Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 163 317
  • 953
  •   1
Отговори
# 30
  • под течащия покрив

По повод горното за информатика Яшу, се сетих, че познавам един преподвател по математика в СМГ, децата ни играха миналото лято в парка заедно, той е един дългокос, нестандартен, ама въобще не помня как се казва, ако и да съм знаела е било някакво съкратено малко име, но пък имаше страхотно чуство за хумор!
Може би е бил Иван Симеонов  Simple Smile

# 31
  • София
И ние днес за първи път в СМГ. Дъщеря ми започна курса за 5 -ти клас при Велинов. Останала е много доволна от първото занятие. Дано и занапред е така. Ако някой има отзиви за господина, моля да каже.   bouquet

# 32
Този с дългата коса е Иван Симеонов - много се е писало за него и то - само хубави неща. Днес започнахме курса при него. Синът ми е във възторг! Успех на всички!

# 33
  • София
Симеонов съставя задачите за пробните изпита и накрая за финалния.

# 34
  • София
Тази година сина ми е при Р.Караджова , първите му впечатления са отлични.
В събота Караджова каза ,че още не са готови с наредбата за приема в 5 клас.
Някои има ли повече информация?

# 35
Да се обознача и аз -  ние сме при Елза Тодорова, 3-ти клас. За съжаление не можах аз да заведа дребния в събота, но впечатленията  му, а и на татко му са много добри на първо четене. Хареса ми това, че е поставила като условие да не им обясняваме вкъщи допълнително задачите, за да не ги объркваме. И тъкмо си казах - ето, сдадох го вече на образователната система, да го моделират както те решат за добре иииии.... баща му му дава една задача с "Х", точно като тези, които са писали на курса и се оказа, че нищо не е разбрал. Имало дете от тяхното училище, което се лепнало веднага за него, не знам къде са бляли, но гледам, че даже му е рисувал по врата  Rolling Eyes и в крайна сметка не издържах и му пообясних това-онова. Не бях сигурна дали има останало нещо в главата му, че чак и да го объркам. Дано ги поразместят и да следят повече за дисциплината, пък каквото стане, все пак насила хубост не става. Лошото е, че синът ми е амбициран да учи, обича математиката и сам поиска да ходи на курс, защото ще става "голям математик...." Grinning, но има много други деца, които са жертва на болни родителски амбиции и ходят на такива курсове, защото някой така е решил, а не по собствено желание. Това си проличава веднага, и за съжаление те пречат на всички останали, решили да научат нещо.

# 36
  • софия
Ние също бяхме в неделя за пръв път.Малкия остана очарован от госпожата когато го взимах с голяма доза учудване ми разказваше,че са изписали доста страници поне 7 ,но като му знам подчерка са най-вероятно 5  Joy.Сега за другата събота имат домашно ,но се чудя да ходим на състезанието в Габрово или да си ходим на уроците  newsm78

# 37
  • Младост 4
Привет! Моята дъщеря е много доволна от първия урок в събота. И нашият учител е казал,че наредбата за прием не е готова, но е препоръчал на всички деца да се явят на първите две състезания, които ще са на 1-ви и 7-ми? (за 7-ми не съм сигурна) ноември.

# 38
Сали, вашият учител да не е Антони Стоянов, че мъжът ми (който заведе дъщерята) каза, че е чул същото от него в събота. Дъщеря ми не е много щастлива от факта, защото на 1-ви има РД и ходенето на състезание май хич не се връзва с представите й за начало на РД. Ако сте 4 кл. и сте при него ще се радвам да споделяме това - онова от курса тук!

# 39
  • София
Дъщеря ми е втори клас, но ми се иска да следя темата  Wink
Курсовете кога са съботно-неделни, нали? Дъщеря ми посещава занимания в събота в Двореца на децата от 11:30. Дали ще успява и за това, или ще трябва да я отписвам  newsm78

# 40
Дъщеря ми е втори клас, но ми се иска да следя темата  Wink
Курсовете кога са съботно-неделни, нали? Дъщеря ми посещава занимания в събота в Двореца на децата от 11:30. Дали ще успява и за това, или ще трябва да я отписвам  newsm78

Може и да успява ако я запишеш на по-раните курсове, например от 8 часа, свършват в 10, ще имате време да стигнете.

# 41
Здравейте всички,
синът ми ще ходи на курс 3кл. при Елена Киселова. Изчела съм цялата тема, и не срещнах името и да се споменава.Вярно, аз го записах едва септември и просто нямаше много много избор. Може би води за първа година курс. Но ще бъда благодарна, ако някой знае нещичко за нея, и сподели впечатленията си.Също ако има и други майки със записани деца при нея, да дадат знак, за да поддържаме връзка и обменяме инфо за домашни, резултати, състезания и т.н.

# 42
  • София
И моят син е възхитен от Симеонов, чак не мога да повярвам.

Миши-Тети , не разчитай много на Тодорова да те осведоми за дисциплината, в предната тема се бях оплакала, че проблемите ги научихме на родителската среща на последния урок.  Ти трябва да си следиш дали хлапето ти пише достатъчно, това поне ще е показател, че внимава в час.

# 43
Здравейте всички,
синът ми ще ходи на курс 3кл. при Елена Киселова. Изчела съм цялата тема, и не срещнах името и да се споменава.Вярно, аз го записах едва септември и просто нямаше много много избор. Може би води за първа година курс. Но ще бъда благодарна, ако някой знае нещичко за нея, и сподели впечатленията си.Също ако има и други майки със записани деца при нея, да дадат знак, за да поддържаме връзка и обменяме инфо за домашни, резултати, състезания и т.н.

Невероятно безхаберна учителка, съжалявам, че го казвам.
Освен, че не научи на нищо детето ми миналата година като че ли и му уби част от любовта към математиката.
Ако мога да избирам дали да ходи при Киселова или да не ходи, бих избрал второто...
За нещастие, и ние загубихме една година при нея 3-ти клас.
Съжалявам за силно негативното мнение и че те разочаровам, но... това е равносметката от миналата година.

# 44
kodbg, лоша работа! Направо ми се сви сърцето, но по-добре така, отколкото да тъна в неведение.
Аз не бях в събота на първия урок и отидах да се срещна с нея в понеделник. Впечатлението ми беше, че е млада намахана мадама. Беше като хала, и звучеше доста амбициозно. Ами, благодаря все пак.Ще  видя как се справя хлапакът през първия модул и ако се наложи ще правя усилия за другия да го местя....А твоето дете при кого го записа тази година, ако не е тайна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт