Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 55 884
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Петифурче, съжалявам да чуя това за ресторанта. Ние бяхме вечер и не сме имали никакви проблеми. Извинявай, ако съм те подвела, но на нас всичко много ни хареса! Даже имаме нова резервация за събота  Mr. Green

daisy_s, не се притеснявай, не се чувствам подведена, аз просто съм си любопитна да експериментирам и затова си взех ваучер. Да, следих мненията тук, включително и твоето, но може би всеки от нас е с различни очаквания и затова се получава разминаване понякога  Heart Eyes
Както съм споделяла аз винаги се интересувам от отзивите за местата, които ме грабват и съвсем не искам да упреквам теб или някого за нещо- просто от общото си правя заключения...и така.

Продължавайте да споделяте милички, помагаме си по този начин! Peace

# 556
  • София
Според мен тази оферта е напълно с рекламна цел.Очаква се, че като отидете там на профилактичен преглед после ще си запишете час/вече платено/за пломби, избелване и т.н.В което няма нищо лошо.Виждам, че офертата е до 15 септември и вероятноста да си запазиш час до 15.09 е малка, имайки в предвид 93 те броя закупени ваучера.От друга страна офертата важи още 2 дни newsm78.Нещо не ми е много ясно.

Ами ето, дойде време на място да проверя случая. Laughing Първо, адресът не е цялостен и докато го намеря, голям зор видях. Накрая стигнах до един блок, който е в средата на гора блокове. Няма указателна табела за стоматолог, няма нищо, но с много питане, мотаене и търпение успях да стигна до някакъв 5-ти етаж на някакъв вход "Б" и след изчакване и с много късмет да намеря врата, на която пише съвсем други имена, но все пак на стоматолози. Съответно никой не отвори след настоятелното ми звънене и се наложи да се обадя по телефона. Отговори приятен мъжки глас, който обясни, че трафикът е натоварен и може би ще успее да дойде след 30-40 мин./а вече бяха минали 10мин. от уговорения преди дни час/, но впоследствие реши, че е по-добре някой друг път да се отбия без да даде никакви конкретни предложения.  Rolling Eyes  Laughing ЕЕЕееее, знаех си аз, че тези безплатни услуги са мнооого съмнителни. Само дето си загубих времето, което можех да оползотворя по много по-добър начин.  Twisted Evil

# 557
  • Countryside
Един бърз отчет да дам за ползваните ваучери:
Go pasta -пастата не е лоша, но соса беше недостатъчен, както и месото и зеленчука в него също, 5/10. Виното също не ми хареса, десерта беше като в стол, не би повторила нито с, нито без ваучер.
Taj Mahal, добре както винаги, ходила съм с и без ваучер - доволна съм. Само да вметна, ходих тази семдица съседните 3 маси също бяха с ваучери  Mr. Green
Подстригване в Арлет - много внимателно беше девойчето, но определено се учеше на мен  Mr. Green Въпреки всичко добре се справи, взех си втори ваучер, оценка 8/10.
Масаж в Елеганс с макадамия+вулканичните камъни, не е зле, момичето е внимателно, но масажа не струва, бях схваната от климатика в офиса, не почувствах кой знае какво облекчение, 7/10, заради маслото и отношението. Определено препоръчвам салона Сабина СПА, много са добри там, като нова излизам!
Суши от Кабуки - перфектни, както винаги 10/10
Почивните дни сме на Банско с ваучер за Вила Рока, но ние сме ходили многократно там, така че не очаквам изненади.
Сега чакам нещо изгодно като цена и локация за боядисване и почистване на лице, някой да препоръча нещо?  Thinking

# 558
  • София
Taj Mahal, добре както винаги, ходила съм с и без ваучер - доволна съм. Само да вметна, ходих тази семдица съседните 3 маси също бяха с ваучери  Mr. Green

Тъй като ресторантът често е пред очите ми, да споделя - от години не бях виждала маси навън. От както пускат ваучери - има редовно.  Mr. Green  Явно доста са продали  Laughing. Дано се задържат така и без ваучери!

Купих си от картофките на спирали  Wink. Дано стават за ядене.  Laughing

# 559
  • София
Някой ще помогне ли като ми припомни един фризьорски салон, моля.
Беше на ул. Самуил междуу Солунска и Алабин, май. Бях чела хубави отзиви и реших, че някой ден ще отида и без ваучер. Да ама те били два - един срещу друг. Е, кой е този, от който някой беше доволен? Ако този някой още пише тук, нека да се обади, моля.

# 560
А какви са отзивите за козметичния салон Белийз. Има оферта за липомасаж.

# 561
Някой ще помогне ли като ми припомни един фризьорски салон, моля.
Беше на ул. Самуил междуу Солунска и Алабин, май. Бях чела хубави отзиви и реших, че някой ден ще отида и без ваучер. Да ама те били два - един срещу друг. Е, кой е този, от който някой беше доволен? Ако този някой още пише тук, нека да се обади, моля.
Бяха доволни от Hathor. Пиши и ти ако си доволна. На мен мястото ми е удобно и също мога да го посетя. А и в момента за там има активни ваучери, само че не включват подстригване. Ако се интересуваш - ето http://www.kolektivno.net/offer/948/L%E2%80%99OREAL-%D0%B8%D0%B7 … 3.00-%D0%BB%D0%B2

# 562
  • София
Връщам се от тази оферта http://www.dalavera.bg/528/za-vsyakakav-povod-4-lv-za-klasichesk … 12-lv-67-otstapka
много съм доволна от салон Виор като  отношение, изпълнение, обстановка. Оценка 10/10.
Салона е нов и много се стараят. Дъщерята/колежка им е/  беше в къщи, огледа ме много критично в главата и в ръцете и одобри изпълнението. А до сега винаги е намирала недостатъци на маникюра.
Препоръчвам го на всеки.

Много се радвам, имам 2 ваучера за там.  Grinning

Звънче, малко по- късно ще пусна снимка на татуировката, че забравих фотоапарата в колата и трябва да отида да го взема. И аз отдавна исках и си взех ваучер именно, защото е за 1г. Макар да имам съмнения дали ще се махне. Даже питах тук дали някой знае нещо и Съни 6913 ме успокои, че се махали. Момчето каза, че се прави с боите за перманентен грим. Ако някой си е правил евентуално би могъл да сподели дали избледнява.  Peace

# 563
  • София
Взех си това,ако знаете от кога му се каня на този Вега тест,утре ще се обадяда си запиша час за събота евентуално и ще ходя да си го платя

http://piperki.bg/offer/id-244/%D0%9F%D1%8A%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D … %D1%81%D1%82_.htm

# 564
  • София
Да споделя какво се случи все пак като успях да използвам ваучера от тази оферта за Център Кинетик:
http://dadeno.bg/team.php?id=15
1. Първото ми посещение беше неуспешно, тъй като администраторката се объркала като ми записвала часа - върнаха ме, тъй като съм закъсняла, а реално аз бях подранила...
2. В офертата е описано, че "Енергийната терапия за тяло Витамакс за 25 вместо за 90 лв. включва: терапевтичен масаж на цяло тяло
зонотерапия с маска от зелен чай (на крака)
светлинна физиотерапия Инфраред "

Цялото тяло включва ако някой не знае задна част на крака и гръб. Предната част на тялото и ръцете явно не са част от тялото  Mr. Green
Зонотерапия и светлинната терапия въобще не получих ?!?!?! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Оценка: 1/10 - все пак ме намазаха с някакъв крем  Mr. Green

# 565
  • в 1001-та нощ
провокирана от описания случай се питам:"Не изисквате ли обяснение, ако част от сделката не е осъществена?" - т.е нещо са спестили или ние не сме разбрали  newsm78

# 566
  • София
Ето една оферта, за който е на вълна училищна занимална, важи за 18 СОУ, 32 СОУ, 2 СОУ, 38 ОУ и 129 ОУ :
http://sdelkite.bg/sdelka/273-%D0%B4%D0%BE-40-%D0%BE%D1%82%D1%81 … %D0%B0%D1%81.html

# 567
Прочистване на организма с йонна детоксикация в Ivy Lounge при Д-р Ива Савчева http://www.zadrujno.bg/Kupi-vaucher.aspx?id=948
И да не е в това студио , има ли смисъл самата процедура? 

Аз пък посетих тази д-р Ива Савчева, ако е доктор - много неадекватно същество. Освен мен прие едновременно 10 жени за детоксикация,докато обслужваше тях, аз чаках час и 15 минути.На края ми отложи часа за друг ден, защото дойдоха записаните за часа след мен хора.На следващия ми записан час, тя изобщо не се появи. Наиситна нямам думи как може да си рекламира услугата, при положение, че е толкова неадекватна. Та парите за ваучера са си за нея...какво да се прави, нагла жена

# 568
  • София
Връщам се от тази оферта: http://www.imasdelka.com/boqdisvane-na-kosa-s-matrix-ili-keune-m … 5lv-vmesto-un6ok3
Някой беше питал за отзиви за салон Милано.
Останах доволна, момичето спази всичко от офертата...реших се и наподстригване - ок се справи.
Накрая дават и оферта с намаления, ако се върнеш пак.

# 569
  • Countryside

Тъй като ресторантът често е пред очите ми, да споделя - от години не бях виждала маси навън. От както пускат ваучери - има редовно.  Mr. Green  Явно доста са продали  Laughing. Дано се задържат така и без ваучери!

Честно казано според мен са се поувлекли в цените, може би това е и причината за отлива. Заведения бол, дори индиийски ресторанти има вече няколко. Да не говорим за тези ваучери, които провокират хората да пробват нещо ново. Така че, да продължават с ваучерите  Mr. Green

И аз се интересувам от този Вега тест, някой който го е правил да сподели има ли смисъл  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт