От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 704
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Цитат
Аз съм фенка на C&A .  Имам позната холандка ,която ми носи дрехи като идва в БГ и знам какво е качеството на дрехите им . В началото на октомври пуснаха намаление на 50% , та си поръчах, но сега съм си заплюла и други неща.
Та искам да ви попитам някой пазари ли от C&A  и колко често пускат такива  по-големи намаления с 50 % .
Малко спам Blush Аз съм голяма фенка Peace
На зимното имаха голямо намаление, лятото-също Peace Поне веднъж на сезон пускат почти всичко на -50, - 70. На стената на франсето, видях код за допълнително намаление, но за съжаление не се възползвах. Ева, също информира своевременно в другата тема Heart Eyes Дава и кодчета Heart Eyes

# 676
Ето от сайта на Smart Delivery:

"Статус курс  21.10.2011 - пътува
 Планувана дата на пристигане - 28.10.2011"

"Следващ курс - средата на седмицата ( 24.10.2011-30.10.2011)"

Има раздвижване по трасето  Laughing
Както предположих, тази сутрин са си обновили статуса.

# 677
  • София
А мейли получихте ли за пратки в този курс?

# 678
не ooooh!

# 679
Получих мейл, само че само с една пратка, а очаквах поне 5 Sad Оказва се че явно не са имали място и не са натоварили всичко до 21-ви, за това пускат и втори курс толкова скоро Rolling Eyes

# 680
Получих преди малко, яд ме е само че пункта в Надежда не работи и ще ползвам еконт, че ще изгубя половин ден в път до Дружба  Crossing Arms

# 681
  • София
и аз съм с мейл, само с една пратка, а така се надявах и още една да е стигнала... дано стигне до средата на тази седмица, че са все неща за мен  Sad

# 682
и аз съм с мейл, само с една пратка, а така се надявах и още една да е стигнала... дано стигне до средата на тази седмица, че са все неща за мен  Sad

И при мен така!  Tired

# 683
И аз получих за 2 пратки (аз общо имам 2, но последната е разделена на 3).  Rolling Eyes

# 684
Ииии, значи пак вселюден проблем. От 9 поръчки на този курс ми пристига 1на(и то половината от нея). Twisted Evil
Та, хич, не знам да плача ли, да си се смея ли сама на себе си. Най-старата ми поръчка е от 04.10...еххх, дано дочакам, че са все за децата неща  Mr. Green

# 685
Здравейте,

Имам от Ла Редут потвърждение от 18.10.2011, че ми е пратена поръчката. Но като въведа на този сайт http://www.colissimo.fr/particuliers/home.jsp номерът на пратката - в моя случай 8G1141030254 - ми дава грешка. В Ла редут поръчката стои на пета стъпка - Expedite.

Някакви идеи какво може да се случва?

# 686
  • София
тази пратка не е пратена по пощата- колисимото й е 12 цифри, някъде в някоя от темите Ева беше писала, с кой куриер се изпращат тези пратки - ако искаш потърси. Там обаче няма проследяване, в самия мейл, който са ти пратили пише, че доставката е до 10 дни, реално обаче ги доставят до 3-4 дни, и аз се надявам моята, която е тръгнала на 18-ти да стигне до средата на тази седмица Peace

# 687
Мерси, дано се класирам за следващия курс на СД.  bouquet

# 688
  • на 90 км от морето
За чакащите пратки с курса на СД:
Статус курс 24.10.2011 - пътува
Планувана дата на пристигане - 28.10.2011

*Пратките от двата курса ( 21.10 и 24.10) ще бъдат обединени. Данните от последния курс ще бъдат обработени и ще се групират с данните от предишния курс. Всички клиенти ще получат уведомителен имейл с данни за пратките от двата курса до средата на тази седмица.

Следващ курс - началото на седващата седмица ( 31.10.2011- 06.11.2011)
Дано си получите пратките навреме. И дано СД почнат да пускат курсове по-често  Peace

# 689
  • Варна
Момичета, признавам си, прочетох до към 15-та страница на темата, не успях да я изчета цялата.
Имам няколко въпроса, защото, след като се удържах да ползвам френските превозвачи в продължение на 9 месеца, вчера направих няколко поръчки в Brand Alley и сега ще ползвам Francetobg.

Имам 4 поръчки - 2 на мое име и 2 на името на мъжа ми. При регистрацията си към превозвача, попълних две бланки, с имената на двама ни. Като начин на получаване обаче посочих "вземане на място" или неща подобно, тъй като родителите ми живеят в Русе и смятам те да ми ги получават. Като имена на получател пак са си нашите, проблем ли ще е, ако баща ми (с друго име Mr. Green) ги взема? Трябва ли да им пиша наново, аз в е-мейла си вече споменах, че родителите ми ще ги вземат, но не ме питаха за подробности.

По какъв начин уведомяват, че пратките са пристигнали при тях на френския адрес, както и впоследствие - готови за вземане?

Могат и да се проследяват пратките от различните сайтове до френски адрес?

Общи условия

Активация на акаунт