Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 074
  • 953
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Резултатите от пробния изпит на 20.05 са излязли и са във фоайето на СМГ.
Рейтинг-таблицата също е излязла и също е разпечатана и разлепена във фоайето.
За Ч.Х. Тmin - 21 т.
За СМТ Tmin - 1 т.
За ЕК -Tmin - 15 т.
За областния кръг не е написано, но най-вероятно е 0.

Има бъг в таблицата на kodbg. Като се въведат посочените по-горе стойности, рейтингът като подредба на децата остава същия както при минимални нулеви стойности. В същото време има разлика в изчисления резултат.

# 541

Има бъг в таблицата на kodbg. Като се въведат посочените по-горе стойности, рейтингът като подредба на децата остава същия както при минимални нулеви стойности. В същото време има разлика в изчисления резултат.

Да, При въвеждане на нови минимални стойности, рейтингът си се изчислява коректно, но подредбата малко се омешва.
Сега подредбата на резултатите вече е коректна при взети минимални стойности 21, 1, 15, 0.

ПС - Докато оправях подредбата, неясно как и защо бастисах вече въведените данни от пробния изпит на 29.04... Затова не се работи в 7 сутринта Simple Smile
Както и да е - не са особено важни и не участват в рейтинга, така че... няма да ги въвеждам отново, ще преживее таблицата и без тях...

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 07:29 от kodbg

# 542
Няма да публикуват рейтинга. Това е последна тяхна грижа. Миналата година беше същото - който може- ходи до СМГ, снима, публикува тук, родителите си правят таблици и временно класиране... оставили са поле за творческа изява и забава на родителите...  Grinning
Идеята им за  това обявяване на резултати е само да си проверите изписването на имената, училищата и резултатите от състезанията. Всичко останало е чужда работа... Всичко се повтаря... Tired

# 543
  • София
Това е подходящ момент да споделя, че откакто почнах да се интересулам от това училище, все по-малко ми харесва. Сайта им е много зле, информацията там закъснява много, а ръководството не ще да си мръдне пръста за елементарни неща, като качването на информацията.
Четох в друга тема, че сградата, тоалетните и стаите им са доста зле. Имаме и познат петокласник там, на много странни неща за учителите и учебния процес се наслушах. Всичко това говори, че за училището се грижат лошо. Май единственото привлекателно нещо за мен остава средата от подбрани умни и амбициозни деца.

# 544
  • София
О, Елл, не се заблуждавай - на тази възраст средата е всичко!
Знаеш, че съм от майките, които виждат проблеми в управлението на
гимназията и някои от кадрите, материалната база очевидно е далеч от
нивото на доста други столични училища, но тази среда от умни и амбициозни деца
е най-важното, което можеш да осигуриш на детето в училищна възраст.
Плюс солидните знания по математика, които освен че по принцип са важни в живота,
ще оцените, когато дойдат матурите в седми клас и които никъде другаде детето
не може да получи без допълнителни курсове.
Могат много неща да се подобрят в гимназията, ще видим как ще бъде с новото ръководство
наесен, но и така засега това е най-доброто училище 5-7 клас.

# 545
  • София
Могат много неща да се подобрят в гимназията, ще видим как ще бъде с новото ръководство
Ами дано! Жалко е, че притежават такъв ценен ресурс - най-добрите и умни деца, а управляват тяхното училище нехайно.
Иначе, знам че най-важна е средата, затова толкова много народ се стремим натам  Laughing

# 546
  • София

Кое ще е новото ръководство наесен? Бях чула че ще сменят директорката, това ли имаш предвид? Питам от чисто любопитство Laughing

# 547
  • София
Кое ще е новото ръководство наесен? Бях чула че ще сменят директорката, това ли имаш предвид? Питам от чисто любопитство Laughing

Това имам предвид, но са само слухове, които се въртят - че Мариана Тодорова ще се пенсионира.
Като цяло има много неизвестни около бъдещето на гимназията - ще има ли нов директор и кой
и какъв ще бъде той, ще се пререгистрира ли гимназията, ако влезе в сила новия закон, как това
ще се отрази на учебните планове...
Аз се надявам, че средата от умни и амбициозни деца ще се запази, че качествените преподаватели ще
останат, дано бъдат привлечени и още доказани учители, а останалото все някак ще се нареди  Simple Smile

# 548
Току-що бях в СМГ. Резултатите от Кенгуруто са взети от Интернет, а не от списъка в инспектората. Ако детето ви е било записано там с две имена, яхвайте метлата и право в СМГ. Попълвате молба с телефон за връзка в секретариата (първата врата след летящата врата при учителската стая) за промяна на имената на детето.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 12:02 от inatbg

# 549
  • София
Аз проверих вчера изнесените резултати и попаднах в разгара на абитуриентския бал на СМГ  Laughing Но поне нямаме грешки в точките и имената......

# 550
  • София

Да, При въвеждане на нови минимални стойности, рейтингът си се изчислява коректно, но подредбата малко се омешва.
Сега подредбата на резултатите вече е коректна при взети минимални стойности 21, 1, 15, 0.

ПС - Докато оправях подредбата, неясно как и защо бастисах вече въведените данни от пробния изпит на 29.04... Затова не се работи в 7 сутринта Simple Smile
Както и да е - не са особено важни и не участват в рейтинга, така че... няма да ги въвеждам отново, ще преживее таблицата и без тях...

Благодаря. Това подреждане ми допада повече, но май няма да ми се размине ходенето до СМГ. Дали няма да се намерят отзивчиви майка или татко, които да са снимали рейтинга на СМГ и да го публикуват в нета?  newsm78

# 551
Имам само 1 станица за съжаление.

# 552
  • София
Вече знае ли се колко деца ще влязат без изпит в CМГ? По-скоро е интересно какво са решили за децата от ПМС - само тези с 26 т.  ли влизат или и класиралите се на 2-ро и 3-то място (че тогава стават много Simple Smile)

# 553
въпросния рейтинг само на място в СМГ ли може да се види? защото срока за възражения е 1.06.2012. в сайта нищо.

# 554
  • София
Вече знае ли се колко деца ще влязат без изпит в CМГ? По-скоро е интересно какво са решили за децата от ПМС - само тези с 26 т.  ли влизат или и класиралите се на 2-ро и 3-то място (че тогава стават много Simple Smile)
Могат да влязат децата с 26, 25 и 24 т.

Общи условия

Активация на акаунт