Ето го, Септември е наред, нека да ни донесе късмет!

• 4 143
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден на порасналия Дарко, Светле! Да расте много здрав и щастлив!

# 46
Днес се роди на Диана малкото момченце, да и е живо и здраво и много да я радва!!! Силни прегръдки, мило мамче!!!

# 47
Браво, Дидкааааааа!
Вече и Гошко се появи!
Нека е жив и здрав и да ви донесе много щастие!

Много се радвам!  Hug

П. П. Ама той и къдрав бил, мамин сладък Манекенчо!

# 48
  • Варна
Дидинкааааа честито миличка, да е жив и здрав Гоши, много да ви радва  newsm44 newsm44 newsm44 Hug Hug

# 49
Надявам се - не от гърнето?  Mr. Green

Мм, не, на по предна станция - между зъбите! Mr. Green

Светле, май вече сте решили зъбния проблем. Оттук нататък Дарко сам ще си слага пломби Mr. Green

Честито на Дианка! Добре дошъл на малкия Георги! Да има много зздраве и късмет!
 Честито и на всички, празнували с повод и без повод тия дни!

Бела вече ходи на градина. Отначало тръгна с ентусиазъм, ама вече не иска да ходи, сутрин е трудно, следобед като я взимам не е весела, не ми се радва... Дано мине по-бързо тоя период на адаптация... След 3 дни на градина ми каза- Мамо, в тая градина само ядем и спим. Не учим ни-щи-чко!! Я да си ме заведете пак на забавачката да уча...

# 50
  • Варна
И тук да честитя сладък мамин Гошко на Диди! Да и е жив и здрав и да носи усмивка на лицето и винаги!  smile3525

Изпуснала съм някои празници и ще ги честитя със закъснение.  Blush

Куинче, честит ти рожден ден!   bouquet Бъди здрава и щастлива, обичана и обичаща. Hug

Светле, да ти е живо и здраво момчето! Да продължава да те радва всеки ден! Hug  bouquet

Елинце, а за твоя рожден ден толкова съм закъсняла, че направо ме е срам.  Blush Но все пак искам да ти пожелая да си здрава и усмихната, много, много щастлива! Прегръдки за вас с Дани и поздравления за донорството на кърма! Hug

# 51
 Диди,честит юнак Георги!Да расте здраво ,усмихнато и щастливо дете,обградено с много обич! smile3525  smile3525Диди Hug,на теб мило мамче-бързо възстановяване и по-малко бесънни нощи!  love001
 Благодаря за милите пожелания към мен и Дани!Прегръщам ви и много ви обичам всиките! Hug Hug Hug

# 52
И тук да пусна една честитка за Гошко и вече щастливата му майка!
  bouquet
Светле, и аз като Ники си мисля, че Дари вече не трябва да има проблеми със зъбките. Да не би да е получил зъболекарски пластелин?  Simple Smile
Ники, лошото на по-обгрижваните деца е, че им е трудно да приемат снижаване на нивото. Спомням си Мария като тръгна на ясла колко доволна беше директорката, че детето взело, че научило  цветовете. А то си тръгна научено и все още си иска детската градина на мама, въпреки че баба е в основата на доста сериозна част от знанията. Даже въпреки доста приличните занимания, които им провеждат в яслата. По отношение на неприемането е бетон - нищичко не споделя у дома. За това, че учат разни неща научавам единствено от сестрата и от таблото. Игри, песни, стихчета - все са неща от дома. Това е и причината въобще да не мисля засега за държавна градина.

# 53
Добре дошъл на малкия Гошко и от мен Диди честита рожба желая ти бързо възстановяване  Hug

# 54
# 55
  • Варна
Честит празник на всички именници днес! Винаги да носят в себе си мъдростта, вярата, надеждата и любовта!   bouquet

# 56
Честит празник и от мен на всички, които имат имен ден днес! Бъдете живи и здрави!  bouquet

Ронка, да ти е живо и здраво името! Да ти е жива и здрава и умната прелестна Мария и да учи тя госпожите на цветовете! Grinning

Ники, а може би е добър вариант да поговориш с учителките за това, че Бела скучае там. Тя е права да иска да учи нови неща. Идеята на градината все пак не е просто да играят, спят и да се хранят там. И, пу пу, каква е ученолюбива - на леля си Светла се е метнала. Mr. Green

Дами, грешите за зъбките на Дари той продължава да изпада в истерия от непознати сгради. Впрочем в сградата, в която е парти магазинът в Карлово е една зъболекарка, при която Дари ходи преди 1,6 години. Отивайки да купим балони за РД, той изпадна в ужас. Помнеше мястото... Sad

П.С. Лилибон, Hug Hug Hug

# 57
 Изминалата седмица беше по-добре. Почти не е казвала сутрин,че не иска да ходи и не  плака като я оставяме /то е силно казано плач, по-скоро е примрънкване, на фона на всеобщия рев/. Каза ми няколко нови стихотворения, нов куплет на стара песничка/която знае от забавачката/ и опит за непозната за мен песен, но още не я е овладяла цялата.  Споменава  имена на деца. Поговорих си и с госпожата, тя ми каза,че ще има родителска среща и на нея ще ни обяснят какви странички занимания има- английски, танци и т.н. т.е. няма да оставят децата да скучаят. Поискаха ни  камъни да носим,че да рисували върху тях. Единствено не ми харесва,че има много болни деца, и си ги водят и не им пука. Взех я от двора оня ден и докато говорех с госпожата, гледах децата. Ми почти няма дете без сопол до устата, да не говоря в цветове на сополите. Бела държи фронта за сега /пу-пу/. Надявам се да е добила малко имунитет в забавачката...
 Като я взема обаче е ужасна. Започна да прави такива истерии, реве за всичко,което не получава, ама направо крещи. В парка се бие с деца. ВКъщи бута брат си. На няколко пъти ми каза,че не иска да ме вижда.. Вчера пък Габчо не искаше да вижда..явно е нов лаф от градината. Дано премине тоя период по-бързо,явно е част от адаптацията.

Не бях писала отдавна, ей на разписах се:)

Хубави празници на всички!

# 58
Привет и от мен!Вече съм безработна ,така че ще бъда редовна тук  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт