Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 285
  • 953
  •   1
Отговори
# 780
  • София
А цените какви са в "Междучасие" Съотносими ли са с тези в СМГ?

# 781
  • Sofia
 За мен е важно да получа повече информация за курсовете за 4 клас в Междучасие, т.к. догодина ще трябва да избирам къде да запиша малкия.
 Наистина ли групите са малки? Това беше решаващото преди 2 години да избера школата за подкотовката на 7-мокласника. Едно е да има 15-16 деца , и съвсем друго - 30 и нагоре.
 Vache , цените за Междучасие са по-високи от тези в СМГ, гледах -с около 30 лв на модул. Но ако наистина бройката на децата е ограничена си струва.
 Mnogodetna mama, твоето дете в 3 клас ходеше ли на курсове?
 То не че е ясно , дали след 2 години ще има ранен прием в СМГ, но съм на мнение , че подготовката , която получават децата на курсовете по математика е чудесна.

# 782
Групите в "Междучасие" са до 15  деца.Цената на модул беше 169 лв,като вътре влиза и заплащането за пробния изпит в края на модула.Получава се същата такса като на курсовете в СМГ!Занятията се провеждаха в уютен апартамент на ул."Гурко".Допълнително родителите се уговаряхме със Златилов за промяна на съботните занятия,когато децата имаха важни състезания.                                                 
Али_сън,посещавахме и в трети клас курс при Елза Тодорова!   Успешната формула за прием в СМГ е компонент от много фактори,повечето ги знаете-здрава психика,решаване на задачи с разбиране и то редовно,участие в състезания и разбира се наличие на математически нюх.

# 783
  • Sofia
Mnogodetna mama, благодаря за изчерпателната информация  Hug.
 Желая много успехи на твоето дете в новото училище  Laughing.

# 784
  • София
Много благодаря за информацията!!! Hug Hug Hug
Опредлено има значение колко са децата в групата.

# 785
Някой може ли да ме ориентира кога и къде ще има информация за родителските срещи преди курсовете?

# 786
Някой може ли да ме ориентира кога и къде ще има информация за родителските срещи преди курсовете?

Обикновено са на датата на първото занимание и в същия час - преподавателят отделя от 10 мин. до 1/2 час за родителите и после се заема с децата.

# 787

Обикновено са на датата на първото занимание и в същия час - преподавателят отделя от 10 мин. до 1/2 час за родителите и после се заема с децата.

Брех, не знам защо се бях объркала, че има специална среща преди това. Явно съм недоразбрала, благодаря за инфото!

# 788
  • София
Здравейте!
Записах сина ми в класа на Антони Стоянов за първия модул от октомври. По-късно стана ясно, че няма да посещава курса, а и Стоянов няма да го води, а Златилов. Дали мога да си получа парите обратно и да освободим заетото място, някой знае ли? Не ми е толкова за парите, но като гледам каква битка беше сутринта на 2ри, мисля че някой друг много иска мястото му и е честно да го получи.
Знаете ли на кого мога да се обадя предварително (преди да ходя до СМГ) и да попитам за нашата ситуация?

# 789
Здравейте!
Записах сина ми в класа на Антони Стоянов за първия модул от октомври. По-късно стана ясно, че няма да посещава курса, а и Стоянов няма да го води, а Златилов. Дали мога да си получа парите обратно и да освободим заетото място, някой знае ли? Не ми е толкова за парите, но като гледам каква битка беше сутринта на 2ри, мисля че някой друг много иска мястото му и е честно да го получи.
Знаете ли на кого мога да се обадя предварително (преди да ходя до СМГ) и да попитам за нашата ситуация?

Чудно ми е, че името Златилов Ви кара да се отказвате... За неговите курсове напливът беше по-голям от този за Стоянов (когато и двамата водеха курсове в СМГ). Той е най-желаният преподавател на курсове, просто миналата година преподаваше на четвъртокласници само в частна школа...

Иначе, ако сте го решили категорично, спокойно можете да се обадите на телефона за курсове, даден в сайта на СМГ (Курсове:          02/9839214).
А ако раздуете тук още малко, че се отказвате от Златилов, непременно ще си намерите заместник, който ще плати таксата направо на Вас, а останалото може и сам да уреди в СМГ (при нас така се получи).
Успех!  Hug

# 790
  • София
Няма проблем с отписването. Спокойно може да отидете в книжарницата на СМГ и ще върнат парите. Пиша го от личен опит от миналата година.

# 791
А ако раздуете тук още малко, че се отказвате от Златилов, непременно ще си намерите заместник, който ще плати таксата направо на Вас, а останалото може и сам да уреди в СМГ (при нас така се получи).
Подкрепям. Peace

Елспет, може да публикувате поста си и в следните теми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=667323.75#bot
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623565.420

Както и в темата на четвъртокласниците:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676815.0

Може да пуснете и нова тема. Успех!

# 792
  • софия
Дами да сте видяли някъде в сайта качена информация на коя дата стартират  курсовете при определените учители.

# 793
Дами да сте видяли някъде в сайта качена информация на коя дата стартират  курсовете при определените учители.

Да, при разпределението на учителите и часовете пише кога стартират за всеки учител.

МАТЕМАТИКА 4 КЛАС

№ ПРЕПОДАВАТЕЛ НАЧАЛО ЧАС СТАЯ ДЕН

3 Петя Тодорова 06.10.2012 г. 8 203 събота

4 Петя Тодорова 06.10.2012 г. 10:30 203 събота

5 Елена Станчева 06.10.2012 г. 8 205 събота

6 Елена Станчева 06.10.2012 г. 10:30 205 събота

7 Явор Минков 06.10.2012 г. 8 206 събота

8 Елза Тодорова 06.10.2012 г. 10:30 212 събота

9 Илиана Цветкова 06.10.2012 г. 8 303 събота

.....и т.н.

# 794
Тук, по-надолу на страницата

Общи условия

Активация на акаунт