Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 276
  • 953
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, ще има ли курс на 17.12 при Стоянов трети клас?
Не знам за 3-ти клас, но 4-токласниците ще имат утре. Отучването беше заради 24 декември.

# 211
Третокласниците при Елза Тодорова също ще имат курс утре.
Синът ми беше болен миналата събота и неделя. Може ли някой да ми каже какви са домашните за утре. Предварително благодаря на тези, които ще ми помогнат.

# 212
  • софия
Синът ми беше болен миналата събота и неделя. Може ли някой да ми каже какви са домашните за утре. Предварително благодаря на тези, които ще ми помогнат.
Мога да ти кажа ,но чак довечера като се прибера от работа.

# 213
Мога да ти кажа ,но чак довечера като се прибера от работа.
Благодаря. Все пак и довечера ще свърши някаква работа.

# 214
  • София
И сина ми е разбрал, че няма да имат утре, но едно негово приятелче и в СМГ казват, че курсове ще си има.Освен да звънна на Стоянов, за да не се разкарваме излишно.

# 215
  • София
Утре си има редовен курс при Стоянов /звъннах му/

# 216

Диктувала е задача:
- Намерете всички възможни правоъгълници с обиколка 18 см.
-намерете правоъгълник с най-голямо лице

стр.20/4, 5, 6, 7, 8, 10 задачи от тетрадката

стр.70/6, 8 задачи от читанката

# 217
Много благодаря на migitobouquet

# 218
  • софия
Да напомня утре сутрин има курс от 8ч при Елза Тодорова.

# 219
Някой може ли да ми каже какво са учили в неделя при Елза Тодорова и какво е домашното. Много благодаря!

# 220
Някой може ли да ми каже какво са учили в неделя при Елза Тодорова и какво е домашното. Много благодаря!
Учили са "Намиране на число, скрито зад буква" Няколко задачи са решили в час, всички останали от читанката и от тетрадката им бяха за домашно, доколкото видях. Така че, за по-сигурно ги решете всичките   Simple Smile

# 221
Учили са "Намиране на число, скрито зад буква" Няколко задачи са решили в час, всички останали от читанката и от тетрадката им бяха за домашно, доколкото видях. Така че, за по-сигурно ги решете всичките   Simple Smile
Благодаря!!

# 222
Много моля някой да напише, какво са взели вчера при Стоянов - 3-ти клас. Предварително благодаря!

# 223
  • София
мими.ива при Стоянов са взели Аритметични главоблъсканици.Решили са на 28-29 стр от жълтата читанка всички 1-12 задачи.За домашно - само пререшаване на задачите.

# 224
  • София
И от зелената читанка на стр.129 задача 3.Това е

Общи условия

Активация на акаунт