Юнската мама все още идея си няма, но факт е че са вече двама!

• 39 178
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Jasmin4e не е задължително да си правиш кръвен тест, още повече, че няма място за съмнение с тези симтоми, че си бременна  Peace
Успех на всички  Hug

# 76
  • София
Влизам тук да се запиша, с надежда да го докарам до термин - 03.06.2012. Нашата бременност е истинско чудо, защото аз съм почти на 45, имам 4 неуспешни опита инвитро зад гърба си, а забременяването стана по естествен начин. 

# 77
Sharky*,много се радвам за теб!Честито!Ти си един пример,че се случват чудеса! Hug.Ние също докато опитвахме нищо не ставаше в момента който най-малко очаквахме чудото се случи!Днес бях на гинеколог-видях моята точица!Прекрасна е!

# 78
Невидимо дете,благодаря за отговора! Peace
А кога се прави първия кръвен тест?Мен ме е страх от игли и изпадам в ужас!

# 79
  • Burgas, Bulgaria
Sharky*  разплака ме ...... Бог пред теб и ти след него.......

# 80
Sharky, много ме развълнува! Наистина чудеста се случват, когато най-малко очакваме! Дано всичко от тук нататък да е както трябва! Лека бремнност и на финала сладко пухкаво бебче! Hug

Jasmin4e , честита точица!  Heart Eyes Мисля, че по-нататък се пускат изследвания, след като се види ембриона и сърчицето. Ама не съм сигурна и аз вървя по твоя път и още много неща не са ми ясни  Simple Smile

# 81
Sharky*, стискам ти палци, както и на всички момичета тук. Очакваме още да се запишат.

Момичета, първите изследвания се правят след като се запишете на ЖК. Това при повечето гинеколози става около 12 г.с. Поне мен тогава официално ме записаха (преди това ходих един път за констатиране на бременността). За да ви запишат ще ви трябва направление №9 от личния лекар. След това с него при следящия гинеколог и той ще трябва да ви дава съответните направления за изследванията.

# 82
  • София, Бургас
  tiptoe 55 щом Sharky се записа, ще го направя и аз  Laughing .. това ми е втори опит инвитро и все още не съм видяла точиците, но в петък ще ги потърсим.. дано да са си на място..преди да започнем този опит бях сигурна, че ще се получи и сега с нетърпение чакам да дойде време да видим сакчетата и сърчицата..пиша в множествено число, защото мисля, че ще са двечки и се надявам да съм права  Laughing

# 83
  • София
Кате, аз съм с ЧХГ 3235 днес, ама в петък се видя само едно сакче (при ЧХГ 2500)...Ти заради ЧХГто ли мислиш, че са двечки?

# 84
  • София, Бургас
Еми, сложихме 2 бластоциста..на седми ден беше 36, на девети 153, на дванадесети 756, на 14ти ден беше 1600..все си мисля, че може да са двечки..доки ми каза, че може да отида на преглед когато чхг ми е поне 2000 и да е около 5-6 дни след датата на уринарния тест..а на мен тогава се очаква да е поне 4000..така си го изчислявам аз де..незнам дали съм права..мисля си, че бързо растем и може и двечките да са се захванали.. Rolling Eyes

# 85
Здравейте, моми4ета! И на мен ми е втори опит икси. Върнаха ми два бластоцита на5 ден. На 9 ден след трансфера теста ми  беше положителен кръвен тест не съм правила. Въпроса ми е кога най-рано мога да отида на преглед 4е нямам търпение да разбера колко 4ове4ета има в мен

# 86
Здравейте, на всички нови мами и като чета звучи много хубаво - май ще имаме юни месец доста повече бебчета отколкото бременни мами. Hug Hug Hug Пожелавам на всички леко бременеене. preggo

# 87
  • София, Бургас
miss kapriss,  на мен доки ми каза да отида 5-6 дни след датата, която са ми определили за уринарен тест, т.е около 20 дни след датата на трансфера..

# 88
Честито на новите мами и леко бременеене!  Hug preggo

На мен почти нищо не ми се яде, да не кажа направо нищо. Изпитвам отвращение към храна. Не мога да повярвам, че не ми се прияждат неща, които до онзи ден ми бяха любими  Laughing Ям по малко и насила, колкото да не е без хич.

# 89
  • София
Честито на новите мами и леко бременеене!  Hug preggo
На мен почти нищо не ми се яде, да не кажа направо нищо. Изпитвам отвращение към храна. Не мога да повярвам, че не ми се прияждат неща, които до онзи ден ми бяха любими  Laughing Ям по малко и насила, колкото да не е без хич.

newsm78 newsm78 newsm78 и аз съм така...Вече почнаха да ми се понадуват циците (досега и това го нямаше, та как да си повярвам, че сме двама)...

miss kapriss, казват, че сакче и точица се виждали при ЧХГ над 1000 //аз не съм критерий, защото отидох при ЧХГ 2500, ама то защото не вярвах, че съм бременна и чаках да ми дойде//. Ако толкова не искаш да те боцкат, наистина най-добре да изчакаш да стана 20 дена от ЕТ и тогава да се "гледате".

Общи условия

Активация на акаунт