Отговори
# 180
Здравейте отново,
Нямам много свободно време да влизам във форума, а вие много бързо напредвате Simple Smile
Какро казах преди това ми е втора бременност. При първата единствените неприятни неща бяха, че много ми се спеше и че надебелях страшно много. Качих 22кг, но след това се свалят и нямах никакви следи от това, че съм била огромно животно.
Сега е по-различно. Засега не съм мръднала изобщо. Качих малко през пролетта и от тогава съм си 55кг. Спи ми се ужасно много. Става ми лошо. Не съм повръщала, но много често ми се гади. Не мога да помириша повечето храни. Не мога да вкуся никакво месо. Ям само плодове и зеленчуци, млечни продукти и пия сокове. Дори и сладко не мога да ям, а само преди месец унищожавах поне по един шоколад дневно. Замислям се за хранителни добавки, защото само с домати и диня това бебе няма да порасне.
Радвам се, че има толкова много майки тук Simple Smile Аз доста от нещата съм позабравила. Все пак минаха 6 години. Сега и майчинството е различно, и прегледите са различни. Аз на 3D  не съм ходила.
Май много се разписах. До скоро.

# 181
Здравейте, бъдещи мами! Аз също чакам Април с нетърпение, първа бременност ми е и гинеколога каза, че май ще са две! Лека бременност на всички ви:)

Айде де, че да не съм сама Wink Кога ти е термина?

# 182
22 Април Simple Smile А твоя???

# 183
Здравейте, мамчета! Hug Малко колебливо реших да се включа, но пък с мерак! Моето трето детенце се очаква да се появи около 21.04.2012 г. Ще ми е приятно да си обменяме опит. На мен проблема ми е, че адски много ми се гади и то денонощно! Повръща ми се от абсолютно всичко, дори и от любимите ми храни и миризми. Не мога да понасям дори минерална вода, само като я погледна и ми прилошава, също миризма на перилен препарат, омекотител, шампоан и т.н. Това е засега от мен. Лека бременност на всички ви! newsm10

# 184
Здравейте, мамчета! Hug Малко колебливо реших да се включа, но пък с мерак! Моето трето детенце се очаква да се появи около 21.04.2012 г. Ще ми е приятно да си обменяме опит. На мен проблема ми е, че адски много ми се гади и то денонощно! Повръща ми се от абсолютно всичко, дори и от любимите ми храни и миризми. Не мога да понасям дори минерална вода, само като я погледна и ми прилошава, също миризма на перилен препарат, омекотител, шампоан и т.н. Това е засега от мен. Лека бременност на всички ви! newsm10
Здравей, от мен! Моят термин е определен за 22.04.2011г. На мен ми е първа бременност...Във почти втори месец съм, но ми се гади денонощно, а относно храна и напитки-много зле!!! Мога да ям само две неща, а относно напитките-нищо не ми понася...По принцип пия минерална вода, но много ми се гади от нея! Сокове пия само Вишна, но и тя вече не ми понася и съм се видяла в чудо. Имам ужасни болки в корема и пия хапчета за задържане, но вече болката стана нетърпима и утре пак съм при гинеколога...Sad А сладко изобщо не ми се яде....Това е от мен засега:) Ще се радвам да обменяме опит:)Simple SmileSimple Smile Лека бременност ти желая:)

# 185
Здравейте, бъдещи мами! Аз също чакам Април с нетърпение, първа бременност ми е и гинеколога каза, че май ще са две! Лека бременност на всички ви:)

Айде де, че да не съм сама Wink Кога ти е термина?

А твоя кога е??? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 186
Моят термин е на 14.04, на повечето на 1-ва страница са посочени термините ни, надявам се скоро да се поднови и да се включат и новите мами в списъка. Нека ставаме повече, това е чудесно Simple Smile
itali , много ме радва факта, че все още има хора, които се решават на 3-то дете Simple Smile

# 187
bocinka, стискам ти палци всичко да е наред и да спрат болките, а април месец да се радваме на пухкави и здрави бебчета. Praynig

# 188
 Благодаря за коментара и аз самата ще се чувствам горда, когато стана мама за трети път! bowuu

# 189
  • Плевен
Добре дошли на новите момичета. Ми...моето зацапване с всеки ден е все по-мъничко, но ... си го има. Ама синът ми просто е голямо диване и ..ме е страх, че ще отървем работата. Може би много избързахме с второто дете...Дано всичко е точно де. Лошо ми е много. Бузите ми са в едни дребни обриви и тук таме някоя огромна пъпка. Направо е страшно. По принцип съм с проблемна кожа, но в рамките на нормалното, а сега е някакъв ужас. На 8-ми съм на преглед...Някой пита за ФМ при Марков - аз като оптимистка, си запазих час за 13.10. Ако, недай си Боже, нещо се случи, ще го преотстъпя. Ами това е от мен. Лека вечер на всички.

# 190
Получих кафеникаво зацапване...хем пия дуфастон...Най-вероятно ще отърва бебето...Много ми е различна тази бременност, много ми е лошо, не повръщам, но е ужасно просто....Мъжът ми ме ядосва, дай му само да правим деца, а ако може друг да ги гледа...Хем вижда, че ми е трудно и пак се скътава. Много са смотани тез мъже, направо ми писна...Един нема кат света...
Защо се притесняваш толкова? Малко си прокървила и почваш да мислиш лоши работи, а си и с дете вече. Имай повече вяра в себе си. Аз също имам голям бяс в нас, който от време на време ме удря в корема, или ме ядосва, или се налага да го вдигам (около 14кг), но смятам, че е в рамките на нормалното и чакам да ми порастне малко корема, че да ме вземе по на сериозно и да почне да ме пази поне малко Simple Smile
Виж за мъжете съм повече от съгласна. Колкото и да има вече опит, колкото и да се старах да го подготвя за втората бременност пак проявява несъобразителност и на моменти ме ядосва до сълзи.

# 191
И аз имам проблеми с кожата на лицето си, откакто съм бременна. Аз при цикъл рядко съм имала пъпки, сега ми е много странно. Бяха ми дали един тестер на ла рош за проблемна кожа и сега се мажа като се обрина, 5мл е и скоро ще го свърша, но се надавам като вляза в 4-тия да се нормализират нещата.

# 192
  • София
...Някой пита за ФМ при Марков - аз като оптимистка, си запазих час за 13.10. Ако, недай си Боже, нещо се случи, ще го преотстъпя.
Какви са тия приказки? Ти това бебе да не си решила да го отписваш?
Зацапването понякога минава бавно - аз имах повече от две седмици. И като се замисля как се спуквах от рев, че съм дефектна и няма да го износя... Побърках се направо.
А тоя твоя мъж  #2gunfire да вземе да помага, чеее... Ти каза ли му че кървиш, обикновено много се стряскат като чуят думата кръв.
Относно кожата - аз и на "30 и кусур" си останах тинейджър - все си имам по някоя и друга пъпка. Но сега съм като пица - мажа се с няколко пласта ФДТ и пак не помага. Единственото мазило, което ми помагаше, не можело да се ползва по време на бременност и го спрях.

# 193
...Някой пита за ФМ при Марков - аз като оптимистка, си запазих час за 13.10. Ако, недай си Боже, нещо се случи, ще го преотстъпя.
Какви са тия приказки? Ти това бебе да не си решила да го отписваш?
Зацапването понякога минава бавно - аз имах повече от две седмици. И като се замисля как се спуквах от рев, че съм дефектна и няма да го износя... Побърках се направо.
А тоя твоя мъж  #2gunfire да вземе да помага, чеее... Ти каза ли му че кървиш, обикновено много се стряскат като чуят думата кръв.
Относно кожата - аз и на "30 и кусур" си останах тинейджър - все си имам по някоя и друга пъпка. Но сега съм като пица - мажа се с няколко пласта ФДТ и пак не помага. Единственото мазило, което ми помагаше, не можело да се ползва по време на бременност и го спрях.
Моята кожа също е много проблемна, но сега е нещо ужасно. Цялото ми лице е в големи пъпки....Sad Но не ги мажа с нищо...

# 194
  • София
Аз ползвам 3-те стъпки на Клиник, ама няма особен ефект, то при мен освен ретин-А (който не може да се ползва от бременни) нищо друго не действа.

Общи условия

Активация на акаунт