От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 817
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета имам една поръчка за която в сайта пише това Colis nº .................... livré par la Poste le 08/09/2011 en SO COLISSIMO Nº ..................... (suivez ce colis sur www.colissimo.fr), а като последвам линка на колисимо и пише това: Date    - 08.09.2011  Libellé - votre colis est livre; Localisation - Centre courrier  59, вие като по опитни какво мислите дали тази поръчка ще отиде на френския адрес или не, че това ми е първата такава поръчка?

Поръчката ти е вече на френски адрес........Всичко е наред....

# 166
Момичета, извинете ме за много тъпия въпрос , но кое име се изписва в първите два реда на Формуляра за заявяване на посредническа и/или транспортна
                                                             услуга на franceto

Благодаря Ви!

твоите имена или името на лицето, което ще получава пратките в Бг  Peace
Например имаш 4 акаунта под 4 различни имена, пускаш си поръчки от всички, като за получател винаги изписваш едно име, а именно това, което си попълнила в тази бланка и си се регистрирала един вид в системата на франсетобг  Peace поне така съм го разбрала аз  Peace
Ето аз вчера получих 4 пратки от франсетобг - 3 от Ларедут (24 и 26.08.) и 1 от Ив Роше (30.08.)  Flutter всички бяха от различни акаунти, но с моето име за получател  Flutter Много съм доволна  Simple Smile
Много Благодаря Hug

# 167
  • София
Някакво инфо да имате от СД за курса от 6.09?

Може ли да няма никаква информация ?  newsm78Мисля ,че сезона на отпуските  приключи и е редно да се информират клиентите. Peace

# 168

Може ли да няма никаква информация ?  newsm78Мисля ,че сезона на отпуските  приключи и е редно да се информират клиентите. Peace

Аз имам имейл от 10.09., че имам пратка в този курс. Мислех си, че сега по-бързо ще обработват курсовете, но ...  Tired Дано скоро си получим пратките   Hug

# 169
  • София

Аз имам имейл от 10.09., че имам пратка в този курс. Мислех си, че сега по-бързо ще обработват курсовете, но ...  Tired Дано скоро си получим пратките   Hug

Мейл с дължимите суми и аз имам,но ме интересува дали курса от 6.09 е пристигнал в София и кога ще може да си вземем пратките. Peace

# 170
  • София

Теди, аз имам мейл от 10.09. стандартен (този, с който уведомяват, че имам пратки, които пътуват с курса от 06.09.) - с това колко пакета, на каква стойност, откъде ... но дотам  Peace

Едит: Сега видях, че сме писали заедно ... инфо дали е в София и аз чакам ...

# 171
  • София
като правя асоциация с предишния курс - тогава пратиха мейлите с дължимите суми като тръгна курса, не ми се иска да съм черногледа, но си мисля, че просто курса не е тръгнал на 6-ти, а на 9-ти или 10-ти, дано не съм права Peace

# 172
  • Пловдив
Имам имейл от Франсето, че утре пратката ми ще бъде пусната с Български пощи newsm44 newsm44 newsm44....Чакам поръчка направена на 26.08. от ЛР.....Във вторник отчет в другата тема.....

Това за курса, който пристигна на 9-ти ли става въпрос, или за този, който тръгна на 9-ти? newsm78

# 173
  • София
Smart Delivery
Уважаеми клиенти, всички пратки от курса тръгнал на 06.09., със заявено получаване чрез ЕКОНТ, тази сутрин бяха предадени в техен офис за изпращане.

А другите пратки къде са ? newsm78

# 174
  • София
Може и да са по офисите,ама да си мълчат по някакви съображения.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 14:08 от mikimik

# 175
Има още инфо на стената
Smart Delivery
Всички клиенти, които имат пратки със заявено получаване от пунктовете в Надежда и Дружба, ще могат да ги взимат от утре 13.09.2011г.

# 176
Има още инфо на стената
Smart Delivery
Всички клиенти, които имат пратки със заявено получаване от пунктовете в Надежда и Дружба, ще могат да ги взимат от утре 13.09.2011г.
Сега да чакам ли да ми пратят мейл или да ходя утре да си ги взема щом са го постнали на стената си  newsm78 От преди имам мейл, че са в този курс и колко им дължа...

# 177
  • София
Има още инфо на стената
Smart Delivery

Преди малко това го нямаше.

ЕЕЕЕ,най-накрая ! newsm44

anbibian,след като пише  във  ФБ би трябвало да не чакаме @,а да се разходим утре до тях.

# 178
  • Русе
Имам имейл от Франсето, че утре пратката ми ще бъде пусната с Български пощи newsm44 newsm44 newsm44....Чакам поръчка направена на 26.08. от ЛР.....Във вторник отчет в другата тема.....

Това за курса, който пристигна на 9-ти ли става въпрос, или за този, който тръгна на 9-ти? newsm78

Който е пристигнал, защото на мен мейла ми беше с дата 10-ти, а днес си взех нещата от офиса.

# 179
  • София
Има още инфо на стената
Smart Delivery

Преди малко това го нямаше.

ЕЕЕЕ,най-накрая ! newsm44

anbibian,след като пише  във  ФБ би трябвало да не чакаме @,а да се разходим утре до тях.
пишете после там ли са нещата, че да не се разкарваме и ние  Peace

Общи условия

Активация на акаунт