От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 912
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Франсетобг.....

09.09.2011               16.09.2011                      пристигнал

16.09.2011                                                     отпътувал

newsm44 newsm44 newsm44

http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/

Пристигнали пратки в България на 16.09.2011
Пратките, пристигнали с този курс ще бъдат предадени за изпращане на Пощи и Еконт на 17.09.2011 събота. Клиентите ни от Русе ще могат да получат пратките си след 13ч. утре 17.09.2011 събота в Соларно студио Casa del Sol.

# 256
Момичета, Вие получавате ли имейли от СД и кога? Аз имам пратки, които са получени на френския адрес на 07.09 и 08.09, но нямам имейли. Сега се чудя дали пътуват с курса от 12.09. Кога изпращат имейл с кг. и сума за плащане?
Предполага се че утре ще изпращат мейли за това колко плика имаш и колко дължиш.
Аз също имам поръчки от 3,4 и 8.09 и съм почти убедена че са с този курс.

# 257
  • на 90 км от морето
Имам мейл от СД за пратка от ЛР  с тегло и сума за плащане. Поръчката ми е от 1-ви Септември.
Само за инфо на очакващите курса на СД.  Heart Eyes

# 258
и аз имам мейл от СД и съм потресена (не от тях де)
чудя се какво са ми навряли 3 Suisses при 5-те бодита, че тежат 3 кила  Shocked

# 259
  • Стара Загора
каталог,брошури и вероятно сменен подарък  Tired
Мама Цоци-благодаря за добрата новина Hug

# 260
каталог,брошури и вероятно сменен подарък  Tired
Мама Цоци-благодаря за добрата новина Hug
каталог нали няма да ми пращат всеки път, че ще ми призлее ако всеки път плащам доставка за по 3 кила  Sick

# 261
  • София
А има ли момичета, които още не са получили мейл от СД, моята поръчка е със статус доставена на 08.09. на адрес, а нямам мейл ... ясно, че не могат да изпратят мейли едновременно на всички, но този път за първи път не получих мейл, че е пристигнала на адреса им във Франция и затова леко се притесних ...

# 262
А има ли момичета, които още не са получили мейл от СД, моята поръчка е със статус доставена на 08.09. на адрес, а нямам мейл ... ясно, че не могат да изпратят мейли едновременно на всички, но този път за първи път не получих мейл, че е пристигнала на адреса им във Франция и затова леко се притесних ...

Не се притеснявай. Аз тази вечер получих два имейла от очаквани три. Навярно и ти по-късно ще получиш.

ronisum Благодаря ти  Simple Smile

# 263
  • Пловдив
Пратките, пристигнали с този курс ще бъдат предадени за изпращане на Пощи и Еконт на 17.09.2011 събота.

Добре де, нали в сайта им пише, че първо се плаща, после пращат с БП? Аз все още нямам @ с дължимата сума, да не би да има някаква промяна, с наложен платеж ли ще ги пращат? Или са ме забравили?

# 264
Получих мей от франсето че пратката ми е изпратена  Simple Smile
Направи ми  обаче впечатление,че пратката ми тежи 1,596 кг,а съм поръчала пуловерче и джинси за детето,останалото е подарък-сет от 2 части в орандж и розе.Мисля някъде около кило ще е този подарък  newsm78

# 265
pepssi не знам колко е, но си тежи подаръка - те са някакви пазарски чанти, едната е с колелца и са в калъф опаковани и си тежат  Peace

# 266
Направи ми  обаче впечатление,че пратката ми тежи 1,596 кг,а съм поръчала пуловерче и джинси за детето,останалото е подарък-сет от 2 части в орандж и розе.Мисля някъде около кило ще е този подарък  newsm78

Пратили са ти каталог най-вероятно. И моята поръчка беше 2 анцуга и тежеше 2,850 кг. и аз се чудих какво има вътре , а се оказа каталог.

# 267

Пратили са ти каталог най-вероятно. И моята поръчка беше 2 анцуга и тежеше 2,850 кг. и аз се чудих какво има вътре , а се оказа каталог.
[/quote]
 Предполагам.....,защото двете дрешки няма да са повече от 500гр,за чантите остава да са над 1кг,което на мен ми се вижда  много  Rolling Eyes

# 268
  • София

Каталога на Ларедут е 1,150кг.
Да питам за каталозите,които са с намаление избирателно ли се пращат от Ларедут или пак се заявяват?

# 269
  • София
Тежки са чантите, кило и 200 или 300 са.

Общи условия

Активация на акаунт