Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 241
  • 953
  •   1
Отговори
# 225
k_punch , много благодаря!   bouquet

Според моето дете: "твоят син е роден с калкулатор в главата"  Joy

Още веднъж Благодаря!  Hug

# 226
  • София
Мими.ива  Joy Joy наистина има нещо такова, смята си за развлечение... Joy

# 227
Здравейте всички,
много моля, за информация за домашното и какво са взели на последния курс при г-жа Елена Киселова. Синът ми беше болен и пропусна занятията. Предварително благодаря.

# 228
Здравейте всички,
много моля, за информация за домашното и какво са взели на последния курс при г-жа Елена Киселова. Синът ми беше болен и пропусна занятията. Предварително благодаря.
Моля за същото и при Илиана Цветкова, за 4-ти клас.

# 229
Любопитно ми е по какви учебници и помагала се преподава в четвърти клас, защото математическата читанка вече са я преполовили и по мои сметки може би до края на годината ще вземат всички теми, а на нея пише, че е за 3-ти - 4-ти клас. Някой може ли да сподели?

# 230
Има читанка за 4ти клас само
http://www.book.store.bg/p11966/matematicheska-chitanka-za-4-kla … a-pandelieva.html

Моят син на курсовете в 4ти учеше по
http://kaloyanov.com/podroben.php?nr=23&%20chislo=2

Задачи много.. само мерак да има  Simple Smile

# 231
Информация от сайта на СМГ за занятията утре:

На 28.01.2012г. /събота/  курсове няма да имат:Елена Станчева, Линка Минчева, Илияна Цветкова.
Красимира Петрова започва нов курс за 4 клас от 11 февруари 2012г. в 8 часа.

http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=section … 13&Itemid=181

# 232
  • столицата
А аз да попитам нещо "леко" переспективно- кога стартират записванията  за курсовете за 3-ти клас? Естествено става въпрос за децата, които догодина ще са  третокласници.

# 233
  • Младост 4
Предните три години записването започваше на 1 юли.

# 234
Предните три години записването започваше на 1 юли.
Не само предните три години, а и преди тях записванията започват значително преди обявяваните начални дати !!! Ако желаете детето Ви да попадне при определен преподавател трябва да се свържете лично с него още сега (за някои преподаватели дори може вече да е късно, напр. за Иван Симеонов) за да включи детето в списъка на курсистите си.
Доста е забавно как никой до момента не си задава простичкия въпрос:
"Как 5 мин. след началия час в първия(!) обявен за записванията ден в списъка на някои преподаватели вече има 15-20 имена?"
Я се опитайте да запишете трите имена на дете в тетрадка, да преброите плащаните от родителите пари, да напишете квитанция за парите и да я дадете на родителя и вижте колко време Ви трябва - поне 1 минута. А за 10 деца? А за 20? И всичко това за 5 минути Wink

# 235
Мами, знаете ли дали тази събота ще има курсове? Аз предполагам, че няма да има, но синът ми настоява да ходи  Shocked

# 236
  • София
Защо да няма? Всички наши извънкласни занимания си текат.

# 237
Според мен по-скоро ще има. Ще чакам до утре следобед да изнесат някаква информация на сайта, и ако не се сетят, ще звъня на учителката (ако успея да й открия телефона)

# 238
Ще чакам до утре следобед да изнесат някаква информация на сайта, и ако не се сетят, ще звъня на учителката (ако успея да й открия телефона)
Едва ли на сайта ще изнесат информация, която се отнася за всички групи.
Според мен няма причина занятията в събота да бъдат отложени.

# 239
И аз мисля, че ще има курсове.
На 4-ти март ще има пробен изпит.

Общи условия

Активация на акаунт