Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 264
  • 953
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Е, това е хубава новина. Радвам се, че е получил признание.
То и аз се радвам за него, но бих искала да знам кой ще поеме "неговите" деца...

# 766
  • София
Здравейте,
Звъннах в СМГ и говорих с Г-н Стоянов.
Групите му ще бъдат поети от Г-н Златилов в същите часове.
На първата среща Г-н Стоянов ще дойде също и ще представи Г-н Златилов.

# 767
Здравейте,

Чудесен заместник! Убедена съм, че няма да съжалявате. Изключително уравновесен и методичен,  създава спокойна обстановка в клас, не се прави на шут, но и обяснява прекрасно. Има точна представа за възможностите и напредъка на учениците си, която споделя откровено с родителите (ако те го попитат за това).

# 768
  • София
Здравейте,
Чудесен заместник! Убедена съм, че няма да съжалявате. Изключително уравновесен и методичен,  създава спокойна обстановка в клас, не се прави на шут, но и обяснява прекрасно. Има точна представа за възможностите и напредъка на учениците си, която споделя откровено с родителите (ако те го попитат за това).
Никак не звучи зле!

# 769

И аз съм чувала само добри неща за него. Малко по-суховатичък от другите бил, но като преподавател бил много добър. Успех на дечицата и на новия директор!

# 770
  • София
Цитат
Има точна представа за възможностите и напредъка на учениците си, която споделя откровено с родителите (ако те го попитат за това).
С всичко друго съм съгласна - уравновесен, спокоен, обяснява много добре, но с това горе не мога да се съглася. Няма точна представа, не знаеше всички деца по имена или физиономии, нито пък знаеше резултатите им на пробните изпити и как напредват. Наблюденията ми са от миналата година, в Междучасие.

# 771
С всичко друго съм съгласна - уравновесен, спокоен, обяснява много добре, но с това горе не мога да се съглася. Няма точна представа, не знаеше всички деца по имена или физиономии, нито пък знаеше резултатите им на пробните изпити и как напредват. Наблюденията ми са от миналата година, в Междучасие.

Написаното от мен е от преките ми впечатления от курсовете в СМГ, които Златилов водеше, от отношението му към моето дете и от начина, по който преподаваше там. Той познаваше повечето деца от курса, както и родителите им по физиономия. Явно при  вас е било различно  Peace

Не искам да съм му рекламен агент, просто аз лично много го харесвам, благодарна съм му, но едновременно с това знам, че не всеки учител е подходящ за всяко дете. Комбинацията (Златилов, моето хлапе) беше много успешна за детето ми. Дано стане същото и с децата от новите му групи.

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 20:16 от Obsolete

# 772
  • София
Нищо лошо не бих казала за преподаването му и отношението. Сина ми спечели много от курса. Може да са му се събрали твърде много деца, а може би и родителите не сме се интересували и говорили с него достатъчно (аз лично само веднъж, в края на годината, се видях с него).

# 773
  • столицата
 А тези, които вече са преминали курса за 3 клас по тази Математическа читанка ли са били подготвяни http://www.trud.cc/?cid=9&pid=10534&lng=bg ?

# 774
И аз съм впечатлена от заместника!
Миналата година Златилов изобщо не водеше курсове в СМГ, само в "Междучасие", а по-миналата първо свършиха местата за неговите курсове.
Тъкмо мрънкосвах на колко майчета съм препоръчала Стоянов, а сега кой знае при кого ще запишат децата (предполагах, че при свободните преподаватели).
Е, сега съм много доволна! Grinning

# 775
Здравейте,

Много добра замяна. Не познавам Стоянов, но Златилов е топ преподавател.
Е, може би има малко академичен подход и не се прави на пъдар да учи насила тези деца, които не знаят защо са на курс, но които деца искат да научат има какво да получат от него. 

# 776
През изтеклата учебна година синът ми беше при Златилов в "Междучасие".Доволни сме от подготовката.Резултатът е прием в СМГ сред първите!
Наистина Златилов е методичен,много сериозен и доста академичен в преподаването,но който слуша и внимава,ще научи много!Темпото,с което се решават и изписват задачите е доста бързо,моето дете си развали почерка и съкращаваше по всякакъв измислен начин.Пишехме си редовно домашните(да предупредя,че не се проверяват) и сме решавали и допълнително задачи.
Друго предимство при него е,че той подготвя и дава по-трудни задачи за пробните изпити,което е добра тренировка за децата.

# 777
  • София
В Междучасие пробните са по-трудни от тези в СМГ, а времето за решаване е по-малко от това на изпитите в СМГ. Децата, които ще са в СМГ при Златилов едва ли ще имат различни пробни.

Mnogodetna mama, поздравления на детето Simple Smile С всичко, което казваш съм съгласна, обаче искам да вметна, че заслугата за приема е най-вече на твоето дете (и подготовката в къщи, може би). Преподавателят преподава новите знания добре, но това е всичко. Той не се занимава персонално с никое дете. Както казах даже и имената им не знаеше. Наистина, дали ще успее зависи най-вече от самото дете.

# 778
  • Sofia
В Междучасие пробните са по-трудни от тези в СМГ, а времето за решаване е по-малко от това на изпитите в СМГ. Децата, които ще са в СМГ при Златилов едва ли ще имат различни пробни.
След опита ми със 7-мокласник, посещавал курсовете в Междучасие мога да споделя , че пробните изпити там и в СМГ са доста близки като трудност.
 Истината е , че успехът за прием на децата след 4 кл. в СМГ си е изцяло на децата. Има приети деца от  курсовете при всеки преподавател , така че е относително доколко е добър даден учител.
 Откакто прочетох негативни мнения дори за г- Симеонов  се убеждавам, че наистина няма универсален учител, подходящ за всяко дете .

# 779
  • София
За 7 клас не знам, но за 4 клас ето как стояха нещата. Определено тестовата част беше с много по-трудни задачи. Първият изпит беше за час, а следващите - по максимум 2 часа. Даваха им листа с двата модула в началото на теста. Текстовите задачи от втори модул не бяха много трудни.
Щях да пиша, че това едва ли е много важно, но всъщност е добре за бъдещите 4класници, които ще се подготвят там, да са наясно с това и да не се отчайват още в началото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт