Отговори
# 165
Здравейте, мили мами! Искам да ви попитам, за тези които са решили да ходят на ранната ФМ при Маровс Център, успяхте ли да се свържете поне? Аз им звъня на телефоните в сайта и все удрям на камък от една седмица насам. Никой не ми вдига! Не знам какво за мисля вече.

# 166
Ами аз не съм решавала нищо и още по-малко къде да ходя?! Не зная как ги решавате сами тези неща? Rolling Eyes Аз ще се консултирам с лекаря си при следващия преглед. Тъкмо ще съм 11-12 г.с. А и тя самата спомена, че тогава ще ми прави картон и ще ме праща по нужните прегледи и изследвания.

# 167
Еми аз от лекар знам за тези изследвания и ако трябва да чакам чак 12 г.с. че да се запиша, ще си изпусна и малкото шанс, който ми е останал за час в тази клиника. Там, както казах и преди, записването на час е поне 1 месец по-рано!

# 168
Аз да ви се оплача, тази сутрин отново повръщах. Не знам какво става, нещо млечните продукти започнаха да не ми понасят Sad
Преди два дни вечерта към 2-2.30 повръщах, сега сутрин след закуската ... Уф...

# 169
Здрвейте! Ми да взема и аз да се запиша хихихи...
Първо бебе, първи гадни моменти- обаче страшна забава за мен Laughing
И се очертава на 01.04.2012 ....  Blush
Пожелавам ви хубав ден и лека бременност  Hug

# 170
Момичета, Честит празник на съединението на България!

Това с 1.04. Като имаш рожден ден всеки ще мисли, че се шегуваш Simple Smile

# 171
Anichka.bs говори ми! А от горе на всичко датата е заета от първите братовчедки на мъжа...
И на тази дата сестра ми, ей така небрежно ми изтипоса миналата година, че е бременна (разбира се, не повярвах и последваха куп комични ситуации)... забава  Mr. Green

# 172
да са живи и здрави бебетата, а кога ще се родят няма особено значение  smile3503
А ако е на 1-ви ще е весело  newsm53
Аз ссе наддявам да устискам до април, но се съмнявам до 14-ти, когато е термина. Не се сещам за близнаци, които да са се родили в 40-та седмица.

# 173
Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 174
Мами, в майчинство се излиза 45 дни преди термин (и коя дата по-точно се приема, като се има предвид, че той на наякои жени варира значително до последно newsm78) или 45 РАБОТНИ/ДЕЛНИЧНИ дни преди термин?

# 175
45 календарни дни преди датата на термин, ако родиш по-рано се преизчислява болничния. Ако не бъркам това е единствения болничен, чиито сума е 90% от заплатата.

# 176
Благодаря, anichka.bs. Мислех, че става дума за работни дни, това малко променя плановете ми, но нищо, живот и здраве да е само Simple Smile

# 177
  • София
Здравейте, мили мами! Искам да ви попитам, за тези които са решили да ходят на ранната ФМ при Маровс Център, успяхте ли да се свържете поне? Аз им звъня на телефоните в сайта и все удрям на камък от една седмица насам. Никой не ми вдига! Не знам какво за мисля вече.
Привет, D&G, аз се свързах преди две седмици. За самия Марков часове имаше чак за 12-ти октомври Shocked. Аз тогава бях в осма седмица и ми стана чудно дали часовете не са запазени преди мацките да са разбрали че са бременни  Mr. Green. И понеже 12-ти октомври за ранната ФМ ми беше късно, записах се при Атанасова и то чак за 27-ми септември, което пак е на границата при мен. Освен това, доколкото разбрах и във Фемина и във Марковс, ще си празнуват празниците както трябва, че даже и с допълнителни отпуски, пробвай отново утре, нали е работен... Успех!

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 18:58 от irene_kara

# 178
  • София
Ха сега да се оплача, одеве се хвалих, сега наобратно...Получих кафеникаво зацапване...хем пия дуфастон...Най-вероятно ще отърва бебето...Много ми е различна тази бременност, много ми е лошо, не повръщам, но е ужасно просто....
Merijaan, не пишеш, дано си по-добре, стискам ти много палчета всичко да се оправи...  Hug

# 179
Здравейте, бъдещи мами! Аз също чакам Април с нетърпение, първа бременност ми е и гинеколога каза, че май ще са две! Лека бременност на всички ви:)

Общи условия

Активация на акаунт