече мнооого я мисля /да не жабуняса на това моренце  Laughing/.
Мим4е май и тя си имам първокласник - ех че хубавоооо .....
Къде изчезна Невракова, Тули и още много други ?
При нас е лудница- събираме багажи, направо ужас  ooooh!.
Ще се заминава в събота най вероятно .
Желая ви прекрасен ден  Hug.

# 40
Честит празник мили българки  bouquet

Алексче, страхотно кафе Hug
Джиджи, звучиш страхотно, така че продължавай в същия дух Hug
Сладурки гушкам ви по домовата на Госпожата и да знаете, ако не се явите утре заран на отчет всички - ще размахвам моята приятелка Бухалкова Joy
Днес ви е простено, че празник и всеки на всякъде е хукнал  Joy

# 41
Честит празник!!!

# 42
  • София
Добро утро, мили мой Hug.
Сервирам кафенце Hug.
.
Джиджи - звучиш страхотно Heart Eyes. Много се радвам за теб - работа, която харесваш, свалени килограми, позитивно мислене Party. Дано бъде все така, пък и още по - добре Hug. И аз съм била на Дюкан преди време, ако се прави с ум и не се прекалява няма как да навреди Peace.
Алекс - мисля ви и ви стискам палци, ще е страхотно пътуване, сигурна съм Peace.
Йонито - брат ти и семейството му в САЩ ли бяха? Хубави са тея срещи Mr. Green.
ВяраВики - къде се загуби, прибра ли се дечко Hug.
Аз 3 дни почивах с нашите Simple Smile, носех си малко нерви от съботния работен ден и три дни сънувах кошмари ooooh!. За храна няма да ви говоря Crossing Arms.
Хубав ден и усмивки  bouquet.

# 43
Добро утро Hug!

Хепи, страхотно кафе  bouquet към него добявам букет цветя и моята чаша, която сега си пия с омайната течност  Joy
Няма да се косиш, защото ще ти мине Peace Ядове на работното място винаги има важното е да започваш деня с я..... и ти минава hahaha
Сега мили сладуранки, за да не влиза в действие моята приятелка Бухалкова - хайде всички на отчет и на по чаша кафе hahaha Тули, Нерви, ВВ, Росито, Лени, която също се загуби Crazy Госпожата - Алекче, Джиджи и всички останали заподозряни Joy
цунем ви

# 44
  • България
здравеите и от мен Hug
много не ми се пише #Cussing out
още не прибрала се и лепнах стомашен вирус за1 ден смъкнах едно кг и съм страшно отпаднала
за сега ми е подобре  ooooh!но  ми се объркаха всички планове
трябваше да пътувам да накупим дрешки на бъдещата ученичка
до училището,до социални ами куп задължения
не изпускам помощта за 1клас ще подам документи Mr. Green
сега ще хапна малко кускус еи така чист че ми е премаляло  newsm78 да ли стомаха ще го приеме
 ooooh!ще пазя стаята и днес
а на вас мили мои усмихнат ден желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт